7. fejezet - Blind Spot - Andrei V. Plehanov - az otthoni könyvtár

- Huddy - Ishtarhaddon motyogta. - Megint Huddy. Mint egy gyerek.

Amíg a tizenhárom éves, és anyja hívta - Huddy. És testvérek hívta is. Apa hívta, ahogy az várható volt, csak a teljes nevét. A szolgák, természetesen - a teljes nevét. „Mr. Ishtarhaddon” - akkor is, ha még mindig a kis fickó, tudja tartani a kezükben csak játékszer fa kard. Ishtarhaddon emlékeztetett arra, hogy hat év alatt, és megpróbálta megölni a fakardját szolga legyek, nem ad neki tiszteletem jeleket. A Mishshu szakállas rendezett, nem mertek beavatkozni, hogy ne harag annál kisebb, de szörnyű mester. Ishtarhaddon elmosolyodott. Apa szidtam neki akkor. „Nem kell, hogy megérintse a mushkenu - mondta -., Hogy megbüntesse a szolgák - ez Avila, büntetni Avila - üzleti rendezők otthon nemes ügy -... háború az háború, valamint a tudomány és a minisztérium az istenek Ide a kápolnát, és kérje a nagy Ishtar megbocsátok neked” ...

Úgy tűnik, hogy a vad országban, amely jelenleg Ishtarhaddon nem rabszolgák. Szolgák itt sokan voltak, de ők maguk nem megfelelően végzett pimaszul - majdnem egy par a mesterek-uralkodók. Ami a nemes, a Ishtarhaddon nem láttam őket egyáltalán. Nem. Fura. Ki lesz képes megvédeni az országot, ha az ellenség támadni őt?

Tette fel azzal a ténnyel, hogy ez lesz az úgynevezett egyszerűen Huddy. Tette fel az összes barbár gyakorlatot, hogy ő volna végezni itt. Ő fog viselkedni figyelmesen és próbálja nem megölni senkinek. Mindent meg fog tenni, hogy megértsék a szerkezet ezen a világon, és segítenek megtalálni a végén miért jött ide - egy bájitalt Istar. Flower of Youth.

És utána fog menni Assur, és soha nem jön vissza. Nehéz élni egy olyan világban megátkozta az istenek. Talán nem is mondja senki, hogy eltekintve a lakott világ, vannak más országokban.

Ez veszélyes - ezt a tudást. Mert az emberek lakta világ hajlamos lehet arra, elkényeztetett életmód, az ország Wild. És akkor kiszolgáltatottá válik a ellenség a más szigetekre. És más emberek istenek jönnek majd Assur és tapossák, és megsemmisíteni a paloták és elviszik fogságba valamennyi lakója, és azokat a rabszolgákat.

- Igen, hallgasd meg imádságomat Assur és Ishtar - suttogta Huddy. - Hozok valamit, amitől nekem erős. Majdnem tudom, hogyan kell csinálni.

Ishtarhaddon mossa a zuhany. Meglepő módon kényelmes eszköz. A saját otthonában, persze, hogy volt valami ilyesmi. Hát a tetőn a szolgák edzője víz van, felmelegítjük a nap, kádban volt kötve egy hosszú cső egy külön szoba az első emeleten ... Persze, hogy egy zuhany Assur is csak gazdag emberek - az alkalmazottak élvezett teljes szappanos kéthetente, és büdös rabszolgák így és ne mossa valaha. A vad vidéken, annak ellenére, hogy a vadság, a hideg és meleg víz került minden otthonban, akkor is, ha egyértelműen majdnem egy koldus. És a mesterséges fény, és gyúlékony levegő a lemezeket a konyhában. És szekerek, lovas egyedül, és a vas madarak az égen ... Valóban, az istenek a vad vidék, ismeretlen lakosok a lakott világ, adta a férfiak túl sok tudás. Olyannyira, hogy ha nem lett volna hiányosságok lakosok Wild ország a kopár sivatag, anélkül, hogy a műszaki csodákat, akkor elkerülhetetlenül meg kell halni ...

Mindazok a lelkek - ez így jó. Csodálatos. Ishtarhaddon szívesen helyette egy forró tested fúvókák, hogy mossák illatos szappan. Víz folyt a bőrén és zörej eltűnt a lyuk fürdőkád.

Kis papnő Milena megmutatta neki, hogyan kell használni daruk. Ez mutatja, például. Levette a ruháit - az egészet, habozás nélkül, és bemászott a kádba, és a mosott ki a zuhany alatt. Huddy állt a fürdőszobában, és nézett döbbenten, ahogy mosni. Látta ezt az első alkalommal. Milena is felajánlotta, hogy mossa meg vele, és gyorsan levetkőzött, hidegrázás izgalommal és kér bocsánatot a nagy Queen of Queens, majd átlépte a szélén a fürdő, és megfordult a magasabb közvetlenül meztelen, nedves, szép lány. De, persze, nem mosás nem működik - a férfi elkapta és vitte azonnal ránézett egy morgás, mint egy éhes oroszlán. Van felkészülve, hogy szeretik a hely, mint egy fürdő, úgy tűnik, nem hozott kényelmetlenséget Milena. Segített Huddy lép, ő megragadta a hát alsó lábak, lecsúszott rajta forró bőr, és melegen csúszott benne ... ő kapott egy valódi öröm - látta is, és meg akarta ölni őt, mert ő már megtette a többi ember, és sírni akartam örömmel, mint ahogy közben orgiák tiszteletére a queen of Queens; Ishtarhaddon sírás és morgott és nyalta a nyelv sima arc Milena ... amíg vége.

Ő volt a papnő a szeretet, nem kétséges. Papnő, több ügyes művében, mint bármely papnője templomának Ishtar. Ő egy igazi kincs, ezt Milena. Kár, hogy a Huddy nem fogd meg vele Asszur. Ő megtette volna. Ő is lehetővé teszi neki, hogy legyen a felesége. Csak feleségét.

Ő beburkolózott egy bolyhos fürdőköpenyben, kiment a fürdőszobából a szobába, és magára hagyta. Huddy hálás volt neki, és hogy az is. Szüksége volt egyedül lenni. Gondolj mi történik. Elgondolkodtató, hogy mi történik a csapdák, halálos veszély.

Bár nem érezte veszélyben van. Csak az öröm. Katona nem engedheti meg magának, hogy megtapasztalják az öröm túl gyakran, de ma az öröm Ishtarhaddon szerzett. A Queen of Queens nem lesz mérges rá.

Huddy csökkentette a darugém, és a víz megszűnt folyni. Milyen egyszerű. Szükséges lesz, hogy kötelezze a kézművesek, hogy valami ehhez hasonló.

Kiszállt a kádból, majd szárítjuk le egy törülközővel. Ő törülközőt tekert a dereka. Megnézte magát a tükörben. Milena azt mondta, hogy van egy nagy test, jóképű, mint egy isten. Ishtarhaddon elvigyorodott. Csak királyok lehet összehasonlítani magukat az isteneket. De nem olyan nagy Ishtar megmutatja neki az utat a vad világban, hogy nem találta a főzetet, és képes volt a király? Ő visszatér Assur és vált a király. Nagy király. És akkor ő fog nyerni az összes többi földek lakott világ ...

Belépett a szobába. Egy kis szobában, ahol ez annyira kínos egy csomó bútort és különféle homályos tárgyak. Majdnem fele a szoba tartott egy hatalmas puha ágy, ami feküdt most Milena. Csábító papnő egy sárga bolyhos fürdőköpennyel. Milena cigarettázott és a tévénézés. Huddy már tudta, mi volt - a cigaretta és a TV. Televíziók ő határozottan tetszett, cigaretta ... Cigaretta - nincs. Semmi kellemes nem volt a szürke füst, teljesen mentes minden jele aromás füstölő.

A TV képernyőjén a Ishtarhaddona nézett ... ő Ishtarhaddon.

- Tehát ez az - nem esztergálás, Milena mondta. - Kiderült, hogy Ön szíriai, Huddy. Azt hittem, hogy nem olasz. Nem úgy néz ki, mint te vagy az olasz. Annak ellenére, hogy nem olyanok, mint a szíriai. Ugye senki nem tetszik. Te egy furcsa típusú, Huddy.

Ishtarhaddon csendben leült az ágy szélére, végigfuttatta kezét a sima láb lány kioldotta az övet, tolta a köpenyét. Sötét háromszög méhben, a lapos has zsír nélkül redők, nélkülözhetetlenek az asszír nők, tiszta köldök kilyukadt ezüst gyűrű.

- Te - a rabló - mondta Milena. - Ön - a rabló és gyilkos Huddy. Most már mindent tudok rólad. Mit szólsz hozzá?

- Te félsz? - Ishtarhaddon kérdezte finoman megérintette egy ujjal a köldök, tanul ezüst gyűrű. - Félsz tőlem, Milena?

- Nem tudom ... - kifújta a levegőt a füstöt a mennyezet. - Én magam nem jó kislány, Huddy. De nem vagyok gyilkos. És azt hiszem, nem tudja kezelni a gyilkos. Ez szörnyű -, hogy megöli az embereket. Te és ölni, mi? - A szeme csillogott a kíváncsiságtól.

- Nem tud rólam semmit. - Huddy felemelte a fejét, és belenézett a szemét a lány. - Nem vagyok gyilkos. I - egy harcos. Ezek az emberek támadtak rám, védtem magam. Nem vagyok a hibás az a tény, hogy olyan gyenge volt. Egyikük egy igazi harcos, de ... erősebb volt, és meghalt. Én egy harcos, Milena. Invincible harcos. És azok, akik elég okosak, hogy rábírja remegő térd előttem élnek. Azok, akik meg akarnak ölni, megölték magukat.

- És a lány? Miért megcsonkított lány?

- Megkértem, hogy maradjon csendben. Ne hívjon segítséget. Úgy volt, hogy segítsen nekem, és akkor én hadd menjen. Hogyan kell elengedni nevetségesen engedelmes öreg. Sírni kezdett. Azt kellett levágni a száját, de nem tettem. Valahogy megsajnáltam. Csak megfosztott képes sikítani.

- Mi az? Ő vas karom? Mutasd meg a fegyvereket.

- Nézd. - Huddy készült észrevehetetlen mozgása jobb kezét, és a középső ujj patent bukkant acél, enyhén ívelt penge - éles és ragyogó. Ismét a mozgás és a penge rejtve marad. Milena vette Ishtarhaddona kezét, és megnézte az ujját óvatosan. Szinte semmi nem volt érzékelhető - csak egy kis zacskó bőr, hússzínű, csatolt oldalán az ujját.

- Te csak egy Freddy Krueger, - mondta.

- Igen, így egyféle. Ugyanez gyilkos. Maniac. Csak ő nem valós, kitalált. És akkor - az igazi. Élő. - Milena beletúrt a hatalmas kéz Ishtarhaddona, és hirtelen, váratlanul magának, Huddy öntjük az ágyon, és szorította az arcát ellen széles mellkasát. - Huddy, Huddy ... Ha eljön rátok, megölsz?

- Megöllek, - bizonytalanul Ishtarhaddon mondta. - Vagy talán nem ölte meg. És én nem is büntetik. Nem tudom ... Az elkényeztetett országban, mint egy furcsa hatással volt rám. Bad cselekmények. Soha nem megölni az embereket, mert a vágy, hogy megöli - Csak azt tudom, azt kell csinálni, hogy csak, mert a törvény azt mondja, igen, adott nekünk az istenek. Soha nem gondoltam, hogy ez jó vagy rossz -, hogy megöli. Mert ha nem megölni az ellenséget, akkor megöl. És itt, a vad vidéken, a dolgok más. Gondolod, hogy mindenki tehet, amit akar. Az egyetlen dolog, ami nincs joga -, hogy fáj a másik. Ti mind egyenlő - az szolga mester.

- Nos, te behajlítva! Így egyenes és egyenlő ...

- Nem érdekel! - makacsul Huddy. - El sem tudja képzelni egy lány Milena, ez azt jelenti, egyenlőtlenség. Jelenleg az egyenlőtlenség, a szent és érvényességét az egyenlőtlenség, intézményesítette a az istenek akaratát. Például, a nők: van egy „felesége nemes” hazánkban „a feleség az emberek”, „a lánya az embereket.” Van egy rabszolga. Korábban is voltak a parázna, de hatvan évvel ezelőtt, a nagy Ishtar elrendelte, hogy megöli az összes kurvák és szajhák megölték, feláldozta, így csak a prostituáltak. Milena, nem tudom, hogy milyen kaszt akkor tartozik - él, mint az emberi lánya, nemes, mint a felesége nemes és ügyes a szerelemben, mint papnő Istar. Soha hazánkban, akkor nem lesz képes szabadon élnek. Soha ... férfi felesége lehet egy szolga, ha a személy nem fizeti ki adósságait, és lehet eladtak rabszolgának. De a lánya az ember soha nem emelkedik meg a felesége a Noble.

- Egyszer régen hazánkban volt minden, ahogy mondod - mondta elgondolkodva Milena. - Nagyon régen. Az ókorban. Tanultam történelem az egyetemen. És én nem felejtettem el semmit.

- Tudom, hogy miért az országot él így - Ishtarhaddon mondta. - Tudom, hogy miért az országot annyira különbözik a miénktől.

- Az istenek. Ezek nem olyan, mint az istenek a világ lakott. Ezek különböznek. Azt hiszem, ezek a fajta mi istenek. Isteneink - Assur és Ishtar, és Zeusz és Héra, koi uralkodik Hellas és Anhgro Manyu perzsák és az összes többi - nem lehetnek jó. Mert akkor az emberek által vezetett őket, kényeztetik, és lesz gyenge, és le kell győzni és rabszolgává. Istenek lakott világ fenyegető és tisztességes. Gods igazságosság brutális végrehajtása törvények által adott nekik. Az engedetlenség büntethető csonkítás vagy halál, vagy, ha a bűn jelentéktelen, elítélt, a „királyi munkát.” Sok ember számára, és ők gyorsan szaporodnak, és az értéke az emberek elhanyagolható. Néhány ország, és minden ország fél, hogy esik, és részévé válik a másik országban. Így már nem volt idő. És még a munkaerő újra az istenek ismét tönkretette az országot és az embereket, hogy újraéleszteni, és újraépíteni a romok, annak érdekében, hogy ez erős volt. Mi a neve az isten az ország, Milena?

- Isten? - Milena gondolta. - Van egy nagy ország. Van sok isten. Ott egyszerűen Isten, sőt Isten, és még a Buddha, Krishna, és mindenféle különböző mások.

- Ez nem igaz - Ishtarhaddon megrázta a fejét. - Az egyik az ország csak egy Isten van. És egy istennő - a felesége az isten. Hazánkban ez Assur és Ishtar. Egyiptomban például - Amon és Nate. Ellenkező esetben nem. Mivel az országban - ez a fő megélhetési Isten. És az emberek - csak a katonák védelmére szánt ebben az országban. nem az emberek vívnak háborúkat. A háborúk istenek. És ellenállni a az istenek akarata -, hogy megszűnik embernek lenni.

- Természetesen. - Milena elhúzódott Ishtarhaddona. - Akarod, hogy meséljek a fő isten hazánk? Az ő neve - Jézus Krisztus. Ő tényleg jó. Nagyon jó - sokkal kedvesebb, mint az emberek maguk. Ő hozta be a világot a szeretet. Tudod, hogy azt mondja az egyik fő parancsolatok? „Ne ölj!” És azt mondta: „Ha bejön a jobb arcát, majd helyettesíteni a bal oldalon.”

- Hiszel egy ilyen Isten? - Huddy kérdezte zavartan.

- Úgy vélem - mondta Milena. - Nos, ha mondhatjuk - tétovázott - persze nem végez semmilyen rituálék ott, és az egyház nem megy. De azt hiszem, ez nem szükséges. A legfontosabb dolog - azt hiszem, az. Ő egy jó. És ő megbocsátja nekem, amit bűnnek, és valamit rosszul csinál. Ő megbocsátja.

- Az isten gyenge! - nyilvánított ítéletet Ishtarhaddon. - És ő nem lesz képes megvédeni az országot. Megtakarítás csak mi van a világban coddled nincs háború.

- Ó, te! - Milena tolta Huddy, meglendítette a lábát az ágyból, lehúzta a ruháját. Én még soha nem aggódnak vallási kérdésekben, és hirtelen felháborodott, sértett az ő Istene. - Mit dolgoznak ki: "A háború War" ... Van egy háború. Mindig valaki háborúban áll egymással. Csak az istenek semmi köze. És ez különösen köze Jézushoz. Ez az emberek maguk a hibás. Ők nem élnek békében. Miért jöttél ide, Huddy? Nézze meg, mit lehet nyerni ebben az országban? Dobd ki a fejemből. Nem tudom, hogy hol jön néhány a fejletlen világ, de azt hiszem, hogy az egész hadsereget az ország egyik részlege fog lőni egy pár órát. Itt csodálom!

Megragadta a távirányítót, és elkezdte rendezni csatornákon keresztül, amíg találtam valami alkalmas. Egy film a Nagy Honvédő Háború. Cinema szovjet időkben - jól tette, egy hatalmas harci jelenetek, ijesztő realizmusa. Tüzes pokol uralkodott a képernyőn. Katonák futott sikoltozva a támadás, lövés, öngyilkos halt meg tíz és több száz. Kemény uhali fegyverek, robbanó lövedékek a levegőben vzmetyvali föld tonna, fakivágás hatalmas fák, mint sorsot. „Katyusha” begerjedhet megjelent az égen tűz salvoes - az egyik a másik után. Bombázók vasalt egészet tetejére, meghintjük halálos bombák és ordítozó rohamosztagosok bement egy meredek merülés ...

Igen ... Vizuálisan. Milena nem szeretnék, hogy ilyen szörnyű húsdaráló. Ez nem egy kard swing. Ránézett Huddy. És kábult.

Nem várható, hogy morcos és fenntartott szíriai reagálni erre a show, így nyilvánvalóan fájdalmas. Huddy sír. Szorosan préselt ajkai megremegtek, könnyek patakzottak az arcán, és Huddy zokogva, letörölte a kezét. Sírt, rázta a fejét, és nem tudta elszakítani magamat távol a képernyőn. Valódi horror fagyott az arcára.

- Elég. - Milena megnyomta a gombot, és kikapcsolta a TV-t. - Huddy, Huddy ... - Elment a srác hátulról megfogta a vállát, megveregette a fejét. - Nem sajnálom ezeket az embereket? Fogadok nem. Miért sírsz, Huddy?

- Félek - suttogta alig hallhatóan. - Az istenek annyira erős ... Adtak papjaik ilyen erős varázslatok ... És a lakott világ olyan kicsi, mint a hatalmas vad világ. Most már értem, hogy miért világunk elválasztjuk tőled. Ha a katonai gépezet, a tüzes vas madarak sikerült megtalálni a szigetekre ... Isteneink semmit sem tudott tenni. Bocsáss meg, Ishtar, Queen of Queens ...

Nagy, rémült gyerek -, hogy aki most ül előtte Milena. Már nem félt tőle. Ő térdre esett, és bedugta a fejét a térdére Huddy. Érezte, hogy a remegő ő erős test.

- Hol vagy, Huddy? - kérdezte halkan. - Hol van a világban? Egy másik dimenzió? Egy másik alkalommal?

- Nem! - kiáltotta a srác, és talpra ugrott olyan gyorsan, hogy a szegény Milena a földre esett. - Azt nem mondom meg! Miért akarja tudni, hogy ez a papnő az istenek ismeretlen számomra? Az istenek lehet tanulni az utat egy lakott világ, és így akarta! És ki tudja megállítani őket akkor? Mit tehet a legtöbbet a legjobb szekere ellen gép, köpködés tűz? Ön csábította ide konkrétan, igen, a papnő? Megöllek. Most!

Milena nem is volt ideje, hogy sikítani. Huddy hajolt, megragadta a haját, és felhúzta az egyik lábánál. Penge elpattant, és emelkedett az ujjai - hárman egyszerre.

- Oroszlán Oroszlán Ishtar kaptam karmait - torokhangon mondta asszír - fogadja ezt az áldozatot a dicsősége, és az ő vér oltja a szomjúságot az ő, és az ő szíve az ő erejét, és a mája kielégíteni éhség annak ...

Milena megrándult, és megpróbálta lerázni a ruha ... végül sikerrel jár. Megrázta a fejét, és az ő rövid haj, még mindig nedves a zuhany alatt, kicsúszott a gyilkos ujjait. Egy lépést - nem, vissza, előre. Huddy megragadta a karját, és átölelte meztelen test. Lábujjhegyre állt, és elérte az ajkát a szájához ferde dühös. Nem csak a düh - most és a hitetlenség.

- Ölj meg, szíriai, - suttogta. - Kill. Plug nekem a kés. És akkor jön vissza a saját világában, feleségük Noble - tompa és jól táplált, mint a disznók. És felejtsd el örökre.