85 éves pert indított Putyin, vagy miért szar úszik
„Én magam is dolgoztam egész életemben, az épület hazánk és hogyan élünk? Az öregek is alig megélni, a fiatalok kapnak 10-15 ezer rubel -. Hogyan élnek az, hogy a pénzt? - Felháborodva azt. - És ha a hivatalnokok és oligarchák és fizetni millió dollárt, és hatalmas helyek. Miféle szégyen? Miért Putyin elismerte, hogy kirabolja az országot? Ezért szükséges, hogy utasítsa őt a hatalomból, azt hiszem!
Suvorov is azt mondta, hogy „fáj” Oroszország és az emberek „amelyben épült, de most él szegénységben.” "
- Egész életemben élt rendesen. Ez jól működött. És ő az? Putyin? 56 éves születésnapját. Tanult ingyen, munka szabad volt. Ezután az összeomlás az Unióban. Ő $ 38 milliárd Svájcban. Miért tartja őket ott, hanem Oroszországban?
„A televízióban Ulyukayev beszélt: nyugdíjasok indexelt helyek 4 százalékkal több, mint három éve, akik több mint 500 ezer rubel - nem index. Ez az, ami a Legfelsőbb Bíróság. A lelkiismeret -, hogy egy ilyen hely? Még mindig védeni Putyin „, írta Szuvorov a fellebbezési tanács a Legfelsőbb Bíróság.
„Miért ítélték el és bebörtönözték 20 éve az egyiptomi elnök? Ezt az tette lehetővé? - Olvastam egy másik darabja, a kérelem a fegyveres erők. - Van talpnyalók a Legfelsőbb Bíróság, nem? Vagy van? Miért tegye Uruguay elnöke 6 évig, ahol a Legfelsőbb Bíróság az emberek, és nem korrupt? Miért Haiti megfosztott elnöki immunitás és letartóztatták a határon, míg elől az ország is van, ugyanaz a Legfelsőbb Bíróság? "
Amellett, hogy Vlagyimir Putyin elnök, Nikolai Fjodorovics nincs ventilátor, és az első orosz elnök Borisz Jelcin. Nyugdíjas nosztalgikus a Szovjetunió és a TV megtudta, hogy közvélemény-kutatások szerint, hogy nincs egyedül.