20 év házasság a lefolyóba - a képlet a szerelem
05.06.05 01:41 20 év házasság a lefolyóba
Soha nem gondoltam, hogy ilyen vozmozhno.posle 20 év házasság annyira távoli ismerőse drugu.pomenyalos hirtelen minden srazu.golova nem cheshitsa, korpásodás nem „abban az értelemben, a szarvak nem nőnek” .pochemu? Nem értem, hogyan lehet hirtelen megváltoznak. tud valaki felvilágosít a sötétben?
Pfeiffer
Ez nem olyan rossz, mint dumaete.Vso sokkal rosszabb
05.06.05 05:00 Re: 20 év házasság a lefolyóba
Válaszul egy hirtelen minden megváltozott egyszerre
Ez nem történik meg, akkor mindez csendben, észrevétlenül, fokozatosan nem lehet olyan jó, de aztán megint! Felkeltem ma reggel, és ez más, minden körülmény mindig melynek következtében a
Ha azt szeretnénk, hogy csináld jól, csináld magad
05.06.05 06:45 Re: 20 év házasság a lefolyóba
Válaszul: nem értem, hogyan lehet hirtelen változás .mozhet aki felvilágosít a sötétben?
Sajnos, ez történik. Az emberek változnak, és nem mindig a jobb.
Amikor megy a szerelem, a hiányosságok, amelyek még soha nem vettem észre, előtérbe kerülnek, és a méltóság vannak hátrányai. És a férfi, mintha már nem lenne szórakoztató és vicces, nem nagyvonalú és pazarló, nem okos, és „okos”, vagy csak unalmas, nem jó, és a „jámbor” nem őszinte és brutális, mint az igazság lehet brutális.
Ennyi. Valami vagyok filozófia levonni.
Gyógyíthatatlan optimista, nem betegség nem fél ..
05.06.05 10:19 Re: 20 év házasság a lefolyóba
Olvassa el, és eszébe jutott két évvel ezelőtt, azokra a gondolatok, érzések tezhe. Együtt éltünk, de nem 20, és 15 éves, de UTB nem túl kevés. És akkor (ahogy akkor gondoltam, „hirtelen”) - különbség. A föld ment a lábam alatt, nem tudta, hogyan kell élni is úgy gondolta, hogy a 15 éves, és mikor, mert a fiatal, a lefolyóba. De az idő valóban gyógyít. És a legfontosabb dolog, hogy én találtam magamnak hildren két év szünet után, akkor, hogy a hibás mindig mindkettő, nincs szünet sík terepen. Ön most nehezen érthető számomra, és egyetért velem. Azt magam ETIM két éve nem értett egyet, ha valaki azt mondta. Hogyan alakult ki - én voltam a „tökéletes ember”, a felesége az irigység barátai, és ő mindig hízelgett UTB. Tehát nem ez volt a „tökéletes”.
Mi vagyunk az azonos korú, így a tapasztalatok mögött nagyjából azonos, bár nem mindig UTB mérik években. Ha jól értem, az utolsó szünet még nem történt meg, együtt élnek. Szóval, van még esély. Itt a fórumon, akkor navryadli valaki tud segíteni. De ha azt akarjuk, hogy a család együtt, segítsége nélkül nem tud megbirkózni. Egy igazi esély - UTB címet a családi pszicho. Hidd el, hogy UTB megéri. De a pszichológus legyen az orosz nyelvű - meg kell osztani mintalitet. Elmondhatom, de akkor és élek a különböző államokban - messze.
Ha azt szeretnénk, - írja a személyes, mint én is - segíteni. Minden képződik. Sok szerencsét!
06.06.05 13:52 Re: 20 év házasság a lefolyóba
Jól írni, de nem tekinthető köztes opció (én). Mi jött ki a válságból a vágy, hogy együtt élnek. És a kapcsolat már sokkal jobb, és azt mondanám elég, amit voltak korábban. Egyszerűen, érdemes volt a hatalmas erők az áldozatok és kívánságait. Sokkal könnyebb eldobni mindent, és kezdődik egy új lapot. Ez a meghatározás hasonló menekülés. De biztosan jobb, mint kiegészít egy nyomorúságos létezését a család.
06.06.05 15:25 Re: 20 év házasság a lefolyóba
és ha én hirtelen megüt a lábát a torka vér ömlik. (C)
19.06.05 13:10 Re: 20 év házasság a lefolyóba
És mi is a határán törés. Miután 21 éves a közös életet. Lánya nőtt fel, erőlködés hosszabb hochetsya.Vremeni sajnálom. Most pedig 20 éves dobni! De meg kell tanulni élni. És legfőképpen, egyedül. A kis ember most napryazhenka. De ez nem a vége a világnak. Nagyon sok érdekes dolog a világon. És ha elviselhetetlenné válik, akkor mehet a kolostorba. Nem bántam, nincs fájdalom, nincs bánat.