1000 puskák a TOASTMASTER esküvők, évfordulók, vállalati felek - mint komplett étkezés -

- Kezdjük az esti humor. Mondd, őszintén szólva, nem akar most néhány zsidók a helyszínen?

Aztán azt mondta ünnepélyesen:

Van egy hírem az Ön számára a legkellemetlenebb, különösen a nők: bor, kiderül, vége volt, már csak a vodka. Ezért szól minden: szeretnénk az egész este ittunk egy vodka. Ha nem, akkor kijelentem ünnepe beteljesedett!

Gyakran előfordul, hogy valaki a vendégek, hogy elhagyja a cég korai. Lehet megközelíteni ezt kerékpár.

Ez egy pert. Olvassa el a mondat: 120 év börtönre. Az elítélt könyörgött:

- Lord bíró! Nem tudok annyira!

- Ne aggódj - nyugtatta meg. - Nem vagyunk hivatalnokok. Fürdőzés után, amennyit csak tudsz.

Tudom, hogy néhány vendég korán kell távoznia, és megkérdezte róla. Hadd is mondják, hogy "

Te folyamatosan kezelni, és már ez a teher. Akkor mondd el a következő történetet.

Ha emlékszel, Ostap Bender belépett az éjszakai vonattal, amelynek nyomán a riporterek, hogy meghajoljon vasútvonal. És nem csak azokat, majd azonnal evett valaki csirkét.

Reggel a tulajdonos észrevette a veszteséget, hanem állítások kezdett megköszönni Ostap:

- Köszönöm evett meg! És én tényleg nem tudom, mit kell csinálni vele. Végtére is, a hő, a csirke romolhat. Ön most megmentette.

Ezen nagy cselszövő felelte tartózkodóan:

- Nagyon boldog vagyok, hogy én is adni ezt a kis szolgáltatást.

De a történet nem ért véget a csirke. Szinte az összes utast lehúzta otthon viteldíjat, de maguk előnyös, hogy menjen az étkezőkocsi. Ezért sok van a vágy, hogy megszabaduljon a nem csak a csirkék, hanem a szelet, főtt tojás és egyéb élelmiszer. És Ostap egyik a másik után költözött sétálók.

Végül eljött a pillanat, amikor már a terhet, és a fogadó termékek, kénytelen volt megállítani:

- Mindent! Több nem tudok! - mondta keserűen. - Legyen egy szívességet, hiszen mind halmoztak!

Van majdnem ugyanaz a helyzet. Először megeszem mindent, nem tudva a következő lépéseket. És most azt kérdezik tőlem, hogy befejezze eszik meg, próbálja ki. Minden nem lehet! Tegye egy szívességet, hiszen mind halmoztak!

Gyakran előfordul, étterem eszközök hibás.

Egy nő panaszkodik a pszichiáter:

- Doktor úr, az utóbbi időben a férjem úgy viselkedik furcsán - kávé, megeszi a porcelán csésze, így csak a fogantyút!

- Furcsa - mondta az orvos -, nagyon furcsa. Végtére is, a legfinomabb - ez volt a tollat.

Eszembe jutott ez a történet, mert néhány csésze fogantyú hiányzik! Nyilvánvaló, hogy a pszichiáter már járt ebben az étteremben!

Úgy történik, hogy az egyik vendég kiderült nélkül egy kést vagy villát, valaki szükség só vagy cukor. Az ilyen helyzetek lehet verni a következő történetet.

Az orvos azt mondja a betegnek:

- Orvos - aggódik beteg - de én otthon csak két teáskanál.

De nem kapott semmilyen!

Anya azt mondja, a vendégek az ő okos lánya:

- Ő szolgált asztal is.

De kiderül, hogy az egyik vendég nincs lemezek vagy eszközök.

- Mit, a lányom, Peter Ivanovics eszközök nem tartozék?

- Azt hittem, nem volt szüksége. Pápa azt mondja róla, mert ő eszik, mint egy ló!

Megkérdőjelezte a kultuszminiszter egy nagyon közép-ázsiai államok:

- Miniszter úr, miért az emberek annyira szeretik a szavakat, hogy nem a kívül, például a zöld-meleno, manfet-candy-Mashish hasis és hasonlók?

A miniszter gondolta, és azt mondta:

- Csak mi emberek kultúra multur hiányzik.

Ez a történet jutott, mert a tea-Mahara cukrot nem nyújtott be. A házigazdák, segíteni!

Azt hallottam, hogy a népek a volt Jugoszlávia szokás. Matchmakers jön a menyasszony házához. Ott veszi, kezelik, de a témában a látogatás - megszerezni hozzájárulásával a szülők, így a menyasszony a vőlegény velük - egy szót sem. A vételi oldalon a házigazdák kávét, a vendégek inni, és menjen nyugodtan.

Tehát a dolog ez a kávé! Ha az ital édes volt, majd a vőlegény megfeleljen a tulajdonosok, illetve, ha nem édes - persze, nem volt hajlandó. Ezek az emberek nem kell!

Tehát benyújtott egy kávét. És ez nem édes, hanem nincs cukor. Itt az ideje, hogy aggódik: talán kapnak megérteni, hogy nem akarjuk tudni. A tulajdonosok, tisztázó!

Látogató az étterem egy órát várt rá, hogy kávét szolgálnak fel. Végül nem állja ki, és int a pincérnek:

- Ha megy nyugdíjba, ne felejtsd el, hogy mondja el utódja, még mindig vártunk kávét.

Azt hiszem, eljött az ideje, hogy azt mondják, ezek a szavak és a pincér!

Ha már megvan a tisztességes pincérek.

Két látogató panaszkodnak, hogy a tulajdonos az étterem:

- Szégyenletes! Van egy fél órát várt a pincér!

A tulajdonos adja a pincér, és elkezdi szidni őt:

- Maga nagyon lusta! Akkor nem szolgálhat két tetves ügyfél!

Azt szeretnénk emelni a poharat a pincér, aki jól szolgálta, nem pedig fél háromkor. tetves ügyfél! Köszönöm, kedves! Légy boldog!

Hogyan kell a lakoma

Toastmaster este kezdődik - és ér véget a TOASTMASTER. Végén egy ünnep minden önérzetes saját maga és a TOASTMASTER kell figyelni, hogy a tömeg a személye. A motiváció egyszerű: amikor mindenki ünnepe pihent, szórakoztat, működött! Ő hatalmas munkát végzett, hogy a nyilvánosság kell értékelni. Ebből a célból meg tudja mondani semmit, a következő.

A rendőr, minden piros haraggal, kiabált az autósok:

- Nem látod a piros lámpa?

- Nem láttam - megfelel a vezető.

- És a sípot, akkor is, még nem hallott?

- intettem a rúd, sikítok!

- Nem látott vagy hallott, - a vezető mondja.

- Akkor kérem, amire szükségem van!

Mondja el, hogy látta ezt a táblázatot TOASTMASTER? Hallottál a pirítóst? Egyébként én is izzanak, és úgy gondolja, amit én itt szükség?!

Az ügyfél jön építőmunkások és megkérdezi:

- Hányan dolgoznak itt?

- A mester - hét, - felelte.

- Szóval, mester nélkül - hat.

- Nem, nem mesterek itt senki sem dolgozik.

Megvan az asztalnál volt egy csomó ember, de anélkül, hogy a varázsló, abban az értelemben, nem TOASTMASTER is, senki nem dolgozik! Emlékezzünk a férfi, aki mozgósította akkor ezen az örömteli „munka”, és igyunk rá!

Feleség szidás férje sokáig, mert későn jött haza. Végül belefáradt:

- Elég! - kiáltotta. - Aludj és légy nyugodt!

- alvás - egyetért feleségével -, hanem csendben és nem gondolni rá!

Súgtam a háziasszony, hogy nem eszik, és nem iszik, de csak azt. Oké, most megyek enni és inni. De ahhoz, hogy maradjon csendben - és nem gondolni rá. Amit én Ceremóniamester! Azt javaslom, hogy emlékezzen rá, és inni is!

Azt mondják, hogy a színész Boris Livanov, amikor leült valaki a kollégák inni, aztán neki, beszélt egy pirítóst?

- Te egy nagy művész! Te egy zseni vagy! Minden az Ön szerepe - a nagy művészi felfedezés! Ön ma egyértelműen alábecsülték. De az jó szolgáltatásokat a hazai és a világ kultúrájának örökre marad a történelemben! Isten áldjon, kedves!

Aztán tele az üveget újra, és azt javasolta, hogy egy kolléga:

- És most ez rólam.

Vagyok ma itt, hogy sokat beszélnek egy csomó jó. Lehet, hogy van valaki, aki azt mondja, valami szép a Toastmasters? Csak abban az esetben öntsük!

Voltam az orvosi rendelő, és azt mondta neki, hogy a problémákat:

- Doktor úr, ha iszom, nem tudok befejezni.

- És ha nem iszik, - tanácsolta az orvos.

- Akkor nem indul el.

Persze, akkor kitalálta, hogy a kérdés a gyengeségem - a próbálkozásom, hogy jó ceremóniamesterként. Idézzük Toastmasters és megbocsátani a gyengeség! Ezen a ponton megpróbálom. cum!