80 A legjobb emberek a Arhangelszk régióban Sergey Smetanin

80 A legjobb emberek a Arhangelszk régióban Sergey Smetanin

Krasznoborszki járás adta a világnak kiemelkedő harmonika játékos, virtuóz, Tisztelet Artist Oroszország Szergej Smetanin. Néhány nappal ezelőtt a régiónkban volt „Smetaninskie találkozó” - nemzetközi fesztivál harmonika. Felveheti: harmonika és a harmónia.

Az Arhangelszk régióban született néhány eredeti zenészek, akik megtapsolták az ország és a világ. A harmonika különösen meghódította a közönséget, két - Sergei Privalov és Szergej Smets. Krasnoborsky natív kerület, Smets volt rendkívüli zenész. Northerner vett egy bumm India, Franciaország, Svédország, Csehszlovákia, Lengyelország, Korea, Németország, Bulgária, Finnország, Norvégia, Hollandia, Belgium, Svájc, Monaco, Ciprus, Egyesült Arab Emírségek és más országokban. Megfordult az egyszerű orosz harmonika improvizáció eszköz, mint a szaxofon és a hegedű.

De mastery Smetanin tökéletessé nem csak az Északi-kórus, a művész együttműködött számos orosz népi zenekarok és együttesek, köztük a Nemzeti Akadémiai Zenekar az orosz népi hangszerek elnevezett Osipov. Ezen túlmenően, Szergej Leonyidovics Rendszeres résztvevője volt a népszerű televíziós sorozat Gennagyij Zavolokin „Play, harmonika!”.

Fenntartani az állandó érdeklődés harmonikus preambulumbekezdésben Smets be vas edények programot zhaleyka formájában egy cső, elsajátította Vologda Talianki játszott egy kétkezes fűrészt és egy fémfűrész lapáttal, egy sor fakanál. És ott volt, sőt, az eredeti zeneszerző. Alapján az északi népzenei írta tucat eredeti művek szájharmonika, egy csomó kezelések az északi orosz népdalok, sok hangol Vologda Talianki.

Krasznoborszki járás Smetanin büszke. Általában ez a gyönyörű pomerániai föld híres legjobb embereket. Művész és úttörője Arctic Alexander Borisov, az alapító a gyermekek szanatóriumi megbecsült orvos Maria Favorskaja, sokan mások. Sajnos, egy prominens harmonika élt egy rövid életet, és meghalt a 50 éves korban. Eltemették Krasznoborszk, az emlékmű azt mutatja be egy harmonika a kezében, és folytatta a kedves mosolya.

A „Smetaninskie találkozó” lett idővel a kulturális esemény nem csak a Krasznoborszk és Arhangelszk régióban, hanem Oroszországban. Idén a díszvendég a fesztivál volt az anyja virtuóz Alexander Maksimovna.

... Abban az időben, Boris Mokrousov írt egy dalt remekmű „Lonely harmonika”. Hallgatva őt egy figyelemre méltó teljesítmény, Vladimir Troshin, gondolom Szergej Smetanin. Maga az élet olyan, mint egy zenész zene: van itt vicces és szomorú zene. És csak ő, a zene, a legjobb közvetíti az emberi érzelmek. Hallgatva szorítani Smetanin, rájössz, hogy ez egy élő tárgy életre a kezében a mester. Szergej Leonyidovics hagyva, ez smetaninskaya nyomja továbbra is játszani. Delight és bánat, hogy reményt és beszélni magány.

Akkor megy a területen, a kapun

Ezután visszatér újra,

Mint akik a sötétben valaki

És ha nem találja a módját ...

Találtam egy hibát? Jelölje ki a szöveget
Ctrl + Enter megnyomása és küldje el nekünk.

Smets Sergey- hétköznapi ember, és sokan akartak lenni, mint ő, és ő nem valaki másnak a másolata. Zenéje alapul északi folklór végezni minden rangos fesztiválokon és versenyeken a világ szinten, és nem hasonlítható össze a dalokat a harmonika, amelyek által végzett Valery Okhapkin.

... szólva hasonlóságok azt értem, nézd, de nem összehasonlítani Smetanin kreativitását a kreativitás más zenészek. Egyáltalán nem bízik az érdemi Smetanin, azt lehet mondani, hogy én személy szerint nincs semmi rendkívüli abban a szövegben Morozova látott. Ami Ohapkina és Smetanin van ízlés kérdése, és vitatkozni íze nem elfogadott ... By the way, Okhapkin is jól ismerte G.Zavolokinym és részt vett annak programok és nem volt idegen a folklór. Talán azért, mert Okhapkin severodvinets, tudom, neki jobban Smetanin, de minden esetben, és hogy a másik - egy tisztességes és tehetséges emberek.

Szergej SMETS egyedülálló, és senki mást, mint azt, hogy minden, és beállítja a sapkáját és a divat. Okhapkin - ez csak egy dalt a közönség a harmonika, és Smets - magas szintű szakmai, az első harmonika játékos, a vendég szólistaként a Nemzeti Zenekar im.Osipova, ez egy teljesen új trend az instrumentális zene népzene - dallamok és eredeti készítmények, amelyek érdekesek a szakemberek terén folklór és különösen az északi és a szurkolók.

... Kedves Olga, Julia, nem fukarkodik annyira tisztán V.Ohapkinym, akinek a szolgáltatásai elismert hivatalos átadó cím Tisztelet, de az emberek szeretetét az előadó, mondanom sem kell ... Rájöttem, hogy én foglalkozik a szakmai, és azt állítják, mint egy profi a területen, és a terminológia van releváns, és ez a te hibád, mert képletesen szólva, akkor a szem zamylen - szakmai beszédet kell végezni egy másik helyen ... Én egy közönséges ventilátor ebben a műfajban, és még mindig közelebb és világosabb Okhapkin, sajnálom ...

Én nem hasonlítanám értéke Smetanin, aki elnézést kér a három fej a szakmai és talatlivey volt (sajnos), balra egy hatalmas hozzájárulását, írt egy csomó kezelések és eredeti kompozíciók, amelyek játszott nemcsak a Arhangelszk régióban, hanem annak határain túl. Egyszerűen vannak előnyei és vannak rajongók dalokat harmonika.

Szergej, ugye, és én ugyanazt a dolgot -, hogy „a hatalmas hozzájárulást” (szavak, melyek az állami tulajdonú !! br-r ...), és a „egy csomó kezelések és eredeti művek” kell beszélni valahol máshol, de itt ... itt egyszerű emberek, már nem hivatkozhat az érzelmi érzékelés, az szükséges, hogy a lélek, hogy a lélek kibontakozott ... és Okhapkin képes, mint senki más!

Kedves. Nem azért, mert a belső meggyőződés nem írtam semmit Serezhu.On az öcsém és én nem tudok írni róla itt sem jó, sem plohoe- annál vagyok messze a zenét. És írtam, hogy mit írnak a barátai, akik személyesen ismerik a Szergej. Hamarosan hagyott minket, de sok is lehetne tenni a lyudey.V személyesen nem tudom Szergej, akkor miért próbálja őt.

Vajon az ő koncertek egy párszor, tartotta a közönség csodálatos, karizmatikus, mint játszani egy fűrész, senki sem annyira tiszta játszik még. Állok a színpadon, és nézd hibátlan

Kár, hogy a fesztivál nem teljesíti Smetaninskie Arhangelszk ma prohodit- nagy ünnep az orosz lélek, és mindig összegyűjtjük teltház a színházban

Kereskedelmi részleg:
(8182) 47-07-96 Tatiana Podvolotsky
(8182) 47-08-79 Eugene Lutyanova
(8182) 47-08-54 Elena Glazacheva

Kapcsolódó cikkek