53 szó németül (Joan Rwand)
Nagyszerű regény egy egyszerű német tanárról. Ő egy jó tanár és egy kedves ember. Ő, mint mindenki más, saját erősségeit és gyengeségeit. Ez róluk szól, hogy elmondom neked, kedvesem, kicserélem az adatait, mert ő egy csomó, nem fog sokat olvasni. Röviden beszélek a függőségről.
Németül élt, és valószínűleg ezért élt. Számomra, néha úgy tűnik, hogy egy szótárban vagy tankönyvben ölelni fog. Szeretem a megközelítését. Bár szigorú, bár ő és a "pont" a fejében, bár kissé rémületes, jó. A tanuláshoz való hozzáállás nem rendes, magyarázza mindent, ami nagyon hozzáférhető. Természetesen ő követeli, és a korona mondat: "Minden út vezet Németországba".
Legnagyobb büszkesége a lánya és a fia. A lány Németországban lakik, és házasodik meg egy német, nagy presztízsű rabszolga. A fiú gyakran Németországba jár, együtt él, tanul, dolgozik.
A könyvben leírja irodáját, ez a leginkább otthonos irodája az iskolában. Német és Valya lélegzik tőle. Talán a bűz, a rothadás szaga, de annyira ismerős.
Kezdjük, kedves olvasás.
Ismertem Valyát az első osztályból, előkészítő csoportot vezetett. 5 éves voltam, utána mindig köszöntöm vele, és mind a 5 éves tanulással egy másik tanárral együtt el sem tudtam képzelni, hogy ő lesz az osztálytársa és egy német tanár.
Amikor jöttünk rá a 6. évfolyam, mi, azt mondja, hogy „nézd mögül egy iskolapadban.” Valószínűleg minden így volt. De az a tény, hogy ettől a naptól tartunk, igaz. Nem emlékszem az első lecke, nem emlékszem semmi igazán. De emlékszem, hogy ő tegye maksikom 4. Sírt és könyörgött, de azt mondta a mondatot: „Van egy vödör, sír ott, akkor padlók moslék”, ő azt mondta, ilyen rosszindulat, szigor, elgyengülés. De most már elfelejtette, hogy szegény hozta a 11 éves fiú a könnyek. Ez volt az első a maga 4 Talán dolgozott neki akkor, és lehetőleg korrigálni. De szeretem a változatot a munkával. Sokat.
Általában a 6. évfolyamon sok esemény történt, Cherevko visszatért hozzánk (egyébként soha nem gondoltam, hogy annyira hiányoznék). Cherevko különös ember volt, még németül is evett, míg Valya elment. Korábban annyira gonosz volt, kicsi, nem mindennapi világból, valahogy nem is olyan közel az osztályhoz. De nem tudom, hogy mindent, de szerettem őt, függetlenül attól, hogy ő nem vadászó. Igen, még mindig megütötte, egyáltalán nem, mozgása a kezével, szavakkal. Ó, de egy kicsit a korona mondat nem írta: "Ki nem mosta a seggét, hiányzott a vonat."
Teljesen elfelejtettem, ami vagyok, később Cherevkát látom. Tehát a 6. évfolyamon Valya igyekezett nekünk fesztiválokat, versenyeket rendezni. Nos, mintha azt mondanánk, csak el kellett hagynunk a leckéket. Semmi sokat. Sötét versenyek, zene, tánc és élelmiszer. Egyébként osztályunk egyik legnagyobb vonása az örökkévaló vágy, hogy enni. Mindig éhesek vagyunk, vagy készek vagyunk megbocsátani minden haragot, csapást, együtt együtt vacsorázni. I. Néha ezek a viták és sérelmek esznek.
Ha nem tévedek, az első ünnep az új év volt. Igen, szórakoztató volt, ahogy emlékszem. Tudod, mindenesetre emlékszem, hogy Lelay (Leila) hogyan viselte Mamen sarkát és táncolt Meteshev-lel. Valya futott. mint egy bolond az irodában, csinált egy vonatot, összekevert minket, mutatott nekünk struccot. És csak most, és akkor nem minden, megértettük. hogyan próbált meg minket. És ezen az ünnepen is. véleményem szerint egy bandura-ban játszott. Klassnenko.
És az idősebb Sasha volt, aztán bűnös volt, és Vika lett a helyén.
Az első kirándulás egy kirándulás a történelmi múzeumba. Aztán az ember elment 8-ra, sokat. De ez nem a lényeg. Olyanok voltunk, mint a nevetés, ez volt az első kirándulás Valyával, nagyon szórakoztató volt. Villamossal mentünk. Mindnyájunkat az ablakok, emberek. Az utazás legfontosabb része Mack volt. Minden evett, evett, és hazament. Nagyon hűvös és felejthetetlen volt.
Közvetlenül az 5. formát követően Tanyuha elhagyott bennünket.
Tavaszi szünetben egy strucstermelőhöz mentünk. Hideg volt, ezúttal több ember, 15 ember ment el, először mutattuk ki a teheneket, ahogy megőrültek, megígértük, hogy struccokat, tojásaikat és gyermekeiket mutatják. Végül csak a fejüket láttuk. Általában szuper. Nem tettünk semmi különlegeset. Lovagoltak és futottak. rohant ezeken a területeken, a kirándulás legérdekesebb része a mák.
By the way, a 6. osztályban írtam DPA. A legszörnyűbb dolog volt a történelem. Mindenki a legjobbat írták. Vettünk orosz, német, matematika, történelem és ukrán. Viszonylag semmi különös, egy kicsit bizonytalan.
Május végén mentünk az egyik legmenőbb kirándulásra. Elmentünk a templomokba. Egor és Denis talált egy macskát, és kihúzta. A turné végén volt egy piknik. Nagyszerű volt. Rántott kolbászokat készítettünk, szendvicseket készítettünk, levet tettünk, szeletelt uborka és paradicsom, játékokat játszottunk, futottunk, és tomboltunk. Ez csodálatos volt.
A IX. OSZTÁLY ELÉRÉSE
ELSŐ VIZSGÁLAT EGY ÚJ OSZTÁLYON
Idén párhuzamosan kapcsolódtunk. Valahogy nem voltunk különösebben barátságosak, még egy kicsit gyűlöltük egymást. Az egyetlen öröm az volt, hogy Valya volt az osztálytársa. Bármi is volt, mindannyian szerettük és használtam.
Első közös vállalatunk az év eleje előtt megtisztította a területet. Ezután mindannyian megismertük egymást és találtunk egy új lányt (Wangju Viku). Első pillantásra nem tetszett nekem, jól, mint a szokásos új, niche különleges. De akkor jobban tudtuk őt, nagyon szép, néha úgy tűnik számomra, hogy elhagyta a rajzfilmt, olyan jó, kedves, mindig készen áll a segítségére, nagyon okos, szeretem a könyvekkel beszélni vele.
Nos, a terület tisztítása nem volt ilyesmi, akkor még mindig felfedeztük Boykot. Ami engem illet, mindig készen áll arra, hogy segítséget nyújtson a lányoknak, tud valamit, amit soha nem tud álmodni, csótányai, utálja a biológust, az egész osztály utálja.
By the way. Biologichka - ez egy ilyen különleges személy, nagyon bosszúálló, de egyúttal a marasmus valahogy, és az utolsó szakaszban. Olyan, mintha valami blurts, akár állni, akár esik. Még Lariski kifejezésmintát is készíthet. Ő is 60 éves korában kísérletezik a hajával, rózsaszínben festették a 7. évfolyamon, idén a Parsikovban, minden rendben van. Régebben hozzászoktunk hozzá. Ugyancsak gyűlöli Meteshevet, Lalay-t és Rita-ot, és néha még mindig kiabál rám, mert megvédtem Meteheva-t az Olyával, ez szintén normális.
A tisztítás véget ért, és hirtelen Pankova megy és kiabál nekünk: "Én is veled leszek". kicsit zsibbadtunk és Valya válaszolt: "Ó, a 27." Ezután mindenki felhívja 27. Pankova meglepődve, nagyon unalmas, soha nem láttam annyi hülye embert. mint egy látszólag kicsi és ártalmatlan teremtmény, de nem tudok mellette állni, már megígérte, hogy 5-ször megver engem. Amikor mellé ültem, ő énekelt és beszélt magával, miután megpróbáltam nem érintkezésbe kerülni vele, mint máshol és egész osztályunkban, sokan nem tudják, hogy mit veszített az iskolában. Még egy ilyen információ. ő nem lépett be pedagógiai. Nem csoda.
A tavalyi hagyományhoz hasonlóan úgy döntöttünk, hogy meglepetést szervezünk Vale számára. Hosszú választás egy ajándék, úgy döntöttünk, hogy neki egy óra és egy hatalmas virágcsokor. Ezúttal mindenki kivétel nélkül összehajtogatta a szekrényt golyókkal. felpattant egy plakátot az új osztályunk fotójával, az órát az íróasztalára helyeztük, 13 rózsa csokrot tettünk egy vázába, levetettük a gyümölcslevet, kekszet, cukorkát az asztalra. volt egy nulla. Nem tudtuk látni, hogy mi történik Petrenko-val, de a lecke után azonnal felmentünk hozzá, és nagyon örült neki. Gratulálunk neki, sok mindent kívántak, meghívták Zinaida Petrovnát, és együtt ültek. Mindenki emlékezett a múlt legjobb pillanataitól. Elég hűvös volt.
A TANÁRI NAPJA A MOSÁSÁRA
Így hát felment az irodájába, és elkezdte beilleszteni a kulcsot a zárba, kétszer megnyitva az ajtót. Amit látott, megdöbbentette, elhatározta, hogy siet, és becsukja az ajtót belülről. Az osztályteremben óriási pole volt, mindenhol rózsaszín szirmok születtek, a romantikus zene ellazította. Megdöbbent, az íróasztalához lép. anélkül, hogy gyanítana valamit. Amint a táska megérintette a széket. A szekrény ajtaja nyitva állt, először nem vett észre semmit. Amikor az ajtó teljesen kinyílt és egy férfi kiszabadult minden titkos vágyából, szótlan maradt.
Ez az ember már régóta benyomást tett neki, és igen, együttérzett vele. És igen. katonai volt - Plotnikov Vladimir Alexandrovich
Lassan és magabiztosan Vova megy a pólusra, csak fekete zoknit öltözött, és rövidnadrágban Németország fényes zászlójával. amelynek közepén hatalmas sas áll. Felkeltette Valentinát, hogy egyetlen szót sem tudjon mondani. Egyszerűen leült egy székre, és csendesen elkezdte levenni a zakóját, miközben az alsó ajkát harapta.
Voenruk látta ezt, és a szívében lévő hő nagy lánggal kezdett égni. Elment a pólusra. Egy kézzel megragadta, és óvatosan körbejárta. Aztán mindkét kezével megfogta és elkezdte ilyen szakmai mozgásokat kezdeni, mintha százszor megtette volna. Amikor felmászott a mennyezetre, és lassan leereszkedni kezdett, Vale szexi megjelenéssel utalt, azonnal megértette a reményt.
Minden nagyon szexuálisan és magabiztosan haladt. Minden mozdulat tele volt szeretettel, minden csókkal, minden sóhajtással. Minden tökéletes volt
Tehát, azzal a ténnyel kapcsolatban, hogy kissé dobta a könyvet, "egy kicsit" egy évig nem írt. De ez nem számít. Most vannak fejezetek. mint történeteket. Néhány történet nem lesz időrendi sorrendben. hogy emlékszem. akkor írok.
Vízvezeték-szerelő. A helyettes. Halál.
Mint minden iskolában volt egy vízvezeték-szerelő. Nitsche ilyen ember volt. A kulcsszó "volt". Nem ismerem őt személyesen, és alig volt bárki, aki az osztályban személyesen ismert rá. Alacsony növekedés, körülbelül 50 év. ritkán jelentek meg a gyermekek előtt. semmi szokatlan, egyszerű iskolai vízvezeték-szerelő.
Szintén. mint minden kerületben / városban / utcán / faluban volt helyettesünk. A helyettes csak egy ember volt, egyszer. amikor majdnem egy nagymama elleni harcba került. ő persze nem angyal is. de a vének tisztelete szükséges. Tehát ez az. Fat látott. nem is zsíros, de zhiirirnnyyy, annyira kövér volt, hogy úgy tűnik számomra, hogy be van nyomva az ajtóba, aztán kiveti őket. A jelmezekben értéktelen íz volt. minden öltözete saját belső világát jellemezte. ugyanaz a szar. Annyira beszéltem, hogy mindenkire köpöm. aki 10 méterre volt tőle.
Az egyik helyettes jött iskolánkban. tiszteletére a típus kontsertik szervezett.