3) Osztályozási neformalov

Felismerhetetlen, vagy nem ismerik?

Ez a kérdés merül fel, gyakran, amikor egy nagyon speciális típusú informális szövetsége - az informális amatőr egyesületek, vagy ahogy néha azt mondják, „nem hivatalos”. Hadd emlékeztessem önöket, hogy az ilyen szervezetek viszonyulunk spontán alakult cégek (főleg serdülők és fiatal felnőttek). Alapján közérdekű, hobbi, egyfajta szabadidős tevékenység, utánozva a kiválasztott típusú viselkedés ( „rajongók”, „hippik”, „punk”, „rockerek”, „fém”, stb Megjelenésük a késő 70-es, hogy a korai 80- „s bizonyos mértékig hasonlít a fiatalok elleni lázadás

informális szervezetek nem regisztrált sehol, annak alapszabálya vagy rendeletek nem rendelkezik. A tagság szempontjából bennük neogovoreny, a csoportok száma koleblitsa.

Vannak azonban olyan informális. Ők is sikeresen illeszkednek a demokratizálódás folyamatát a társadalom és lehet destabilizáló tényező, beszéd szempontjából a meztelen kötekedő és nyitott ellenzi a bűnüldöző szervek és hatóságok. Vegyünk néhány közülük, az én szempontból jellemző ez a fajta társulás.

Hogy hibás a „rendszer”?

Ezek a fiatalok gyakran vonzza a figyelmet a járókelők. Ki extravagáns frizura, aki festette farmerdzseki, aki áttört fülei, és néha egy sem. Állnak a bejárat közelében, a népszerű ifjúsági kávézó tömeg a bejáratnál, hogy a metró, ül a pázsiton a városi parkok, csavargás a családi kilátás nyílik a város utcáin. Úgy hívják magukat „nép”, „hayrastami”, és látni magukat, mint a szabad emberek, függetlenül a szülők és a társadalom. Ez a „rendszer”. Kilátás nyílik a „rendszer”, hogy az élet sok szempontból segíthet megérteni az informális helyzetben egészére.

Különböző nézetek egy „rendszer”. Leningrád televízió, megbeszélése a „rendszer”, és megadja a szót azoknak, akik első kézből tudja róla. Adok kivonatok ezek a programok, adatok meglehetősen világos képet a „rendszer”.

Nikol'skii „szisztémás” becenév SFD:

„Képesek vagyunk menni az utcán, hogy néhány” szőrös”. Én még soha nem láttam, én megyek, és azt mondják: „Hi!” És ő azt mondja nekem ugyanaz. Azt mondják, van néhány furcsa emberek. Miért van az, hogy ismerjük egymást? Ön megbízik az embereket. Ezek rabolni, akkor rabolni, lopni, és így tovább - érted?

Azt mondja, csak az, hogy mi - a csíra a társadalmunk jövőjét, ezért ez a lopás, a vágy, hogy lopni, lopni - ez úgy tűnik, hogy már a múlté, és el kell tűnnie. Úgy gondolom, hogy itt ez csak egy megkülönböztető jegye a „szőrös”. Úgy gondoljuk, hogy most „szőrös” nagy hatással volt a társadalom fejlődése. Különösen a szovjet rockzene, ami most annyira elhangzott, a legtöbb létrehozott „szőrös”. Ezek az emberek képesek feláldozni az utóbbit. Az utolsó rongy és egyéb dolgokat, hogy hozzon létre egy valódi kultúra, az ország fiatalok.

Emelem a hangom a „hippik” rendszer - a mozgás, hogy megadja mindenkinek a lehetőséget, hogy megértsék a másik személy, aki arra törekszik, megértés, és lehetővé teszi, hogy átfogóan javítani. Emberek, akik részt a mozgalomban - az emberek a különböző korú, különböző nemzetiségű, ők tartoznak a különböző kultúrák, különböző vallások. Azt hiszem, ez tényleg egy mozgalom, amely tartja a jövőben.

„Rendszer” - nem egy szervezet, és nem fél, hogy mindenki csak az irigység önmaguktól. "System" - a társadalom a társadalomban. Nem törvényeket nem lehet itt, mindenki él csak a törvények saját lelkiismerete. "

Kapcsolódó cikkek