9 kényszerítő ok, hogy ki a vita az interneten
Mi nőttek fel egy kicsit azóta, és tudjuk, hogy sok oka, hogy boldog legyen a könnyű, és megtörni a hosszan tartó párbeszédnek a hálózatban.
Bármilyen igazi
Komolyan, minden márka. És mi ez jelentéktelen, több ok is beszélve elmegy.
Minden tiszteletem, szükségem van mindkét kezem, hogy hogyan kell kaparni a bal sarok, így meg kell hagyni.
csengő medál
Elnézést, kérjük, hogy vettem annyira az időt. Ha én tudtam, hogy egy vállalkozó, én nem merem zavarni. Itt van egy fotó cica. Elnézést!
erőfeszítések egyenlőtlenség
Már hozta az idézet, és egyes források szerint, festett és kontextus és a beszélgetőpartner, reklámok, összeomlott, de szárnyait. A Spread a szót nekem valamit, kedves, egy másik szakértői vélemény, az előrejelzés a 30 éves, és a kifejezés meghatározását „eukarióta” saját szavaikkal. És ez még nem is volt elsős elérhető. Esetenként nagyon ritkán, az ilyen helyzetekben, az ellenfél egy bizonyos ponton azt mondja: „Köszönöm, azt hiszem,” és még ritkábban: „Köszönöm, most már látom, hogy igazad van.” Ha már megtette ezt a fajta munkát, amelyre akkor máshol ellenében, megáll, és perekin a labdát az ellenfél. Garantáljuk, hogy hirtelen unatkozni.
Az egyensúlytalanság adatok
Találkozás a telepata
Telepath a vitában beszél az Ön számára. Ez könnyű azonosítani a túlnyúló típusú „úgy gondolja”, „mint mindig”, „biztos benne”, és így tovább. Fontos, hogy ne a lehető leghamarabb. Mielőtt elkezdené kifogásokat, és elmagyarázni, hogy nem így gondolja, nem biztos, és nem mindig. Valamilyen rejtélyes okból telepátia mindig meggyőző tagadás.
Szeretsz játszani egy találgatásokra? Költői kérdés. Próbáld meg kitalálni száma a bankkártya, és megyek, elkerül tovább világ a színfalak mögött.
Túl közel és túl hangos
Az ellenfél - egy közeli barátja. Kolléga, rokon, aki tudja, még a saját anyja vagy például egy férj. Ez nem, hogy a ház nem vegye ki a szemetet. Lehetséges. Az a tény, hogy a káromkodás a nyilvánosság előtt, akkor belép a házba a tömeg az idegenek, akik kíváncsian néz mindenki emlékszik, perevrut, és még a hulla a kapcsolatot, majd megbökte pálca. Hű, milyen érdekes rándulások! Ha még mindig abban a reményben, hogy menteni valamit, a fordítás a beszélgetést egy személyes, sürgős.
idegen látogató
A látogató a múlt század, a követ párhuzamos univerzum pónilovak és egyszarvúak ... akkor egyértelműen azt állítják, de a fenébe is, mit. A legszörnyűbb dolog viták a külföldiek, hogy megpróbálja tisztázni a vita tárgyát vezet eszkalációja agresszió. Itt hasznos csöppnyi alázat. Mi van, ha tényleg nem éri el a kívánt szintet a megvilágosodás, hogy megértse? Tehát hogy a személyes növekedés. Ő hozzájárul, például felelős feladataik munkahelyi feladatok és átgondolt takarítás az asztalon. Vendégek peretopchetsya, és megy a saját.
Úgy tűnik, hogy egy hívást a 50-es, akkor arra kérték, hogy vissza őket a sovinizmus.
Te csak fáradt
Szöveg: Elisabeth Ponomarev
Photo a bejelentést: Shutterstock