4. kötet

Ön meleg. Ön bosszús. Ön „kimerült”, valaki hívja lusta megközelítés: „Ó, te vagy az” és panaszokat a hőt, fáradtság, megcsodálta a saját lustaság -, hanem csodálnak engem, annyira jó!

Nem törődnek velem, még a lélek, három napig - a mélység (nem nekem - nélküled, számomra - velük), néhány álmok három éjszakára - ezeregy, és látom azokat a nappali!

Azt mondod: „Hogyan lehet, hogy szeretlek? Én magam nem szeretem. " Szerelem számomra része a önszeretet. Amit te szerelmes, hívom a jó hangulat (a test). Te kis rossz (disszonancia otthon, a hő, a bolsevikok) - Nem létezik.

Ház - folyamatos „viszály”, hő - minden nyáron, és a bolsevikok csak most kezdik!

Kedves barátom, nem akarom, hogy azért, mert nem lélegezni is. Szeretnék egy szerény lehengerlően egyszerű dolog: úgy, hogy amikor megyek, az emberek boldogok. "

Itt, drágám, elaludtam egy ceruzával a kezében. Láttam rémálmok - repült New York emeleten. Felébredek: a lámpa világít. Macska a mellemen teszi teve. (Alia, két évig, azt mondta: gorblyud!)

Szerelem -, hogy az ember, mint Isten szánt, és nem végezte el a szülők.

Nem szeretem -, hogy az ember, mint a szülei valósul meg.

Kiesik a szeretet -, hogy helyette: egy asztal, egy szék.

Család ... igen, unalmas, igen, szenvedés, igen, a szív nem üt ... Hát nem jobb: egy barát, egy szerető? De miután összeveszett bátyjával, még mindig joga van azt mondani: „Van, hogy segítsen nekem, mert te vagy az én ... testvér (fiú, apa ...)” A szerelmes nem mondható - bármit - nyelvi otrezhesh.

Blood fészkelő jobb intonáció.

Rokonságban kemény és tartós, rokonság választások - vékonyan. Amennyiben vékonyra vannak kitéve.

Lelkem irtózatosan féltékeny: nem tudta elviselni a szépség.

Beszéljen a megjelenése az én esetemben - ésszerűtlen: ez így van jól, és így - nem volt benne!

- „Hogy van az, hogy tetszik a látvány?” - És ha ő is akarja néz ki? Igen, én csak nem helyes, hogy - a dicséret!

I - I: haj - I, és a kezem férfiak tér lábujjak - Én és horgas orra - I. És, pontosabban nem a haj nem tettem, sem kézzel, sem az orrát: I - Én láthatatlan.

Honor shell boldog Isten lehelete.

És megy a szerelem - a másik test!

(Ha volt a nyomdai bejegyzések bizonyára azt mondta: par dépit).

Levele Lozene:

„Azt akarod, hogy adjak egy rövid beszámoló az utolsó szerelem. Azt mondják, hogy „szeretet”, mert nem tudom, nem adom baj, hogy tudom ... (Lehet: bármit, amit akar - csak nem szeretem, de - bármi!)

Tehát: az első - istenien jó, másrészt - az isteni hang. Mindkét isteni - a ventilátort. De sok szerelmeseinek: a férfiak, akik nem szeretik a nők, és minden nő, a férfiak nem szeretik.

Ő fogékony, mint a lélek és a bőr, ez a fő, és tagadhatatlan lényeg. Tól chill hogy öröm - egy lépésben. Ez könnyű, hogy dobja a láz. Tovább a partnernek és partnere a világon nincs. Ő tudja, mit nem mondom, és talán nem azt mondta ... ha még nem tudsz! Tiszteli csak a saját lustaság, nem akarta, hogy úgy legyen, ahogy ez kényelmes. ( „Ugodno” nem megfelelő itt, - nem akar semmit.)

Jó? Nem. Szerető? Igen.

Az isten - egyfajta elsődleges, és él csak másodlagos tükröződik. Tehát ahelyett, hogy a kedvesség - gyengédség, a szeretet - a hely, a gyűlölet - elől öröm - csodálattal, részvétel - szimpátia. A visszatérő, jelenlétében a szenvedély - hiánya szenvtelenséget (jelenlétében torzítás - hiánya szenvedélymentességhez).

De minden másodlagos, ő is nagyon erős: gyöngyház, íjat először.

Itt nem tudok semmit. Saját éles füle azt mondja, hogy a „szeretet” szó rá - valahogy - darabok. Általában ő fél a szavak, mint általában - minden egyértelmű. Szellemek nem tetszik, hogy megvalósítható. Hagynak ez a luxus magad. "

„Szeress, ahogy tetszik, de ez nyilvánul meg a kényelmes nekem. És én vagyok a kényelmes, hogy nem tudok semmit. "

Az akarat a gonosz? Nem. A szépség és a veszély az egészet a legmélyebb ártatlanságát. Akkor meghal, akkor nem neked hónapokig. És aztán, zavartan: „Ó, milyen kár! Ha tudnám, de annyira elfoglalt ... én nem tudom, hogy majd meghal ... "

Ismerve a világot, ő biztosan nem tudja a mindennapi, és a halál, mint egy dátum, így és így egy óra - persze, az élet. És a pestis - élet.

De van, aki ahelyett, hogy minden, van egy: a képzelet. Ez az ő szíve, lelke, az elme és a tehetség. A gyökér egyértelmű: fogékonyság. Érzés, hogy látsz benne, akkor lesz olyan.

Tehát: dandy, démon, kegyenc, az angyal egy trombita - minden tetszik, de ezerszer nagyobb, mint erdő, mint te. A játék, amely bosszút. Objet de luxe et d'art - és jaj, ha objet de luxe et d'art lesz a napi kenyeret!

- Innocence, ártatlanság, ártatlanság! -

Innocence hiúság, önszeretet ártatlanság, ártatlanság feledékeny, ártatlanság tehetetlenség ...

Vannak azonban ennek ártatlanság és sérthetetlenségét a bűnözők egyik gyenge pontja: crazy - csak soha nem megy őrült! - a szeretet a nővér. Ekkor minden kimerült, minden emberségét.

Az eredmény - a jelentéktelen ember, mint egy férfi, és a tökéletesség a lényt.

Az összes kísértései nekem, azt kiemelni három fő: a kísértésnek, gyengeség, kísértés szenvedélymentességhez - és a csalit a Alien.

A napló

02:00. Vissza a barátok, meglátogatom minden este. A füle még mindig friss, óvatos öröm, elkiáltja magát:

„Mi merész! One - ilyenkor! Amikor a kör rablás. És mindezen ékszerek „(kérni, hogy üljön magukat, ne hagyja az éjszaka, nem kínálnak elvégzésére -, és kimegyek és bátor kutya mer, hogy az emberek a folyosón betoljuk egy farkasfalka!).!