10 értékelés a moszkvai Kutató Intézet Pszichiátriai Orvostudományi Egyetem Moszkva, Preobrazhenskaya, szórakoztató utca

Saját férfibeteg az Institute of Psychiatry az 5. osztályon. Mögöttünk éves kezelés és több tucat egészségügyi intézmények. De egy ilyen felelősségteljes és lelkiismeretes hozzáállás, mint itt, még nem látott. Nem tudom, hogy milyen szinten vannak szokva, hogy azok, akik azt írta a negatív vélemény? Talán beszélünk külföldi kezelés? És ez nem valószínű, mert itt vannak betegek, a tartósan külföldön élő, de visszatérő kezelésére a mi Kutatóintézet Psychiatry. Az íze és színe, mint mondják. további ›

Nagyon tetszett a Pszichiátriai Intézet. Bármely összehasonlítás a hagyományos nuthouse nem. Lay 4-szer. Az egyetlen dolog, amit egy orvos nem végzett, mint egy jó szakember, hanem egy személy jellegű.

Saját férfibeteg az Institute of Psychiatry az 5. osztályon. Mögöttünk éves kezelés és több tucat egészségügyi intézmények. De egy ilyen felelősségteljes és lelkiismeretes hozzáállás, mint itt, még nem látott. Nem tudom, hogy milyen szinten vannak szokva, hogy azok, akik azt írta a negatív vélemény? Talán beszélünk külföldi kezelés? És ez nem valószínű, mert itt vannak betegek, a tartósan külföldön élő, de visszatérő kezelésére a mi Kutatóintézet Psychiatry. Az íze és színe, mint mondják. további ›

Mi egy gyermek, egy fiú 5 éves volt, egy évvel ezelőtt. gyermek diagnosztizáltak - RDA. Kezdetben jöttünk konzultáció. Mi volt a dicsőség - Head. d. kb. Mi fizetett hátrányait. 2500. Ezen a „tanácsot”, töltöttünk szó percig. 10. Krasov mondta nekünk: „és tudja, mi a diagnózis nem kezelik, menj, hozzárendelünk Rispolept”. Bár én egyszer azt mondta, hogy már kinevezte, és a gyermek még rosszabb volt. Aztán mentünk. A felvétel napján már nem is látható a kórteremben, és azonnal elküldte, hogy a pénztáros, ahol fizetni. további ›

Nagyon tetszett a Pszichiátriai Intézet. Bármely összehasonlítás a hagyományos nuthouse nem. Lay 4-szer. Az egyetlen dolog, amit egy orvos nem végzett, mint egy jó szakember, hanem egy személy jellegű.

Feküdtem a legjobb osztály Kostitsin (a menedzser. Branch). Adott $ 5,000 6 hétig. Segített csak a teljesen elkerülje a problémák (és ültetett 3 év Rispolept Consta), ahelyett, hogy egy csepp valódi segítséget. Zavar és a szülők, elveszítem az étvágyat és a fogyásban. Komplett figyelmen kívül hagyják oldala. Az eredmény normális - a srác áldozata volt Auschwitzban 3 év (volt 80, most 60 a növekedés 182), most vagyok 28. előtt olvassa a könyvet 1-2 napig, most 1-2 oldal naponta maximum.

Kapcsolódó cikkek