8. fejezet - menyasszony Duncan

Reese jött a mentő húsmarhaállományának vártnál jobban, vagy akár remélt. Dolgozott tudatosan fenntartása koleszterin megfelelő szinten, tenyész- és hízóáiiatok oly módon, hogy a hús végül kevesebb zsírt, de még így is ajánlatot. Ő erőfeszítések fizetett ki teljesen. Kifizette másik részlet a jelzálog komor elégtétellel, - volt elég pénze, hogy növelje a tavasz az állományt, és tegyünk néhány új fajták, hogy már régóta szeretett volna kipróbálni. Abban az esetben, berendezés meghibásodása tudja megjavítani most inkább megélni, hogy mentse, és csinálni nélküle. Azt is néha vezetett Madeleine egy étteremben. Ő volt az irritált, hogy korlátozzák a szórakoztató ritkák voltak csésze kávé és szelet torta a kávézóban Floris. Azt akarta, hogy vonja vissza Madeleine ki, kényeztesse őt, hogy vesz új ruhát és ékszereket - egyszóval, hogy minden olyan dolog, hogy a használt kell felfogni, mint magától értetődő. Rancho még menni egy hosszú utat kell megtennie, hogy legyen, mint virágzó, mint korábban, de ő kapja az utat. Istenem, csinált egy profit! Ő - a fekete.

Madeleine érkezett Billings vele, amikor volt egy találkozót a bankár. Azt hitte, hogy ő akar menni vásárolni; és bár minden nap egyre több és több észre, hogy Maddie más volt, mint áprilisban, de azt is elismerte, hogy a felesége egy nő a divat. A nyilvánvaló bizonyítéka az ő szeretete ruha volt, ahogy felöltözött, még dolgozni a farmon. Ez lehet egy egyszerű farmert és egy pólót, de a farmer fog ülni úgy, hogy garantáltan emelni fogja a vérnyomását, és az ing is néz ki, elegáns, mégis, amikor megérkezett egyenesen Párizsból. Ami igazán járt el, ezért ez a módja ő hozott egyik fehér ing, nem gombolta semmilyen gombot, vagy a kapcsolt be egy csomót a derekát. Melltartó alatt a lányt, aki nem viselt. Ez volt elegáns és kihívó, nem tudott ellenállni egy ilyen kísértésnek, és ő is tudta. Eleinte a kezét az inge alatt biztosítják; majd filmre ing; Aztán szeretkeztek bárhol, bárhol is van.

Madeleine valóban a vásárlás, de a lényeg, meglepte. Ő vásárolt fehérneműt és a farmer számára; ami után kész volt hazatérni.

- Nem tudom, hogyan valaha élt egy ilyen nagy városban, mint New York, - mondta szórakozottan körülnézett a forgalmat. - Ez annyira zajos. - Reese meglepődött Billings élt kevesebb, mint hetvenezer lakosú és a harc a bárban voltak sokkal a norma, mint a gengszter szétszerelés vagy furcsa. Nem, Maddie nem hasonlít áprilisban ítélt Billings csak egy mocsárban. April, csak a város, mint New York, London, Párizs, Los Angeles és Hong Kong, volt elég kifinomult, hogy szórakoztató.

Madeleine igazán örülök, hogy újra a farmon. Rájött, hogy ő volt a legboldogabb ott. Volt a csendet és nyugalmat, ami csak jön közel marad a föld és a természet. És most itt volt a házban.

Miután átöltözés, Reese lement talált ott. Úgy döntött, hogy a házimunkát várhat egy kicsit, és csatlakozott hozzá a swing. Fogta az egyik kezével, és megnyomta neki, hogy fejét fészkelt a vállán.

- Arra gondoltam - mondta - Hamarosan ez lesz a tél.

- Sokkal valószínűbb, mint gondolná.

- Mert közel a karácsony. Hívlak Robert?

- Természetesen. Ő - a család.

- Tudom, de az esküvőnk meleget közted nem volt éppen túlzó.

- Mit vártál, az adott körülmények között? A férfiak hajlamosak, hogy megvédjék területüket. Nem akarta, hogy az Ön, de elhatározta, hogy neked, bármi is. - Ez hüvelykujj az állát, és adott egy puszit lassú. - És én idegen volt, aki aznap este fog húzza testvére az ágyban.

Moment hallotta csak nyikorgása a swing. Újra megcsókolta, aztán csak megölelte. Nem tudta, hogy a házasság lehet úgy gondolta, elszórt meglepetés. És a szenvedély és az elégedettség.

Azt mondta csendesen:

- Csináljunk egy baba.

Szünet után, azt mondta:

- Majd hagyja abba tablettát. - aztán megnyomta a kezét az arcán.

Érzékenység a gesztus szinte fájdalmas. Azt felkapta, és lovaglóülésben ült az ölében, így láthatja a kifejezés az arcán.

- Ez az, amit akarsz?

Az arca nézett ki, mintha világít belülről.

- Tudod, hogy igen. - Előrehajolt, és megdörzsölte az ajkát az ajkán, majd hirtelen elnevette magát, és vadul átölelte a nyakát. - Az Ön családja ikrek voltak?

- Nem! - felelte kurtán, majd visszafordult, és adott neki egy óvatos pillantást. - És ön?

- Tulajdonképpen igen. Nagyi Lily volt ikertestvére.

Még gondoltam, az ikrek túl sok volt. Megrázta a fejét, elutasította a lehetőséget.

- Csak egy kislány. Nem ismétli. - Keze dörzsölte a combján és behatolt a szoknyáját, aztán becsúszott a bugyiját, köpölyözés a fenék. - Tudsz terhes karácsonyig.

- U-uh, szeretném ezt.

Szeme felcsillant a válasz.

- Én mindent megteszek.

- De talán több időt igényel.

- Aztán meg kell próbálni nehezebb.

A lány ajka.

- Azt nem lehet kihagyni - mondta elégedetten.