3 Az arc tisztítására szolgáló eszközök

Rendszeres, áthaladva, az arc bőrének megtisztítására szolgáló eszközök, kettő érzékeny bőrre.

A'PIEU tisztító olaj "Lavender" - hidrofil olaj érzékeny bőrre

Szag és konzisztencia. klasszikus olaj, gyorsan terjed, kényelmes használni, de fennáll a szétesés veszélye. A szaga gyengéd és diszkrét, levendula. Kellemes és könnyű. A bőrön nem marad.

Effect. a sminket rosszul lemossá. Nem alkalmazható BB-krém vagy klasszikus tónusos orvosság eltávolítására. Csak a könnyű sminket távolíthatja el.

A kéz, én fizettem a BB-krémet steblanc, rúzs nedves felülettel Tom Ford, feszes korrektor Shiseido, Mac Ruby Woo, árnyékok mindennapi ásványi anyagok, szempillaspirál Bourjois.

Mosott az olajról:

Az alkalmazási módom. Négy alkalommal nyomom az adagolót - egyszerre olajom. Az arcra ragaszkodom, elkerülve a szem körüli területet, különben a szemeket filmréteg borítja majd, és a mosás után megjelenik a lepel. A sminket körkörös mozdulatokkal oldom fel, majd kezet és vizet mosok olajjal. Használat után tisztító habot vagy gélt használjon mosáshoz. Megpróbálhatja helyettesíteni a gélt micelláris vízzel, de nem tanácsom. Azt hiszem, ha mossa az arcát habjal, a bőrt nem tisztítják eléggé.

Érzékeny bőröm hordozhatósága. a gyártó figyelmezteti a doboz hátulján, hogy a termék nem alkalmas smink eltávolítására a szemről. Erről kezdetben nem tudtam, hiszen nincs doboz. Ha a termék bejut a szemébe, akkor a film érzete lesz, de nincs égő érzés. Még mindig nem használok olajat a szemem eltávolítására. Jó, hogy a gyártó figyelmezteti erre. Érzékeny bőrre alkalmas. Nem irritálja, egy kicsit megszárad, de ez nem kritikus.

Vizsgálati időszak: több mint 14-szer. Én használtam az egész palackot.
Értékelés. 3.

Az eredmény. Nem ajánlom neki, hogy megvásárolja, és nem szándékozom magam megismételni. Elég középszerű hidrofil olaj.

Az ár. 765 r 150 ml-re.

Nivea szelíd tejet száraz és érzékeny bőrre

Az érzékeny bőr tisztítására szolgáló olcsó eszközök felfedezésének hullámán ezt a tejet vettem. Negatív hozzáállásom van a Nivea felé. Legénységes krémet egy kék palackban nem volt alkalmas számomra, ha normális bőröm volt, még akkor sem hajlamos szárazra. De úgy döntöttem, hogy esélyt és hiába adom ezt a társaságot! A pokolba az utolsó esély, ha valami nem felel meg neked, menj előre, és ne pazarold az idejét.

Szag és konzisztencia. a Nivea krém szaga. A klasszikus tej konzisztenciája hasonlít egy szabályos testápolóra. Áramlások közepes, gyorsan az arcról, amelyről nem tud lecsöpögni, célszerű alkalmazni a bőrre.

Effect. Deep tisztítja a bőrt? Nem! Természetesen nem. Az alábbi kép egy élénk bizonyíték erre. Mi a tej lényege, mint a bőrtisztító termék? - finoman és finoman feloldja a sminket, valójában ez minden. Soha nem találkoztam olyan tejjel, amely "mélyen megtisztítaná a bőrt", ami a kompozíció összetevője megtisztítja? Mandulaolaj? - táplálja, nem többet. Ez a tej sem képes megkenni a make-up maradványait, nem is beszélve az oldódásról. Ez a tej csak a kozmetikumok legolcsóbb "feloldódásával" érhető el - nagyon rossz eredmény. Nem képes szinte semmit feloldani, csak a hasított testet, de még a tejet sem távolítja el.

Tettem a tejet, és megdörzsöltem

A tejet vízzel mostam

Az alkalmazási módom. Észrevettem, hogy sokan nem használják megfelelően a tejet. Nagyon sokáig használtam ezt a terméket, és nem értettem, mi a lényege. A tej sokkal alkalmasabb érzékeny és száraz bőrű emberek számára. Finoman feloldja a sminket, és nem bántja a bőrt. Kezdetben javasoljuk, hogy használjunk pamut párnákat, alkalmazzunk tejet és távolítsuk el a sminket, és ez általában rossz utat jelent - szinte soha nem lehet legalább 50% -kal tisztítani a bőrt. Szükség van egy adag tej kiszivárgására, a tenyér belsejébe helyezésére, és óvatosan hordozza a tejet az arcon, mintha nagy mennyiségű arckrém lenne. A kör alakú mozgásoknak köszönhetően a tej feloldja a sminket. Ezután vízzel vagy micelláris oldattal le kell mosni a tej maradványait, majd szükségszerűen könnyű habot vagy gélt kell mosni. A termék, mint termék, szerves része a kétfokozatú tisztításnak - összetevő oldószer (tej / hidrofil olaj) + gél a bőr (hab) tisztítására. Ellenkező esetben, egy idő után problémát okozhat a rosszul tisztított pórusokkal, ennek következtében a pórusok gyorsan eltömődnek.

Az eredmény. Nem tudom, kinek a termékét tervezték és hozták létre. Ugyanaz a személy vagyok érzékeny bőrrel, néha pedig festettem. Nem értem, azt jelentette, hogy az olyan emberek, mint én, nem festenek? Akkor miért kell tisztító tejre? - a bőr mélytisztítása? Mint már rájöttünk, ez a termék nem képes erre. Add hozzá egy extra terméket az esti rutinjához? - érzékeny bőrre, a tisztításkor minden érintés nem elég kényelmes. Azt gondolom, hogy a termék rosszul van megtervezve.

Vizsgálati időszak: több mint 14-szer.
Értékelés: 2.

Az ár. 219 r 200 ml-re.

Elizavecca Elastic Pore tisztító hab - Pórus a pórusok tisztítására

Szag és konzisztencia. gyenge illatú, az illat kozmetikai, diszkrét. A közepes sűrűségű gél konzisztenciája a finom cukorhoz hasonló kaparás részecskéket tartalmaz. A részecskék kellemetlenül megkarcolják az érzékeny bőrt. Vízzel való érintkezéskor a gél szürke lesz, finom habrá alakul.

Effect. Párolt arcra habot használtam, masszíroztam a bőrt és 30-60 másodpercig maradtam. A zsíros bőr eltömődött pórusokkal ez a legjobb használat. A Penka tökéletesen felkészíti a piszkákat speciális matricákkal vagy tisztító maszkkal. Nem javasolnám, hogy minden nap használd, mert nagyon agresszív. Láthatóan fehéríti a pórusokat, de nem tisztítja őket. A smink eltávolítja a médiumot, de ehhez nem cél.

Érzékeny bőröm hordozhatósága. nem alkalmas érzékeny bőrre. Égő érzést okoz. Súroló részecskék nem kellemesen érezhetőek a bőrön.

Az eredmény. Javaslom a zsíros bőrt, mint a pórusok tisztításának első szakaszát. Magamnak nem fogom megismételni, mert a hab agresszív az érzékeny bőrre.

Vizsgálati időszak: több mint 14-szer. Készítette az injekciós üveget.
Értékelés: 4.

Az ár. 120 ml 600 rubelre.

Köszönjük figyelmét!

Üzenet az adminisztrátornak a hibáról

Hibaüzenet:

Az Ön üzenete (opcionális):

Emlékezzen a felhasználóra

Adjon meg egy megjegyzést Mégse

Jelentést küld egy bejegyzésnek

Hiúság és sértés

Olyan anyagok, amelyek sértik a törvényt

Érdekes blogbejegyzések

Érdekes hozzászólások a közösségből

• Nagyszerű hozzászólás a koreai Cosmic Cosmic Cosmetic Cosmetics 10337-ről
  • C-vitamin-savó a Levrana Natural 3443-ból
  • Cosrx akne pimple mester patch - akupunktúrás akupunktúra 4123
  • Karbantartás koreai és állat a Body Shopban! 1. rész, bőrtisztítás 2883
  • Paula választéka a jogorvoslatról 2481
  • Őszi arckezelés a Cleon 2119-ből
  • Testápolás c La Roche-Posay 2766
  • Összehasonlítás három ajakbalzsam 8022
  • A legjobb izzadásgátló Dove láthatatlan száraz, anti-izzadásgátló 5380
  • A Kiehl's 7081-es gondozása
  • Két Peula's Choice Peeling 2111
  • Mentse el az ajkát. Labiocare Javítás sos balzsam 1925
  • Emulzió az archoz Az Saem Urban Eco Harakeke emulzió 3518
  • Három tégely a szervezethez az orosz márkától Savonry 1848-ból
  • Origins Plantscription Anti-Aging Power szérum 2686
  • Az azonnali arctisztító arckrém a L'Occitane 6666-ból
  • Micellar víz Filorga, Anti-Aging Micellar Solution Physiological tisztító és sminkeltávolító 1905
  • Kellemes lábápolás Caudalíe Foot Beauty Cream 1106-cal
  • Költségvetés: Sprays Liv Delano a Fleurs de France 2038 sorozatból
  • Ismeretlen "kakukk", amely meghódította a bőrt - a Pai Bővebben Kuiui Jojoba Skin Brightening Hámlasztó 2486
  • Nubian Heritage 3054 Szappanok
  • Repülő az éjszakai éjszakai maszk szárnyán Banila Co A Black 17 Sleeping Pack 2556
  • Szemkörnyékápoló krém Cliv Premium, Ginseng Berry Premium szérum krém 1172
  • Fiatalító krém Leorex Moisturizer Gold 1538
  • Yuzu Sorbet hidratáló nappali krém 2842-ből
  • Kiehl Ultra Facial Cleanser - tisztességes, de nem a legjobb 1587
  • Easy SPA Sheabutter tusfürdő 412
  • Rendelés tisztasága: Givenchy Clean It Selymes és Avene Cleanance tisztító gél 1702
  • Vigyázzon rám, Guam Anti-aging öblítő hatású testápoló krém Corpo 238
  • És az ásó, és a haver a játékmester: azt jelenti, All-In-One-tisztító - demakijazh és mosás egyszerre 273

A nap legjobbja a közösségből

• Cosrx BHA Blackhead Power Liquid - megoldás fekete pontokhoz és Cosrx One Step Pimple Clear Pad - Fekete-fekete tollak 8 Jolsie
  • Nézzen utána, Guam öregedésgátló hatású testápoló krém Corpo 4 Anecka
  • És az ásó, és a haver játék: az All-In-One-tisztító eszköz - smink és mosás egyszerre 0 SvetlanaTora

Kapcsolódó cikkek