2 lámpákat kiég 4 fut 2 -x háttérvilágítás lámpák vlab

Monitor hozta szétszedhető, a modell a laptop nem mond semmit, csak a modell MT190AW01 V.5 mátrix
Amíg én Master bemutatta nekem kondenzátorok, a probléma nem múlik el, a háttérvilágítás jelenik meg néhány másodperc, és eltűnik, a problémát a négy közül két lámpa, ezek a lámpák már nem lehetséges, hogy futtatni a világítás két lámpa, és hogyan kell csinálni.?

Hozzászólás témája: Lava Lamp 2 4 hogyan kell futtatni a háttérvilágítás 2 -x lámpák?

Hely: localhost

Hozzászólás témája: Re: Lava Lamp 2 4 hogyan kell futtatni a háttérvilágítás 2 -x lámpák?

Húzza ki az anya és ellenőrizze a PSU magát, mert nem adja meg a kimeneti napryazheniy.Esli BP dolgozott Nitsche és ne érintse meg az izzó, kivéve, hogy a gyanúsított podkorotili tranzisztorok, hogy a szivattyú nagy transformatory.Na a kép látható, hogy a túlmelegedés byl.Ili lövés őr, aki a 14 V-os és amelyen keresztül megetette inverter áramkör.
IMHO égett tranzisztor sborka.Menyayu IRF7319-olcsó és serdito.Fotku a hátsó fórumon

z.y.po minden meg kell elérni annak érdekében, hogy a PSU 5 és 14 V

Hozzászólás témája: Re: Lava Lamp 2 4 hogyan kell futtatni a háttérvilágítás 2 -x lámpák?

2 lámpákat kiég 4 fut 2 -x háttérvilágítás lámpák vlab

A beszélgetés nem arról azoknak, akik tudják, de ha tudom, hogy mi az oka, és hogyan tudok megoldani, azt nem teremtette volna ezt a témát, nem tudom, hogy kérdéseket tegyenek fel, és tudja, ők felelősek. Nem mérések, mert viszonteladás nem működik egyáltalán, én voltam a monitorok változtak kondenzátorok, így bármilyen munka fogalmam sincs. És mi a helyzet az ajánlatot természetesen köszönöm, nem érdemes egy olcsó monitor, megkértek, hogy néz ki)))

----------------------
így nem kell aggódnia mikor kezdődött osobo.Vse
Mondtam már, bejelentkezés előtt másodlagos kz.Prosto válni teszter, hogy ellenőrizze a kondenzátorok és kz.Chet tűnik, hogy a hiba a 14B kezdeti képernyő promigival.
Itt van egy áramkör, és majd meglátjuk, ha a rövidzárlat a 13 V nevezetesen tranzisztorok ks kezdete budet.Obychno nem világít a biztosítékot, de nem látta sgorel.Chasto fogások
Ez a darab a rendszer nem mosogató, ez az. például,
---------- Hozzáadott után 10 perc 49 másodperc: ----------
Itt egy újabb darab az áramkört, hogy ténylegesen kapcsolódik

Mért optocsatoló, hogy hány voltos a bemeneti (az elsődleges)! Meg kell körülbelül 2,5 V, tehát ha a kimenet mennyit?
Ui Azt hiszem, nem lesz általános vagy akár 30V. Aztán továbbra is vezeti a vitát.

ha előtt az elemzés jelenik meg a magas, akkor. ha minden a csatlakozókat akkor kéz ezekben a helyén van, vagy hogy letört még felmászott. szemrevételezése te az első helyen, ők is szeretnék egy csekket a másodlagos ház KZ

Nem félnek, hogy az ügyfél a védelem ki? Teljes kimeneti helyzetét ajánlások nélkül játszani Orosz ruletku- kodensatory, ellenállások, lámpák.

A tiltást, de az elme nem teljesen letiltani és 2 lámpa négy készült többször, ha nem kapnak a hossza a lámpák raktáron és hiány az ügyféllel megállapodott, tiltsa le a védelem egyik lámpa a transzformátor.
PS nem ellenállásokat, a lámpák nem kell, hogy tegye a munka a vállak, a védelem is működőképes marad.

Kapcsolódó cikkek