10 év Windows Mobile 6 - A legújabb mobil asztali

Egy kis történelem

Az okostelefon-változata a felület úgy lett kialakítva, nyomógombos vezérlés, a kezdőképernyőn „Today” rendezett kis átlós és vicces a mai állásfoglalás. Ez megjeleníti parancsikonokat a nemrég elindított alkalmazások, az aktuális dátumot, közelgő találkozókat, és az új hang profil üzenete, a „Start” gombra tolódik az alsó panel, egy dedikált képernyő és a programok listáját. A Smartphone platform, például a híres "kagyló" Motorola MPx220: 2-es nem érintőképernyős TFT-kijelző, Texas Instruments OMAP 1611 processzor frekvenciája 204 MHz, 32 MB RAM, az akkumulátor 1000 mAh-s akkumulátor.

Pocket PC platform célja az volt, a nagyobb képernyők és érintőképernyős vezérlés a ceruzával. A klasszikus példa a Pocket PC uralkodónak HP iPAQ h2210: Intel XScale PXA255 processzor órajele 400 MHz, 64 MB RAM, rezisztív, 3,5 hüvelykes kijelző felbontása 320x240 pixel, 900 mAh-s akkumulátor, memóriakártya támogatás.

A fénykorában WM

• ASUS MyPal A696: 3,5 hüvelykes rezisztív kijelző felbontása 320x240 pixel, Intel XScale PXA270 processzor 416 MHz, 64 MB RAM, 256 MB belső memóriát, egy akkumulátor 1200 mAh-s akkumulátor, támogatja a Bluetooth 2.0, Wi-Fi 802.11 b / g, GPS, IrDA.

• HTC Touch: 2,8 hüvelykes kijelző felbontása 320x240 pixel, 64 MB RAM és 128 MB belső memória, a lapkakészlet Texas Instruments OMAP 850-es frekvenciával 201 MHz, védett felhasználói felület TouchFLO.

• ASUS P526 - jellemzőinek szinte teljes példányát a HTC Touch, kivéve egy 2,6 hüvelykes rezisztív kijelző. Az egyszerű navigáció az oldalon van egy görgető kerék, amelynek célja, hogy cserélje ki a hiányzó részt a joystickot.

Azonban a Windows Mobile 6 elérte és más népszerű szerkentyű megjelent hosszú megjelenése előtt a rendszer - HP iPaq hx4700, FS Pocket Loox N560, N311 Acer. By the way, a legendás HTC HD2 debütált a piacon az előre telepített Windows Mobile 6.5 Pro operációs rendszert.

• 10 év Windows Mobile 6 - A legújabb mobil asztali

élőhely

zuhanó

Kapcsolódó tartalom:

BelBES,
    Én vezettem a képregény területének és típusának rush)

hower7000,
    Indus próbálja orvosolni a helyzetet, miután Ballmer. Volt idő, hogy ugrik a induló vonat számítási felhő. Ballmer nem is karcos, de táncolt és sírt. Az egyetlen tévedés a Bill, szükség van az energiaátvitelt méltó ember, nem barátok.

Még mindig abban rejlik Glofiish egy csúszó billentyűzet)

Igen, de ha teljesen lemerült - az összes telepített PPC. S200 ebben az értelemben jobb volt.

Már a könnyek. Eszébe jutott RoverPC G7 és Sasmsung omnia lite. Ah, egy jó platform volt. És ez tényleg egy PDA, nem kostrat most. Akkor te és a com portot és alkalmazások. Ez már egy jó ideje. És most.

Ah, emlékszem egy Asus P527, mint tegnap. És mennyi időt töltött a testreszabási az operációs rendszer! Megváltozott a Start menü adatbázis szerkesztésével telepített élő háttérképek és a háziállatok. Itt alkalommal. A játék! Tomb Raider, Heroes of Might and Magic (vagy klón), és egy csomó ilyen szellemi játékok. Persze, ma már az Android is, de nem népszerű. Mivel a játék, ahol meg kellett rajzolni az utat a labdát, egy ceruzát.
    Ez volt a számítógép! A vindouvs játékos, irodai és blackjack.

super_phone,
    Age of Empires nem elég android. Exkluzív vinmoba!

Volt egy Toshiba G900, még borzongás a horror és emlékszik az időt.

Abban az időben, én három hónapot töltött a fizetését, hogy a hallgató Samsung WITU (Omnia) i-900. Emlékszem, hogyan segített Matan a vizsgák, és veszek teszteket filozófia. Prepodsha volt egy csúnya néni, elment, hogy visszavegye a következő, hogy az utolsó részletig, és azt mondta, lehet leírni, ahol csak akar, de az A4-es típusú 45 perc alatt nem lesz ideje még találni, nem annyira átírni a választ jegyeket. Ezután keressük meg a dokumentumot Word Mobile tett engem a legboldogabb. Egy játék? Játszottam egy fekete-fehér Siemens Arena, majd a színes, majd sonierikah, de játékok WM sokkal jobbak voltak. és ma, nézte a fenék feszes donatnoe grafika, én rendszeresen emlékeztetik a játék WM.

Volt még egy figyelemre méltó eszköz a Windows Mobile úgynevezett HTC TyTN II Kaiser aka! Nemrég kezembe, reflash a firmware a jobb oldalon, gyorsan működik, és nem lassítja, jól összerakott, igen hangos hangszóró, egy stabil kapcsolat, ez elég kényelmes qwerty készülék IMHO nagyon jóváírás és szövetkezetek benne 128 méter!
    És volt egy szokatlan Qtek 9000 aka HTC Universal Oh voltak idők.
    Titán és most próbált járni, ha nem elkapni a Pokemon és vágott a tankok elég lehet élni :) Minden alapvető funkciók működnek lag nélkül is van, támogatja a 3G, microSD kártya változata a Nemzetgyűlés legalább 16GB-ig és így tovább.

Ezek az eszközök 10 éves jobban néz ki, és szebb, mint a modern maradványai igen téglalapok. Azt mondják, semmit a rendszer, lehetett dolgozni röviden néhány Samsung, akinek trackpad feladataikat néhány infravörös érzékelő. A rendszer csak örömet igazán érzi, hogy egy hordozható számítógép. Most az érzés, hogy élvezi néhány java-háttér (ami messze az igazságtól az esetben, ha az android), ami nem jó semmire, de telepíteni és futtatni a * .jar és * .jad alkalmazásokat és játékokat.

Ó, a nosztalgia. Most android - az egyetlen mobil platform, amely úgy néz ki, mint a legalább valami ma teljes PC miatt a funkcionalitás és a sokoldalúság. Van már írt arról, hogy mi az, gyorsan és simán volt Symbian és WM. Már arra is gondoltam, hogy az emlékezetem. Nézett meg a yutyube - kiderült, hogy az én memória minden rendben van, és a VM és a Symbian volt lagodromom fék, a lehetőséget, ami nem megy minden olyan összehasonlítás korszerű rendszerek. Ha jövök nosztalgia, aztán elkezdek festeni, milyen volt egy nagy java firmware bármilyen RAZR V3i, de nem - nem vagyok olyan érzelmi.

My House,
    „Milyen szép java villogott néhány RAZR V3i”
    yasnoponyatno.

DjX999,
    Azt is lefoglalt magam néhány nappal ezelőtt, hogy velem legyen, persze ez nem új, de jó állapotban, amely a 4. Így is van, hogy a kérdést a firmware!

Chet Sedna a 4pda kevés hír :(

Mérföldkövek, egy érdekes történet, remélem nem lesz vége ennek a

Ó, emlékszem, amikor apám vinfone PDA, és azt, hogy a Nokia 1200 Úgy tűnt, hogy az apám egy modult, amely alapul szolgálhat a PC. Aztán megvette az első galaxisok (Samsung) és használt csak használja az ujjait (.) Ahelyett, hogy egy ceruzát.

Motorolla MPX 200. RoverPC S2, Mitac MIO, Toshiba G500, QTEK S100, S200 QTEC, Glofish x500, HTC Universal, HTC TyTN, (sajnos nem emlékszem mi a neve az Qtec és Imate verzió), Asus P527, Samsung L200 , exotikus, mint a Ginza, (biztos, még valamit elfelejtettem), ezt megelőzően csomó PDA HP, a Dell, az ASUS. Még mindig nem tudom felülmúlni a berendezések száma Win Mobile eszközök Android, amit meg kellett.

Nos igen, igen!))
    Saját nosztalgikus R520 => IR => n321
    És valóban működött, MDRG gurult)

Jó idők voltak két telefon HTC HD2 és a Glofiish X500. )

És miért nem a Samsung WITU? Méltó eszközt.

Hogy a dolgok gyorsan változhatnak

És a rajongók érdemes. Ezek forrasztott usb csatlakozói az USB flash meghajtót közvetlenül a kézi számítógépre. nélkül OTG kábel.

Elkezdtem Imate Jamin aka Qtek S200 ..

Mostanáig a ház az első PDA - HTC Touch Diamond P3700. Cool hardverek! Kivéve, hogy az akkumulátor nagyon kicsi volt. De ez volt a kis és kompakt. Mostanáig csak akkor működik meggyilkolt USB-port (de van egy töltő az ő Accum konkrétan), és van egy rés a SIM-kártyát (ez szomorú.). Azt hittem, hogy a ebee.
    A rezisztív képernyő bizonyos előnyökkel összehasonlítva kapacitív. Stylus ki nagyon gyorsan gépelni a Windows standard billentyűzet. Sőt, szinte nincs nyomdahibákra.

Nos, igen. HTC HD2 volt rám. És még mindig nem értem, hogy vedroide vagy ökörszem annyira jó a polgármestereknek.

Vásárlás glofiish M800. ))) Cool eszköz volt.

HTC Touch Viva kellett aparata először. Akkor voltam 14, megfordult sétált választotta nekem akkor még emlékeznek elárusítónő a kabinban meglepte az én választásom. És mivel csak rohant. Pár héttel a vásárlás után rájöttem, hogy meg kell találni arra, hogy lehetséges-e, hogy akár vytvorit vele, ami bármilyen módon megváltoztatni a héj. Elkezdtem felvenni a telek. Találkoztam speces és rohant. Eleinte teljesen fűrészelt puha htc hordozórakéták hangerő kapcsolók tárcsázó. Minden tett lefolyóba. Aztán rohant komissiórendszer tuningolás tapaszok oh kedves anyám android megirigyelné. Sőt, a gép nem hagyja soha működött minden időveszteség és lefagy a ezeknek az előírásoknak, nem láttam. Ó, milyen volt az idő.

Köszönöm az emlékeket, töltött sok időt ezzel a rendszerrel, sok megmentett! Itt vannak a néhány emlék:

Szeretném felidézni, milyen játékokat voltak WM. Hány játékot még nem láttam egy modern operációs rendszer, hanem nagy része a játék, ahol - azt kell simítás vagy csak nyomja meg a képernyőn. Abban az időben, mind a WM tele voltak, valós idejű és körökre osztott stratégia, ahol lehet létrehozni egy hatalmas hadsereg és általában hordoznak egy csomó akció, bár az egészet egy kis 3,5 „képernyő.

Nagyon emlékezetes PocketDOS, ahol lehetséges volt, hogy ugyanarról a Turbo Pascal, és még ellenőrizni a kódot.

PS: különösen bejegyzett :)

Oh. Emlékszem, mint a nyál jött közel a standokon, nézi vindovyh kommunikátorok.
    Simba is sajnálatos, de zazhralis csak - ott nem volt igazán változik, a felhasználók, akik akartak

R526 volt minden jó, de ez nem volt elég szövetkezetek

Ehh is volt, amikor a Asus P750. Még elküldte őt a növekedés RAM és nem is találták a ritka senhayzery MM 55 Jack 2,5, ami párosítva SRS WOW HD adott egy nagyon jó hang.