7 jelei egy érett nő, ABC élet
Ki lehet nevezni felnőtt tartott egy nő? Születési idő az útlevélben nem játszik a címszerepben. Lehetőség van, hogy növekszik gyorsított ütemben, és lesz egy érett személy képezte valahol 25 éve, és ez lehetséges, és 50 marad naiv lány fájt felfújódik ajkát. Lejárat - ez nem a kor, ez a fokú megértését és elfogadását az élet.
Bejelentkezés №1. felelősség
A beszéd egy ivarérett nőstény uralja igék passzív hangon: „Találkoztam egy ember”, „ez történt velem ez a történet”, „én a bűnnek”, „megijesztett”, „én csalódtam.” Az életben ez olyan, mint egy hajó nélkül evező, hajtott sodródott.
№2 aláírására. Itt és most
Éretlen nő él vagy álmok a jövőt, vagy a múlt emlékeit. Érett tudja, hogyan kell élni, itt és most. Ő értékeli a pillanatot, és képes arra, hogy megtalálja az értékes maguknak pontosan meg nem kóbor messze, messze. Érett nő már megtalálta a kedvenc üzleti és foglalkozik velük, és nem hordozzák a reményben, hogy érdemes még néhány évig otmuchilas az unalmas és örömtelen munka, és akkor ... Rájön, hogy „az igazi élet” nem indul el, miután feleségül, vagy szülni egy gyermek vagy egy gyerek a főiskolára, vagy menjen el a nyugdíjba. Minden élet - a jelen, és nincs több hülye módon tölteni bármely szegmensében, mint várni egy fényes jövő a pálya szélén.
№3 aláírására. bizalom
Éretlen nő nagyon függ más emberek véleményét. Folyamatosan tanácsos minden alkalommal a barátok és ismerősök, „Nem vagyok kövér? Ez a ruha jön hozzám? És akkor hívja őt először? „Infantilis személy több, mint bármi más fél, hogy kizárható a nem megfelelőség szabályai bármely közösség, hogy ez egy barátságos számviteli vagy csoport fiatal anyák a játszótéren. Érett nő van véleménye, és biztos vagyok abban benne. Bízik érzéseit, az intuíció, a valóság észlelése és élettapasztalat. Nem volt a legkisebb provokáció egymásra kérni a Tanács, az önellátó.
№4 aláírására. elfogadás
Érett nő senki sem próbálta nevelni, átalakítani vagy menteni - különösen az ő ember. Ez vagy elfogadja, emberek, mint ők, azok minden erős és gyenge pontjait, vagy nem fogadják el. „Drágám, úgy vélem, hogy velem, hogy végre változik, és lesz egy másik személy,” - ez inkább egy mondat a repertoár öt fiatal felesége egy öregedés Don Juan, az évek során elérte a tökéletességet a készségek lóg terjed tésztát női fül, de nem egy érett nő .
№5 aláírására. tolerancia
Érett nő elviselhető. Ő jól tudja, hogy a világon sok ember különböző politikai, vallási és filozófiai nézeteit egyéb háztartási szokások és öltözködése, olvasni más könyveket és szerető a másik film, és nem siet, hogy szólaljanak fel ellenük, bármilyen okból egy lándzsával a kész. Ő értékeli a régi barátok, és nem fog veszekedni velük, mert most ők valamivel nem ért egyet, akkor is, ha beszélünk egy nagyon fontos, filozófiai dolgokat.
№6 aláírására. természetesség
Érett nő magabiztos, és szabadon, bármilyen helyzetben, akkor úgy viselkedik természetesen. Ez inkább az üzleti amelyben összekapcsolódik, és a cél, amely úgy kívánja elérni, ahelyett, hogy hogyan néz ki kívülről. Ő nem próbál játszani a valaki, és nem visel maszkot.
№7 aláírására. Hívjon egy ásó ásó
Érett nő és tudja, hogyan kell biztosítani és segítséget elfogadni. Nem várhatjuk, hogy mások fog játszani vele a „találgatás” óhajtja és igényeket, és képes világosan kifejezni a kéréseket szavakkal. Ugyanakkor megérti, akik most szükségem van rá segítséget az igazi, és nem kíméli őket a pénz vagy erőknek.
Egy másik sajátossága rejlő érett ember - ez egy speciális filozófiai humorérzéke. A nők olyan életszemlélet, nehéz megzavar váratlan változások, illetve az a tény, hogy nem minden a környező indokolja a rájuk bízott remény. Ez a hozzáállás az élethez a bizalmon alapul önmagát, mások, a világ és Isten között.
És persze, egy érett nő - nem az, hogy most már szigorúan ellenőrzi magát, hogy milyen mértékben az összes fenti terméket. Már tudja, hogy érett és tanácsokat női magazinok érzékeli iróniával.