30 Vicces képek a kutyákról, amelyek biztosan mosolyognak rám, a rövid történetek hosszúak
30 vicces kép a kutyákról, amelyek biztosan meg fognak mosolyogni!
Ezek a világos játékos kutya hordárok készült szakmai német Elke hozzá képeket Vogelsang (Elke Vogelsang) és ábrák három kedvenc kutyák - tésztasaláta, Scout és Lawley.
Mindhárom kutyát megmentették a menhelyektől.
Elke mondta DogHeirs: «metélt - 7 éves kutya, egy kereszt között egy spanyol Galga, elvittem a menhelyre eutanázia Spanyolországban. Hazahozták a kutyát. A családja részévé vált, amikor csak 8 hónapos volt. Ez egy igazi bohóc, rajongó, vicces, szép, nyugodt, de kíváncsi, és kopott kutya legyen, hogy legyen szíves, hogy szeret minden teremtményt. "
„Scout - 5 éves kutya, egy kereszt között egy spanyol Galga is találnak valahol a pálya közepén a spanyol mellett más kölykök és halott anyja. Németországba szállították, hogy megtalálják a szegény házat. A családjához öt hónapos kölyök korában csatlakozott. A felderítő nagyon érzékeny, igazi vadász, gyönyörű, éber és szörnyű lény.
"Loli 2,5 évig srác. Kereszt minden, ami a töltésen futott. Németországban született. Az édesanyját nagyon rossz állapotban hozták Spanyolországból. 6 hónapos korához csatlakozott a családunkhoz, egy szemet, betegséget és duzzadást el kellett távolítani. Ez édes, méz, kutya, tulajdonos és kapzsi, mindig vidám, mindig vicces, néha pimasz, nagyon kedves és energikus, született, hogy modell lesz „- mondta Elke DogHeirs.
Elke elismeri, hogy mindig szerette a fotózást, és mindig élvezte a kutyák társaságát. A DogHeirsnek elmondta: "Úgy érzem, nagyon szerencsés vagyok, hogy két szenvedélyemet, kutyáimat és fotóimat egy teljes körű szakmává változtattam. Műszaki fordítóként dolgoztam, és becsületesen bevallom, ez meglehetősen monoton munka. Tehát hosszú távú stressz után az egyik családtagom betegsége miatt szükségem volt egy kreatív pihenésre, amelyet a fotózásban találtam. Egyre jobban belemerültem a fotózásba, és most visszavonhatatlanul függővé tettem. "
- Helyezze el a finomságot!
Tekintse meg a fotós Elke Vogelsang további munkáit a weboldalán.
A www.dogheirs.com webhelyen alapul