100 értékelés a csoporton (groupon)

A Grupon minden nap több száz érdekes ajánlatot kínál kedvező és vonzó árakon a www.groupon.com.ua honlapon. A webhely előfizetői, az ilyen ajánlatoknak köszönhetően új helyeket fedezhetnek fel a városban: kávézók és éttermek, mozik és szórakoztató központok, szépségszalonok és tanfolyamok, orvosi központok és még sok más. Lehetőséget kapnak arra, hogy árukat vásároljanak és utazjanak világszerte az általuk fizetni kívánt árért. Szüksége van egy manikűrre, egy léggömb repülésre vagy egy születésnapi ajándékra, a Gruponon van a legérdekesebb és követelt.

Kulcsszavak:

groom véleménye, grupon kiev, recenziók a csoportról

Tetszett a Grupon részesedése a kulináris mester osztályban. Ez a stúdió volt CulinaryOn) A nyári férje 10 éves, esküvő, szeretnék főzni valami szokatlan, mert az összes ilyen hash-kebab és saláták váltak unalmas. És akkor ugyanúgy a híres szakácsok mesterkurzusától.

Cool) Én is vásárolni, mert már egy nap is nagyon szerettem volna kapni és vásárolt egy részét, de megbetegült a nevovremya. Csoporton kellett írni. Már tudom, hogy időt kell kezelni, majd a problémák nem lesz) A pénz visszatértem a számla, a kártya nem kértem, mert az általa kínált Groupon használni elég gyakran - praktikus)

És én, mint a mester osztály))) Mi majd elő a különböző tekercs, tudtam, hogy nem csak a leggyakoribb, ami van csomagolva nori. És akkor a tér készítünk, és lazac tetejére, jól, általában, most Philadelphia magát szakács) Akkor tegye paella, akkor általában először evett és láttam, hogyan kell főzni, valamint egy thai leves - cool) Most nézd - is ilyen ossza meg, győződjön meg arról, hogy menjen)

Imádom a különféle mesterkurzusokat, és a csoporton egy mesterkurzust láttam a karamell készítésében. Vettem magam és a barátaim. Szórakoztató és érdekes idő: megtanulták, hogy virágokat készítsenek a karamellből.

Meggyőződésem, hogy ez a 100% -os csalás.
Vettem egy kupont autómosáshoz ...

Itt van a levelezésem a Gruponnal:

- A negatív visszajelzést nem hagyja ki. Csalók! Adj az embereknek az igazságot!

- Helló. Köszönjük a visszajelzést. Nagyon fontos számunkra, hogy megismerjük ezeket a tényeket, hogy a jövőben meghozhassuk a megfelelő döntést a további együttműködés kilátásairól.
Elnézést kérünk a kellemetlenségekért és biztosítjuk, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Grupon jobban osztozzon.

- Csalással foglalkozol! Ez tény! Csaljanak az emberek! Ígéret 5 csillag, de valójában nincs.
Az alábbiakban felsorolt ​​esetekben kénytelenek vagyok panaszt tenni Ön ellen.

Vettem egy Inch A5i E-könyvet és Inch M7t Media Inch-et az oldalról. A hivatalos garancia, a kiszolgálóközpontok hatalmas földrajza. Akár 32% kedvezmény "

Írtam egy levelet, amelyben megkéri őket, hogy küldje vissza a pénzt, ők maguk nem válaszolnak a cselekvés feltételeire

Jó napot! Szeretnék megosztani a szomorú tapasztalataimat. Kupont vettem a Grouponban. Volt egy intézkedés fél éves spanyol vízum 3660 rubel. Dokumentumok, amelyek mindnyájan magatokat csináljátok. a cég részéről a szolgáltatás díjmentes, hogy foglaljon szállodát, és töltse ki az űrlapot. Kívánságra, akkor vásárolni biztosítási tőlük, de drágább. Ha jegyeket foglal, akkor további 500 rubel lesz. Ebben az esetben nem váltja ki őket. A probléma az, hogy minden dokumentumot és biztosításot megadtam a repülőjegyekkel. Önnek be kell nyújtania a dokumentumokat a spanyol konzulátusnak, és természetesen személyesen is meg kell kapnia. Ha nem számolnék a Leninsky Prospekt-on, a WORLD vándorlással foglalkozó cégnél, 1 tel. 8-495-783-80-20 és iratok átadását magam, azt mindez kerülni 2300 rubelt (beleértve a vízumok és a konzuli díjak) A probléma most, hogy tele van a hibákat mutató hotel Barcelona, ​​és azt kell jegyet Tenerife. Elutasítottam S. A cégnél, amit mondtak nekem, írjon nekünk egy követelést és a Groupon-ban, és a beszélgetés nem működött.

Megértettem, hogy a Grupon semmilyen módon nem reagál a vevői panaszokra a szolgáltatók felé. A 24900-as kupont kaptam, amikor a Mir KUHON Kft. Konyhai készletét rendelte. JAVÍTÁS _ AJÁNLATKÉNT. PURE DIVORCE! A VÁLLALAT CSALÁD. A kuponban - bizonyos feltételek, a szerződésben - mások! Az állítások nem reagálnak! A Grupon nem segít!

Választani a tiszta vizet. Először is, az állomány bárkit is felkavarhat. És nem is tudhatod, hogy az akciót a szolgáltatás valódi tulajdonosa vagy bárki kívülről szervezte-e meg
Példaként a Kárpátokban való pihenésre. A szálloda honlapján nincs információ a kedvezményekről, azonnal eljönnek és sírnak az ajtók alatt.
Az ár félvérű, ez a legmelegebb időszak, amikor az ülések 3 hónapon belül nincsenek.
Elgyengülés.

A vélemények és az igazság nem adnak ilyen jellegű írást.

Azok, akik maradnak, olyanok, mint a botok aranyos felülvizsgálata.

A csoporton a következőket írja: - Több mint 10 millió ember velünk van! Kérlek, kérlek, hogyan lehet ezt ellenőrizni? Nem?

Ha van ilyen jelenléte, mutasd. Mitől félsz?

Időközben ... fekszik ... piszkos hazugság.

Az én diagnózisom, a szamarók számára tervezett sharashkin iroda.

A CSOPORT JÓ KIZÁRÓLAGOS.
Vettem 3 kuponokat magamnak és barátaimnak a "Pihenés a szállodai és éttermi komplexumban" Látogatás ", töltött 1500 UAH. Coda "Látogatásnak" nevezte - a körülmények radikálisan különböztek a Gruponban kifejtettektől. Két hónapig próbáltam visszaszerezni a pénzemet, csak kifogásoltam a fejemet ... ülök, egy alkalmazást írok a Fogyasztóvédelmi Jogvédelmi Szolgálatnak.

Százszor fogok gondolni, mielőtt ilyen társaságok szolgáltatásait használom.

A banális helyzet - kupont fizetett. Visszahívtam, hogy először rögzítsem. A kabinban, tudva, hogy használni akarom a kupont, hirtelen hirtelen teljesen szabadidő lett. Ie ténylegesen elutasították.

Panaszt nyújtott be a Grupon ellen. A válasz "méltó":

A Partner szolgáltatásai, akikkel az akciót végeztük, nagy érdeklődést keltett ügyfeleink részéről. A magas szintű szolgáltatás fenntartása érdekében partnerünk megpróbálja egyenletesen terjeszteni a terhelést és az előre rögzítést. Reméljük partnereink megértését és rugalmasságát. Biztosak vagyunk benne, hogy megbeszélhetjük, hogy a szolgáltatás mikor és mikor lesz elérhető.

Üdvözlettel
Xénia

Gondoskodó szolgáltatás Grupon felhasználók számára "

Biztosan "nagyon örülök", hogy "magabiztos és reménykedő". De a pénzt a szél felé dobják.

Általában a Grupon valóban nagyon szégyentelen hivatal!