7. fejezet szeretné irigylésre méltó menyasszony nőies! Hogyan lehet irigylésre méltó menyasszony

Szeretnél irigylésre méltó menyasszonnyá válni? Legyen női!

Ha a lánynak teljesen nőiesnek kell lennie, akkor mindent megkaphat az életből. szeretet, erős családi univerzum, boldogság, gazdagság, dicsőség. És minden magától jön, egyszerűen azért, mert lehetséges.

De ahhoz, hogy ezt a helyzetet elérhessük, egy nőnek meg kell találnia a Nõiességet. Ebben segít a mozgás felé a cél, az inspiráció és a kreativitás felé.

Hogyan? Mutassunk egy képet, egy képet. De csak egy feltétellel: próbálja meg érezni ezt a képet. És olvasás közben mindig figyeljen az érzelmekre: milyenek - kedvesek, kedvesek, tetszenek neked, amit nőiességnek nevezek. Hát akkor.

Egy nőies asszony egyszer ült a kedvenc székében, és kinézett az ablakon. És hirtelen azt gondolta: "Szeretné, ha szeretett volna, és van egy kis gyermeke. A kölyök a virágzó réten futott, fürödött velem egy meleg tóban. Még mindig nem, de annyira szeretnék.

Azt hittem, álmodtam, kívántam. Egy évvel később megjelent egy szeretett személy, egy gyermek, egy ház a tónál, egy virágos és lepkés rét (lakás, autó, bunda) és minden mást, amit csak álmodott.

Hogyan sikerült? Mit csinált? Semmi! Éppen úgy éltem, mint egy hétköznapi nőasszony. Aztán egy nap szerencsés volt, boldogan mosolygott, mint mindig. A világban van egy egyszerű minta: ha egy nő soha nem tesz semmit, ami ellentmond a nőiességének, szerencséje van, hogy nehezen érezze magát. De ha nem különösebben nőies, a szerencse megy, és a szerencse elfordul. Egy ilyen nő nem minden: az ember nem ugyanaz, és a ház nem ugyanaz (vagy gyakran nincs ember vagy ház egyáltalán). Miért? Igen, mert nem ugyanaz. Ha tényleg nem nő, hogyan fogják "nőnek tekinteni"? Ez lehetetlen, nem logikus. Ő lehet szerencsés, mint egy könyvelő vagy egy szépségszalon, és ő karrierjét. Szerencsés lehet, mint egy "meleg" férfi felesége, aki ilyen "leányos" férjvel él. De minden nem helyes és rossz, élvezet nélkül és különleges női öröm. De miért találta meg a rendes női nő mindent, és nem csinált semmit különösebben, anélkül, hogy a homlokot átszúrta volna a homlokával anélkül, hogy napokig dolgozna? Igen, mivel Nőasszonyként élt, ez minden magához jött.

Álmodva, másnap reggel kiment az utcára, és megkereste az üzletét. A napsütötte aszfalt mentén haladt, és az egész világot átadta női bájának, mosolyának és kedvességének. A kerületben minden férfi tudta róla, naponta észrevette a ház körül, a parkban, a boltban. Lenyűgözöttek, álmodtak megismerni. És a legbátrabb és méltó emberek sikerrel jártak.

Egy nap elment a szupermarketbe. Miután beírta a teljes kosarat és elment a pénztárgépbe, hirtelen eszébe jutott az erszény, amely véletlenül az éjjeliszekrényen maradt.

Persze, nem ideges, mert egy boldog és sikeres nő tökéletesen megérti, hogy semmi sem történik az életben. De mindent megtettek neki. Csak hangosan felkiáltott, meglepő módon és kissé csalódottan kifejezően, hogy otthagyta a tárcáját.

És a sorból természetesen a bátor lovag azonnal önként jelentkezett és fizetett mindent. És az irigységgel égő pénztáros gondolta: "Nos, ismét szerencsés volt!"

Nő asszony a szíve alján azt kívánta, hogy a pénztáros ugyanazt a szerencsét találja, betöltötte a bátor embert zsákokkal, és vele együtt elment a kávézóba, hogy igyon kávét. Furcsa módon, a másik napon valahogy erősen el akart menni egy kávézóba, de valahogy nem volt lehetséges. És itt van egy új barátja ajánlata - hogyan tagadhatja meg?

Így találkoztak. A legjobb és bátor férfi egy asszonyasszonnyal, akinek minden megtörténik a jóra.

Egy új ismerős felismerte, hogy sürgősen fel kell ajánlania neki egy ajánlatot, és valahogy azonnal egy gyermeket akart - egy lány olyan szép és nőies, mint maga. És a gyűrűt, úgy éreztem, hogy most minden rendben lesz az életében, és a család boldog lesz.

És hogyan lehet ez másképp? Végtére is, ő talált egy igazi szerencsét varázsa!

A felesége egyszer azt akarta, hogy a férje ügylete ne legyen teher. Annak érdekében, hogy kevesebb időt és erőfeszítést igényeljen, és elkezd több örömöt és örömet okozni. És minden pontosan úgy alakult ki, ahogy akarta, és ahogy álmában leírta.

Egy bátor ember érezte, hogy ebben az életben folyamatosan bőségesen, termékenységben és gazdagságban érezte magát - mindazt, amit a második félidő adhat neki, MINDEN, amit minden nőasszonynak köszönhet.

Végül is minden nőnek van minden energiája, amely a világegyetemben létezik.

És ha egy nő nem képes ellentmondani nőiességének, akkor ezek az energiák nyugodtan és simán áradnak az életébe és a szeretett életébe.

Az univerzumban két eredet van: Yin - nő, és Yang - férfi. A női elv a vízet szimbolizálja: simaság, rugalmasság, gondtalan folyékonyság, bizalom ebben a világban, törekvés a vízzel való harmóniára. A férfi szimbolizálja a tüzet: az erőt, a hatalmat, a cselekvési képességet, saját döntése alapján. A férfiak és a nők kezdete egyenértékű. Amikor a világegyetem törvényei szerint élnek, életükben megkapják mindazt, amit álmodnak, ha gondolataik tisztaek. A legfontosabb dolog az, hogy tiszteletben tartsák az univerzum törvényét és éljenek, semmiképpen sem ellentétesek vele.

Annak érdekében, hogy az ember boldog legyen, meg kell cselekednie, megvalósítania, inkarnálnia gondolatait az anyagi világban. Csak ekkor kapja meg a férfiasságot.

Ahhoz, hogy egy nő boldog legyen, nõnek kell lennie és élnie kell, és semmiképpen sem kell ellentmondani nõiességének. Puha, sima, folyékony, nyugodt, békés. A nõi életével kell lépnie. Légy nő! Mit jelent ez?

A nő asszony reggel felébredt, a hajnalra pillantott és szépséget akart: "Hogyan szeretnék több szépséget létrehozni?" Úgy döntött, hogy új öltözékének gyönyörű modelljét állítja elő. Végül is nőies életet él, de hogyan lehet másképp, ha igazán szeretne élni a szépségben?

A vacsora enyhén éhes volt, a mai legszebb és legélszerűbb ételeket hozta fel. Végül is ő olyan ifjúságot, erőt és energiát szeretne a családjában! Hogyan lehet ezt ellentmondani?

Aztán jó alvás után harmóniát akart. És egy darabig gondolkodva hirtelen rádöbbent, hogy soha nem keveredhet valakivel! "Milyen harmónia! Milyen harmónia! Most megtestesítem az életben. " Végtére is, hogyan lehet egy nő ellentmondani a harmónia?

Este pedig a kandalló mellett ültek és élvezték az aromás teát, ők és kedvesük gondolatai szerint még gazdagabbá tette a világot. Végtére is, hogyan lehet egy nő ellentmondani az ő törekvéséről (és a férje vágyáról) Istennek?

És holnap, már reggel óta, a szeretett testesíti meg a közös álmot! Feleség a Szeretet létrehozására, mivel ez az ő örök vágya, hogy szeretetben éljen az egész világgal!

A Szeretet létrehozása, a férj és a feleség örülni fog ebben a közös alkotásban!

Valaki a történet olvasóitól túlságosan irreálisnak tűnhet. De miért? Mert ismerjük a világegyetem törvényét: egy hétköznapi ember, aki soha nem tartotta gitárját a kezében, nem tud játszani, szép, inspiráló zenét játszani rajta. Egy hétköznapi ember, aki soha nem volt ecsettel a kezében, nem tud írni a Giocondára.

Igen, most nem lehet! De ez nem jelenti azt, hogy soha nem lehet! Idővel, minden ember számára az álom valósággá válik. Ezt bizonyítja több ezer ember, akik egyszer megtették az első lépést. Ezt egyszer bizonyította.

Igen, reggel egyszer felébredtem, és nagyon szerettem szépséget, szeretetet és harmóniát. De el kellett mennem dolgozni, pénzt keresnem, és nekem valamiféle létezést kellett biztosítanom. Igen, egyszer megtagadtam a nõiségemet. De még mindig a legfontosabb dolog volt. ha abbahagytad az ellenállást, megtaláltad álmodat! Kis lépések, lépésről lépésre, megszerettem a női nő lehetőségeit! Továbbra is törekszem. Például, abban a pillanatban, amikor ezt a könyvet írom, nem kevésbé ellentmondásos, mert mindent a szívből csinálok. És a férjem, természetesen, hozzájárul, teát ad nekem, mézes és férfi ügyeket csinál. Minden ebben a világban valóságos! És azt kívánom, hogy minden nő megtalálja a módját a nőiességnek!

Ui Hogyan tudhatja meg, vajon tetteit ellentétes-e a nõiességgel? Nagyon egyszerű. Ha világos terved van a fejedben, amely nem mond ellent a valóságnak, akkor mindig tudni fogja, hogy melyik irányba mozog, cselekszel és eléred a célodat. Ha a tervében nincs tisztánlátás, az útján folyamatosan kóborolsz, előre és hátra haladsz. Természetesen nem fogod elérni a célt.

Ha egy nőnek nincsen a Femininity Képe, akkor nem fogja tudni, hogy ellentmondásosak-e a Femininity akciói, akár képes lesz elérni a célt. Hol szerezheti ezt a képet?

Létre kell hozni. De fontos figyelembe venni egy tényt: a 3D-s kép nem mindig érthető, gyakran csak a valóságban megtestesül, érezhető, megtestesült.

Nem elég olvasni egy könyvet, hogy elsajátítsa a nőiesség képét létrehozó tudományt - ez csak az életben valósítható meg és valósítható meg. A könyv csak akkor hasznos, ha a gyakorlatban szerzett ismereteket alkalmazza.

Kapcsolódó cikkek