5 remek nyári körömlakk
Nos, itt a nyár! Miért nem kérjük a kilincset az új szezon új szép körömlakk. A következő öt kedvencünk.
A legegyszerűbb módja annak, hogy lépést tartson a trendek és a szezonális - kényeztesse magát divatos körömlakkok. Élénk színek nem annyira aktívak ebben a szezonban, hanem őket trendek kínált tompa pasztell és semleges árnyalatok.
Essie «Chillato»
Ez lakk Essie eszembe sörbet (ami tökéletes nyári, nem?). Tompa pasztell sárga-zöld lakk tan erősítik és laposabb a bőr tónusát.
Univerzális paszteilárnyaiatú néz szórakoztató, de nem élesen, nem például, neon sárga.
Az egyik ezek a színek, amit mindig vissza fog térni a nyáron.
Jin Hamarosan «Doux»
Én még soha nem hallottam ezt a márkát, amíg kölcsön egy szeg egy barát. Rúzsok Jin Hamarosan fantasztikus! Ezek szuper átlátszó és mennek, mint a vaj. Ők is egy funkció, amely segít nekik marad a köröm.
Ez a lenyűgöző szín - levendula-szürke. Úgy néz ki, nagyon profi. Próbáld ki, ha keres a tökéletes árnyalatot az új munkát.
MAC «A festéket»
Szeretem lakkok MAC. Ők maradnak sokáig, könnyen alkalmazható, és hagyja, hogy úgy érzi, a luxus, de megfizethető. A színpaletta mindig trend, és az egyik, hogy nem kevesebb, mint a kivétel.
Szín az úgynevezett festék Mert ez korall-barack, ez világos, de kényelmes viselet. Ez a kedvenc köröm közül öt, szeretem korall árnyalatú.
Formula X «életnagyságúnál nagyobb»
Ez lakk a sor Sephora. Színes gyöngy bézs, ami valószínűleg a legdivatosabb.
Csillogó, de nem fényes árnyalat. Így ideális minden helyzetben, még a munka.
Ezek lakkok én is nagyon szeretek: ezek a magas minőségű, de alacsony áron. Általános szabály, hogy nem átlátszó, de kifejezetten előírja az alkalmazás két rétegből áll.
Próbáld ki, ha keres egy semleges árnyalatú.
Szeszély «Ehhez Cava»
Természetesen ez a legmerészebb festék a listából. Ez a gél lakk, az egyik első fényes gél, amely nem igényel UV szárítás.
Imádom, hogy ő ragyog. Pöttyök a csillogás nagy és merész külsőt és hogyan független és hogyan fedezi a tetején egy más színű. Én személy szerint szeretem ahogy kinéz a stand-alone lehetőségeket.
Ez lakk, mint a kopásállóság, alkalmazzák is, de, mint minden a lakk a csillogás, lehet egy kis gond az eltávolítását.
Ő nagyon kedves. Ha keres valamit, fényes, határozottan úgy vélik, hogy a jelölt a feltöltési a gyűjtemény.
Próbálta már minden ilyen lakkok?
Mi festékek lengyel használja a nyáron? Mi a kedvenc körömlakk?
4.8 0/5 (Szavazatok száma: 31)