5 lépés, hogy korán szebb, RUSBASE
Azt mondják, sőt, a világon senki nem szeret korán kelni, de mindannyian, mint az az érzés, egy tapasztalatait, felébred hajnalban. Ez egy kicsit olyan, mint egy testnevelés: sokan kényszerítik magukat, hogy menjen az edzőterembe, de mikor jött, szinte minden tapasztalt rendkívül kellemes érzéseket.
Korai ébredni, különösen, ha van egy világos célt, mindig szül bennünk az öröm érzését, teljessége erő és a lelkesedés az egész nap.
Azt kell mondani, hogy ha nem egy stratégiát, amely fogok mondani, én még mindig minden reggel lefeküdt, miután a riasztó, vagy megnyomta a szundi gombot. És ami még ennél is káros lenne ragaszkodni a még mindig csak a növények, ami indokolja magukat azzal, hogy én vagyok, látod, nem egy „madár”.
Reggel, megszólal a riasztó, a legtöbb ember alszik egy halott aludni. Kelj fel és menj ki a meleg ágyban, ebben a pillanatban úgy tűnik, nagyon vonzó kilátás a világon. Ha arra kértük, hogy értékeljék a motivációs szint ébredéskor a pillanatban, amikor elkezdi a csipogó ébresztőóra, skálán 1-10 (ahol 10 teljes mértékben felkészült a felébredjen, és szembenézni a nap az öröm és a lelkesedés, és 1 - a legtöbb akar maradni az ágyban, és még egy kis alvás), a legtöbben valószínűleg értékelte, hogy egy egység, maximum kettő.
Egészen természetes, hogy az állam a fél-alvás, szeretnék nyomja meg a szundi ébresztőóra, és továbbra is alszik. Hogyan növelheti a motivációs szint korán kelni lelkesedéssel és hajlandóság teljes élethez kezdeni a napot, ha a motivációs szint az ébredés csak 1 vagy 2?
A válasz egyszerű: lépésről lépésre.
Íme öt egyszerű lépés, hogy segítsen nekem, és ezért segít, és akkor felejtsd el az ismétlés gombot, és a reggeli emelkedés, még nagyon korai, egyszerű és szórakoztató, szemben milyen régen volt az Ön számára.
1. lépés: Mielőtt ágyba este, egyértelműen meghatározza a szándékaik
Ébredni reggel, az a személy, meg kell emlékezni, hogy az első gondolata az ébredés, mint általában, lesz az utolsó gondolat, lefekvés előtt.
Például, mindannyiunknak volt esténként, amikor nem tudott aludni, amikor mi voltunk a szélsőséges izgatottságtól ébredés másnap reggel - hogy ez volt karácsony előtti éjszakán a születésnapját, mielőtt az első nap az iskolában, vagy mielőtt a régóta várt vakáció.
Amint megszólalt a csengő a riasztást, akkor nyissa ki a szemét, nagy örömmel és lelkesedéssel; csak nem lehetett várni, hogy az ágyból, és megfelel ez a figyelemre méltó csak az, hogy egy nap alatt!
Ha az utolsó gondolata, mielőtt aludni, mint „Micsoda rendetlenség! Azt is meg kell felkelni holnap hatkor. Én, természetesen, ez nem egy jó alvás, és érzi, túlterheltek „akkor a riasztó hangot, hogy az elméd valószínűleg jött a következő:” A mindenit, hat? Nem Neeem, nem az! Akarok aludni!”.
Ezért van szükség, hogy a tudatos döntés: minden este aktívan és tudatosan generálnak pozitív várakozásokat a következő reggel.
2. lépés: Állítsa be a riasztás, távol az ágy
Ezután nyomja meg a szundi gombot, meg kell állni, ami természetesen segít felébredni. Mozgás energiát hoz létre, és ha leül, és az ágyból, ébren maradni sokkal könnyebb.
Ha az ébresztőóra állt az ágy mellett, majd amikor megszólal a csengő, akkor még részben továbbra is az álom állapotában, és ebben az esetben sokkal nehezebb felébredni. Biztos vagyok benne, hogy néha te félálomban nyomja a csengőt szundi gombot, anélkül, hogy észrevennénk, hogy mit csinálsz. Például azt hiszem egyetlen eset, amikor megpróbálta meggyőzni magát, hogy az ébresztés egyáltalán csak egy része volt az álmom.
Egyszerűen kényszerítette magát, hogy az ágyból, hogy kikapcsolja az ébresztőórát, hogy azonnal emelje fel a motivációs szint amikor felébred 1 és 2 De akkor valószínűleg továbbra is szeretnék aludni.
3. lépés: tiszta fogak
Tudom, tudom, hogy mit gondol. Bizonyára, Hal? Azt tanácsolom, hogy fogmosás reggel?
Igen, pontosan. A tény az, hogy miután részt ebben a vakmerő aktivitás az első néhány perc után ébred fel, akkor csak ad CEBE ideje felébredni.
Tehát, kapcsolja ki a riasztást, a go-ka azonnal a mosogató a fogmosás és a fröccsenő az arcon egy maroknyi vagy két meleg (lehetőleg hideg) víz. Ez az egyszerű művelet növeli a motivációs szint ébredéskor 2-3 vagy 4 db.
Most, hogy úgy érzi, a szájában egy szép friss menta ízű fogkrém, itt az ideje, hogy a következő szakaszba.
4. lépés: egy pohár vízben
Rendkívül fontos, hogy minden reggel, hogy igya magát. Miután hat-nyolc órás víz nélkül a test természetes, néhány kiszáradt, ami a fáradtság. Ha valaki gyakran úgy érzi, elfáradt, bármikor a nap, akkor lehet megszabadulni a kellemetlen érzés, hogy valójában gyakran kell inni, nem aludni.
Tehát, hogy egy pohár vizet (vagy meg tudod csinálni, mint én - vizet önteni este a reggeli csésze állt a ready) és igya meg a lehető leghamarabb, de anélkül, hogy kellemetlen érzés is.
E cselekvés - a lehető leghamarabb helyreállítani a vízellátás, amelyben a szervezet elvesztette alvás közben. Ezt követően a motivációs szint az éber nőnek 4-3 vagy 4 vagy 5 egység.
5. lépés: Tedd sportruházat
Ez az utolsó, hogy, de nem a jelentőséget a színpadon. Ruhát, hogy részt vesz a testmozgás, és fel kell készülniük, hogy elhagyják a hálószoba és azonnal belevetette hanyatt-homlok a csodálatos reggel.
Vannak, akik inkább kezdje a napot egy látogatás a lélek, de úgy gondolom, hogy meg kell, hogy a reggeli zuhany, előbb egy popotev! Reggeli torna kritikus, hogy maximalizálja a potenciális, mert hála ez eléri a csúcsot a pszichológiai, fizikai és érzelmi állapot, hogy ad egy esélyt, hogy lesz a győztes a nap.
Ismertetett öt egyszerű lépésben ez körülbelül öt perc, de akkor biztosan lehetővé teszi, hogy növelje a motivációs szint, amikor felébred 5 vagy 6 db.
És akkor úgy érzi, elég éber, és akkor nem lesz nehéz fenntartani ezt az állapotot.
Ha próbáltam csinálni abban a pillanatban, amikor meghallották a hangját egy ébresztőórát - azaz, a motivációs szint 1 - ezt a feladatot is sokkal nehezebb.
Tartsuk szem előtt, hogy bár a hatékonysága a stratégiám bizonyított tapasztalata sok ezer ember, a fenti öt lépést - nem az egyetlen módja annak, hogy megkönnyítse a feloldását a reggel. Itt van egy pár módon, hogy hallottam a szurkolók az én módszer.
Egy barátom az ő hálószobában világítás időzítő.
Abban az időben, amikor csenget ébresztőórát a szobában fény be van kapcsolva. Nagy ötlet! Sokkal könnyebb felébredni, amikor egy világos szoba; erős fény mondja az elme és a test, hogy itt az ideje felébredni.
Általában, függetlenül attól, hogy azok a stoppert vagy sem, hogy győződjön meg arról, hogy miután a riasztó megszólal a szobában, amint a lámpák kialszanak.
- Az időzítő beállítása a fűtés a hálószobában
Egy másik barátom azt mondta, hogy a téli programok fűtő a hálószobában, hogy ő kezdett el dolgozni előtt tizenöt perccel kellett felébredni.
Éjjel a hálószobában hideg, de abban a pillanatban az ébredés melegebbé válik, ami jelentősen csökkenti a kísértésnek, hogy feltérképezi vissza a meleg barátságos takarót és egy kicsit több alvás.
Azt állítja, hogy ez működik!
Te is, és kiegészíthetik a maga módján, hogy finomítsa a stratégia a reggeli emelkedés.