7. Main Beauty Bar Refaeli parancsolatait, a Marie Claire

Bőr. Tisztítja a bőrt naponta kétszer. Én a szappant az arc, és majd elő a könnyű krém. Azt is megpróbál igyon sok vizet, a gyakori járatok a száraz bőrt.

Hair. A hajápolás, soha nem hivatkozhat bármelyik márka. Minden alkalommal, amikor véget sampon, veszek egy másik márka úton, úgyhogy nem kötött márkák. Hetente egyszer, azt használja a maszkot balzsam helyett a szokásos balzsam - így a haj egészséges és védett.

Smink. A forgatáson, megtanultam, hogy egy világos színű ceruzával belső peremei a szemét. Ez a „kinyitja” a szemét, és teszi őket élénkebb. Amikor nem dolgozom, én inkább csinálni anélkül, kozmetikumok. Azokon a napokon is, azt akarja, hogy a bőr lélegezni. Persze, még mindig nanoshu kis pirosító és szempillaspirál a szemet. De a legjobb tanácsot make-up adtam anyám: „Nem számít, milyen tökéletes a make-up, az egyetlen módja, hogy valóban szép - mosolyog.”

Diet. Megpróbálok enni egészséges ételek. Nem kell visszatartani magam, én csak tényleg jobban érzem magam, ha eszem, egészséges ételeket. Szeretem zöldségek és grillezett húsok, de ne szószokat. Néha engedheti meg magának, és desszert, de kiegyensúlyozott az egészséges táplálkozás feláldozása nélkül figura.

Body. Kocogás az edzőterembe! Én részt a fitness, de nem olyan gyakran, mint szeretnénk. Van egy csomó mozgó, fáradt vagyok, és nem megy a képzés szállodákban. De amikor én Izraelben, én már a tréner 4-5 alkalommal egy héten. És én nem vagyok nagy rajongója a spa kezelések, masszázs inkább otthon.

Ízét. Mindig is szerettem a finom ízeket. Használok parfümöt minden nap, nem hiszem, hogy bármilyen különleges alkalomra. Szeretem, ha van egy „barát” szaga, éjjel és nappal.

Beauty. Szeretem a nők, akik tartanak méltósággal, de ne tegye ki magát egy emelvényen. Számomra Diana hercegnő - az ideális szépséget. A szeme volt a kedvesség és az elegancia, de ugyanakkor nagyon egyszerű volt.

Interjú Gisele Bündchen: „Van család az első helyen”

Tól gladiátorokat a „Aviator”: a történelem napszemüveg

Top 5 legésszerűbb szerepek Lea Seydoux

Megnézte az időt: a csillag a család, akik nem siet az esküvővel

20 szabályok, hogy egy férfi megszállottja lett veled

10 legjobb klip Jennifer Lopez