46. ​​Tom tom európa térképek és radarok

Majdnem hat hónap telt el az utolsó frissítés óta a térképek és radarok. A nyár végén, hogy frissítse a térképet Tom Tom, de őket csak most, amikor frissítések jönnek ki a radar.

Az utolsó rekord volt egy csomó kérdést, hogyan kell tenni az új kártyát és aktiválja őket. Megpróbálom ezt az időt le részletesen.
Tehát, a munka megkezdése előtt, célszerű, hogy az összes adatot a memóriakártyáról a navigátor.

Térképek és felülvizsgálat során együttműködik a 8. verziója TomTom, akkor nézd meg a TomTom Home, a számítógépre telepített:

Mint látható a verzió, a változata a térkép navigátor illik 955.6747, aki szerint 82hh verzió, akkor ki kell választania egy térképet 955,6801

1. Töltse le a legfrissebb térképet. Információ vittem 4pda.ru. linkcrypt.ws/dir/0spw8ccm78tgof2 (capcha összegyűjti és adja meg a jelszót: 4pda).
Emellett perezalil 955.6747 a Yandex Disk.

2. Cserélje ki a navigátor a térképen mappát a régi kártyát egy friss / Europe_955_6747

4. Most kell, hogy a kártya aktiválásához. Élveztem Bobby_TTool_for_Windows___Linux_v890, de bárki elolvashatja a teljes üzenetet 4pda.ru és válasszon más. Ha aktiválni kell és friss felvétel meta.txt azt mutatjuk be, ott is.
Továbbá, feltölthetők a Yandex-drive hajtómű és meta.

5. Csomagolja ki az új aktivátor és másolja meta.txt saját könyvtár (a régi, ami az archívumban az aktivátor, el lehet távolítani). és futtatni az aktivátor.
Válassza ki az utat a mi navigátor (az elérési utat a memóriakártya). Ha navkor már folt, akkor megjelenik a Device ID.
Nyomja meg a gombot létre kulcsokat és nézze meg az eredményt. A szükséges meta kártyákat kell a tulajdonság az „OK” ebben az ablakban, más nyilvántartások nem fontos.

Frissítések GPSFix jobban tenni a TomTom Home (a számítógép).
Tulajdonképpen ennyi. Nem vettem észre változást a lefedettségi térkép, új otthonok, ahol nem voltak jelen a 950 verzió, nem vettem észre. Radarállomáshoz sokkal fontosabb :)

Minden jó hangulat!

Kapcsolódó cikkek