13 dolog, hogy az emberek úgy vélik, míg csók

Már valaha is akartam tudni, mit gondolok a barátja egy első csók? Fedezze fel a titkot, és mosoly - ezek ideges, mint a lányok.

1. „Hogy lennék emelkedett? Azt akarja, hogy megcsókoljon? Én lassan közeledik hirdetmény ha akar elmozdulni. Tehát ő nem mozdult, ez egy jó jel ... De ez még mindig, hogy mit nem beszél? Folytassa, amíg ajkaink nem érintkezhet. "

2. „Mi a rossz testtartás ... én béklyóba nyakát, de ha azt szeretnénk, hogy elfordítom a fejem, mert ő meggondolja magát, nem igaz?”

3. „Lehet, hogy szükséges volt a kenet rúzs ajkak higiénia? Én általában egy chapstick? "

4. „véletlenül nem szaga a szája rám? A fenébe, azt kellett enni menta, mielőtt a mászás egy csókkal. "

5. „Azt kell lélegezni, de hirtelen nem tetszik? Tartsa vissza a lélegzetét ... egy perc alatt. A fenébe, már szédültem. Meg kell lélegezni. A francba, most én légzési túl hangos, és ez ijesztő! "

6. „Én görbe fogak? Meg kellett hallgatni a fogszabályzó, és hozott egy éjszakai zárat ... "

7. „Talán itt az ideje, hogy tartalmazza a nyelv a csók? Vagy hagyjuk a kezdeményezést érte? Nos, én csak azt szeretném csinálni. Nyilvánvaló, hogy még mindig különböző szakaszaiban ... Talán tetszett a manőver? "

8. „Ó, itt a falon pókot. Vagy ez az árnyék a levelek? Nem, pók ... Vagy ez egy árnyék. A pokolba is, tudom! "

9. „Hol kell tennie a kezét? Azt is meghatározza, hogy milyen csókot. Ha tettem őket a seggét, akkor superseksualnuyu ha hip - mindennapi ... ha futok a kezét, haját, úgy vélik, egy szenvedélyes csók? Ahol van egy semleges helyet kezében? Térd? Azt hiszem, soha nem hagyja abba gesztus, mint egy régi félőrült professzor! "

10. Lányok általában, mint ahogy csókolom? Az a lány, hogy megcsókoltam az első alkalommal a 10. évfolyam, mint a ... Mi van, ha hazudott nekem szánalomból? Hirtelen minden lány, akivel megcsókolni, akkor alig elviselhető, és csak nem ideges rám a hír, hogy csókolom, mint egy pitbull?! "

11. „Várj, én a csók, mint egy diák?!”

12. „Csókolózunk 30 másodpercig, talán itt az ideje, hogy mozgatni a kezét a mellén? Kéz a mellkas - a legkockázatosabb tét a férfiak. "

13. „Tehát ez nem felháborodott, mind a gerenda! Mivel az állkapocs fáradt. "

Kapcsolódó cikkek