10. fejezet
Ismeretek az energiafelhasználás
A nagy nappali könyve Nature, el tudja olvasni, kedves testvéreim, hogy rendkívül fontos a fejlődés minden teremtmény, hogy ő tudta, mit csinál az energiáját, ahol költ és milyen munkát. A legtöbb ember nem felvilágosult vagy tudatos ahhoz, hogy megértsük a különbséget, az egyik tölti az energiát semmit, és semmilyen módon, bármely síkban. Sajnálatos; Ha azt szeretnénk, hogy dolgozzon, meg kell tudni, hogyan kell használni az energiát. Mert mi vagyunk a felelősek. Az ég nem ad nekünk az energiát, hogy elveszíti azt, amit csinálunk rögzít, akkor illik. Így az élő könyvében Nature, el tudja olvasni: „Boldogok azok, akik szentelik a fizikai, érzelmi energia az emberiség javára, az Isten országát és az Ő igazság.”
Tanulás az emberek látják, hogy soha nem gondoltam ezt az életet adó energia rendelkeznek, milyen értékes is az, hogy milyen magas a Lord értékeli azt, hogy mi az eredete, és a természet készített, mielőtt így ez az Ön számára. Ez könnyű észrevenni, hogy a személy nem túl messzire fejlődött, elveszítik energia roham a harag, erőszakos szenvedélyek, túlzott érzékenység, a düh és a fájdalom. Ez az energia segít megerősíteni az erők a pokol. Ha azt mondom, hogy ez emberek, akik támogatják pokol, akkor lenne döbbenve, de ez, a legtöbb ember a saját tudatlanságát tartalmaznak és táplálja pokol. Ők jól ismerik valamennyi tudományos területen, de nincs ötlete, ami a felelőssége, hogy használja az erejét, és ez nem tudták megtanulni az egyetemeken.
Tisztában kell lennie azzal, hogy hogyan használják az energiát, mert nagyon értékes, és a szám adott neked, mértük, és tekinthető előre. Ezért van az, ha a láthatatlan világ látja, hogy fordítsuk az energia nem megfelelő, akkor vágja kellékek. Azt mondják: „Ez az ember veszélyes, elkülönüljön.” Tudod, hogy miért néhány részegek? Láthatatlan világ korlátozza az utat, mert ha nem voltak részegek lettek volna elpusztította a világot, felhasználva energiát pusztító célra. És a bor elhomályosítja őket áldozták képességeiket, és teszi őket képtelen pusztulástól. Vannak persze más okai az alkoholizmus. Kedves testvérek, mindig tudatában kell lennie, hogy mit használ az energia bármely irányba, ami jön ki belőle az eredményt.
Az ég néz rád fölött van, és figyeli, mit teszünk az energia és az erő, amit adtam, hogy mi használja őket tisztán önző célokra, vagy vezet bennünket az isteni célját. Ha kérdezi magától ezt a kérdést minden nap, hogy mennyi jó lesz képes megtenni; Nem azonnal, de megtanulják, hogy tisztában legyenek, különben nem fog alá karma. Soha nem felejtem el ezt.
Meg kell szervezni az életét úgy, hogy minden alá a tervet, a tervezés és az Isten akarata. Mindaddig, amíg nincs élet a kezében tudatosan, míg a minden részecske nincs összhangban az isteni rezgések, akkor ki lesznek téve a vak természet erőit. A legtöbb ember ezen a szinten, senki sem mutatta meg a belső működését a találkozó. De tudni kell, hogy ha fut az élet ellentéte, akkor szakítani, és végül eltűnik teljesen. „Kozmikus Elme elég kemény - mondhatnánk - ha elpusztítja az összes lények, amelyek ellene.” Nem, kozmikus intelligencia nem fizet a figyelmet rá, és nem akar pusztítani senkit. De ha ennek eredményeként a butaság valaki ellenzi a világegyetem, az erők, amelyek útjába állni, olyan erős, hogy lesz egy por, ez a helyzet. Ha valami idióta ellen az egész sereg, azt meg kell semmisíteni. Amikor a menet veri magát a párkányra, ő erőfeszítéseit, hogy véget úgy, hogy megöli magát, de a küszöb nem lehet hibáztatni. Az emberek olyanok, mint egy legyet, ők próbálnak harcolni az isteni törvények, a nagyság a világegyetem, de akkor meg kell semmisíteni. Isten nem semmisíti meg őket, akkor csinálni maguknak.
Gyakran teszik, hogy húzta a különböző folyamatok és tevékenységek, valamint az energia megy az oldalon, elveszett, elherdálta. De minden le van írva, hová ment, milyen irányba kell tudni ezt, és ezt szem előtt tartani minden nap.
Az előadásaim van néhány pont, ahol van, hogy jöjjön vissza minden nap; másrészt nem emlékszik az alkalomra. Ezt gondoltam, hogy helyezze hatályon kívül; meg kell emlékezni róla minden nap, és nem fogok mindig emlékezni kell. Sokat lehet dobni, de nem a gondolat: van minden nap, hogy tudja, hogyan használja az energiát. És ha tanulni kell csinálni a konyhában, az utcán, a metróban, akkor vegye szemügyre magát, és kérdezd meg: „Megéri nekem kell csinálni, hogy mennyit költött Ó, én is, hogy mindent tiszta és isteni, hogy van, annak érdekében, hogy táplálja a disznók. nem, nem fogom csinálni, nem kellett az energiát. " Ahogy Jézus mondta: „Kövess engem, és hagyd, hogy a halottak temessék el a halottak közül.”
Látod, milyen fontos, hogy nyomon követhessék az energia fogy, és nem fogom abbahagyni ismételve.