3 lépés program Faberlic Nagydíj kézápolás - «kellemes otthoni ápolást fáradt toll)
Őszintén szólva, ez a második, ami beleesik a kezem). Az első sikertelen próbálkozás - bemutatott, nem tudott ellenállni. De tekintettel a második - a kíváncsiság erősebb volt, mint a szeretet, a rokonok)) kiderült).
Az elképzelés az, hogy naborchik egy dobozban, de valamilyen ismeretlen okból kezd a start program, dobozok tanácsadó automatikusan elveszti. Mi az oka - nem egyértelmű)), de nem vagyok ideges)
Hand Care Series Nagydíj Hand Care
Valójában, az egész gondozási áll három termék, az úgynevezett háromlépéses eljárás.
Úgyhogy csak elindult?)
1. lépés: Hand lehámlik
modern alternatívája a klasszikus kézfürdő: Gel puhítja a bőrt, gyengéden hámlasztja a régi sejteket, és minden felületi szennyeződéstől. Csak néhány perc a bőr tökéletesen tiszta, és a színe igazítva
Nézzük tényleg, én nem írok minden palack, egyszóval minden. Tubes kényelmes, világos, kitett blestyashki tsarapushkam). Minden cső védve van megnyitva egy fólia. Fel vannak csavarozva és beépülő könnyen. A kötet a minden cső nem szabványos - 60 mg.
Az ugyanazon kémiai hámlasztás egy közepes sűrűségű gél. Jól elosztott a kézen, majd bottal (beragad), akkor egyszerűen felszívódik, és nem érzi a bőrön.
Mi történt vele csinálni, hogy az alkalmazás:
- Alkalmazza gélt tiszta nedves bőrre.
- Várjon 7-10 perc.
- Ha kezei nagyon piszkos, növeli az expozíciós időt 15-20 perc.
- Öblítsük le meleg vízzel gélt.
Elvileg semmi bonyolult. Nedves, okozott, masszírozni, használt, elmosta.
„De” csak. Ha keze sérült, vannak karcolások, a gél lehet, és valószínű, hogy szükséges a csípés.
Mivel a tollam munka után gyakran karcos, az eljárást úgy tűnt, hogy nekem kényelmesebb este a másnap (bár a fotó, ami kisebb lesz, mint) a kezében a képet azonnal a műtét után, úgy, hogy volt egy erőteljesebb hatása „előtte” és „utána”.
aqua, tejsav, hidroxietilcellulóz, glicerin, diazolidinil-karbamid, metil-paraben, nátrium-hidroxid, propilparabén.
Mi jár a második lépésben.
Ez lemossa a maradványait egy kémiai hámlasztás. Azt jelenti, tökéletesen paszták bőrt, sima és puha, mint a selyem. Egy kifinomult illat teszi az eljárást, egy luxus SPA-szertartás.
Itt elvileg semmi bonyolult, túl:
- Alkalmazza bozót a kezedben.
- Masszázs a kezét lágy mozdulatokkal néhány percig, ne felejtsük el, hogy fordítsanak figyelmet a Tom Thumb és a kutikula.
- Öblítse le meleg vízzel.
Scrub egy érdekes textúrát. Ez egy gyöngyházfényű árnyék és meglehetősen kicsi az első pillantásra, a számos nagy szemek, de még így is jól működik)
Próbáltam nedves kezét a kemény és nem túl sok. Az első esetben - a termék habok és a folyamat számomra úgy tűnik, hogy sokkal kényelmesebb.
aqua, glicerin, nátrium-lauril-szulfát, polietilén, hidratált szilícium-dioxid, kokamidopropil-betaint, kokamid DEA, akrilátok kopolimer, glikol-disztearát, illat, a lauret-4, nátrium-klorid, DMDM hidantoin, dinátrium-EDTA-t, nátrium-hidroxid, nátrium-metil-parabén, limonén, citronellol
Általában, okozott, masszírozni, elmosta. megtörölte kezelni, és lépjen a harmadik pont pogramma)
Kézkrém „Liquid Glove”
kiegészíti a kezelési program: a gazdag textúrája tökéletesen puhítja és táplálja a bőrt. Mint a legfinomabb láthatatlan kesztyű, krém beborítja a kezét, amely kényelmet és védelmet
Valójában, miután az első két lépés a bőr úgy tűnik számomra teljesen meztelen és pántos. Ez csak könyörög, hogy telített, legalább valamit. Ami én)
Az igazság tejszín, aromás luxus textúra. A bőr veszi a bumm. DE! Számomra ez nem tápláló és hidratáló krém! Gyártó nagyon helyesen nevezte „folyékony kesztyű” - nagyobb védelmet termék. És számomra ez egy kicsit érthetetlen ennek részeként a program teljes ellátás.
Bár, mint minden igaz, miután a kémiai hámlasztás a bőr meg kell védeni.
De én személy szerint nincs elég élelmiszer erről a termékről. Egy-két óra bőr jó érzés. De miután ez alkalommal, én még a kutikula láthatja, hogy száraz. Igen, a bőr vizuálisan sokkal jobb, miután, mint korábban, de úgy érzem, hogy két lépés balra, én továbbra is használhatja a másik termék)
A krém „folyékony kesztyű” az a térfogat, ellentétben az első két termék)
aqua, etil-hexil-palmitát, glicerin, glicerin-sztearát SE, cetearil-alkohol, ciklopentasziloxán, PEG-20-sztearát, olívaolaj, Butyrospermum parkii (shea vaj), szorbit, dimetikon, hidrogénezett mikrokristályos viasz, pentaeritrit tetraisostearate, karbomer, diazolidinil-karbamid, metil-parabént, propil-parabént , illat, BHT-t, trietanol-amin, dinátrium-EDTA, limonén, citronellol, citrál.
Közművek találtam benne az olívaolajat és a shea vaj).
Nagyjából ez a krém tökéletes kesztyű a hideg évszakban. Ez tényleg képez a kezét, mintha plenochku, amelynek védelmi funkciókat. De azt kell mondanom, ez felszívódik kremushek nem túl gyors.
Általában az egész eljárást elvisz körülbelül fél óra. De a hatás látható és érezhető. de jobb, mint azt fogja mondani az összes fotó „előtte” és „utána”: