4 véleménye a forrás csoport agráripar Moszkva, Gagarin, Koszigin Street, 13
Láttam a lábát a szupermarketben, úgy döntöttem, hogy vásárolni 2 mintánként. A tömeg nem volt 820 gramm. Jövök, tedd a kiolvasztás. 3 órával később láttam az eredményt. A víz nagyon magas volt. Lemértük, 594 g maradékot kapunk. Hús minden gél. Ő választotta el a csont és bőr. Ismét lemérjük - 242 gramm. Dobtam be a bankba, és ennek eredményeként minden főtt le. Ez csak borzasztó. Hogyan működik? Ne átverjék alacsony árak, nincs értelme vásárolni a víz. Nagyon örülök, hogy megvettem, csak 2 db. Ne a megállapítások önmagukban, szükséges, hogy az ilyen termékeket.
08.07.15 vettem egy doboz 13 kg. lábak, az úgynevezett száraz fagyasztás. Gyártás időpontja 29/07/15 Change №7. Ha kiolvasztás eltért az egyik lábát 75g. víz, sütés közben további 50 c. Kiderült, hogy 13 kg. hiányzik körülbelül 3 kg. Ez nem csak megcsalta a pénzt, hanem káros az egészségre. Nem ismert, hogy milyen vizet szivattyúzzák madár. I, mint újságíró, ne hagyja felügyelet nélkül. Azt gondolja, hogy a FAS és betegség-felügyeleti, illetve érdekelt a termékek.
08.07.15 város vettem egy doboz (13 kg) a lábak erőforrás cégek. Az úgynevezett fagyasztva szárítás. Ha kiolvasztás egy lábon mozgott 75g víz. Kiderült, hogy a 13 font doboz hiányzik átlagosan 2 200 kg-ot. Továbbá, ha sütés láb üres „szakadás” mintegy 50 gramm. Valószínűleg ki szégyent azok a termelők. És a serpenyőben kicsi volt, ráncos dudor. A kamat: gyártási ideje 7/29/15 Change №7. De biztos vagyok benne, hogy minden változás a szalonna termékek vízzel. (((Ahogy újságíró. További ›
Undorító minőségű csirke! Minden csirke áttört, és szivattyúzzák a víz, sárga, szorult a zsír tömeg hihetetlen számokat. Legyen óvatos.