8 ok, hogy ne hívja meg először -, hogyan kell megszelídíteni egy férfi
Nem, nem azt mondjuk, hogy ezt nem lehet megtenni. Még az is lehet, bizonyos esetekben - szükség van. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor az első hívás nem szükséges.
Ön sújtja vár egy hívást
Azt hiszed, ha nem tetszik neki
Akkor mi van? Hotiet ellenőrizni? Képzeljük el, hogy reagál a hívást lusta hang kölcsönzésére, „Jól meg, én nem zna-i-ide, annyira elfoglalt ... Talán majd máskor?” Te biztosan nem akar hallani, igaz? Ezért kérjük, legyen türelemmel, ha semmi sem fog változni egy pár nap, megvakarja a memóriából, és nem rontja el az önbecsülését.
Gondolod, hogy van egy barátnője
És ez meg fog ellenőrizni a hívást. Hogyan? Ó, valószínűleg meg kell hívni vasárnap este: ők valószínűleg otthon ülni és nézni a műsort. Persze, akkor állítsa vissza a hívást, akkor ez a te és megérteni! Nem kizárt, hogy ez fog történni: hívja, megnyomja a hívás vége gombbal hívja. Mert abban a pillanatban, az ő macska bedugta a fejét a kanapén.
Aggódsz, nem történhet vele, ha valami
Fell, felébredt - gipsz. Vagy kába és figyelembe Szamarkand. Sőt, ha vele valami valóban megtörtént, de még mindig nem érintik meg, és a hívás nem valószínű, tetszeni fog. De a legvalószínűbb, nem történt semmi. Csak nem akarom, hogy hívjon, ahhoz, hogy kitaláljon a marslakók, akik alattomosan elrabolta.
Gondolod, hogy hívták, de a hívás sikertelen
Nos, igen. A központi iroda a mobilszolgáltató is elfoglalták marslakók és földiek megszakítja a kapcsolatot, hogy jobban rabszolgává minket. Igaz anya, barátnő, és egy futár az online boltban valahogy átvészelni.
Elvileg ez a helyzet is lehetséges, de csak akkor, ha meghalt Stirlitz, és nem hagyja el a valódi információt magáról sehol. Először is - a társadalmi hálózatok. És ha van „Instagram” és a „Facebook” - Mit gondol, ő találta volna?
részeg
Részeg és úgy gondolja, hogy miért nem. Én egy modern lány, hogy nekem ezek a sűrű előítéletek? Azt akarom - Hívom! Mi magyarázza mi a csapda: ha valóban hajlandóak voltak olyan könnyen adni neki egy hívást, akkor már meg is tette. És ha ez a ragyogó ötlet, hogy nézze csak most - akkor, méz, szeletelt. És akkor nem kacér turbékol a telefonba, de sajnos motyogás. A legjobb esetben.
Gondolod, hogy nem hívja meg kifejezetten
Marina akkor igen. Használja ezt a csúnya trükk is, hogy belegondolsz. Most már tudja várni egy kicsit -, és akkor vegye be kényelmes! És csináld - bumm! - és minden terv megtöri a hívást. Ismeri a miénk! Mindez rendben van, persze, de be kell látnunk, hogy ha hívják, akkor sikeres volt tervben. Csak peremarinoval te, ez történik. Valószínűleg tapasztalatlan. Tehát, ha azt szeretnénk, hogy megtörjék a mintát gazember, minden esetben, ne hívjon! Várja meg, hogy hívjon, hallgatni a bocsánatkérést, majd így válaszolt: „Ez nagyon szép, persze, de általában kivel?!”
És ha olvasni mindezen 8 ok, és nem találtam az egyik, hogy úgy tűnik, hogy egy lenyűgöző, - hívja. De jobb, raktárból, mielőtt valami ízletes. Mert ez lehet egy modern fiatal hölgy, aki köp előítéletek - könnyedén. De a stressz akkor még meg kell ragadni.