26 dolog, hogy néma dolgozók google
A Google úgy tűnik, hogy sok karrier menedéket. Hogyan lehet a helyzet az egyik legnagyobb és legambiciózusabb technológiai cég a világon, hogy rossz? Kereskedjen online kérdések és válaszok Quora, ahol a jelenlegi és korábbi dolgozói vállalatok beszélnek tapasztalataikról, azt mondja, hogy ez nem olyan egyszerű. Munka a Google - nem csak egy ingyenes étkezés és a kerékpározás körül a campus.
Természetesen ezek a panaszok kell venni egy bizonyos szkepticizmussal, de ne felejtsük el, hogy a munka egy nagyon nagy cég a kellemetlen árnyalatok, nem számít, mennyire jó és modern sem volt ez a cég.
#xAB; adsz mindent, amit csak álom, de a költségek mindent, hogy végül számít # xbb;
Nehéz, hogy őszinte legyek a kollégákkal
Partyshev Vlad, a korábbi szoftver mérnök: #xAB; valóban nehéz megvitatni bármilyen témában, ha azt sem, hogy a barátja ... érdemi vita - egy ritka jelenség, mivel a védő saját területükön, és nem érdekli a véleménye a többi ember, kivéve, ha azok az emberek nem nagy lövések # xbb;.
Senki sem hisz, ha azt mondjuk, hogy nincs nagy
Katie Levinson, a korábbi szoftver mérnök szakos infrastruktúra: #xAB; emberek várnak a kifogásokat, hogy miért kilép, és ha még mindig ott dolgoznak - ragaszkodnak ahhoz, hogy minden tökéletes. Nem akarnak hallani semmit, csak a puszta öröm mint az a tény, hogy már megvan a Google, és a nagy vágy, hogy ott maradjon dolgozni. Ha kilépek, vagy beszélni nem csak a pónikat és szivárvány, szinte mindent - anyámtól, hogy a taxis - egy igazán kell magyarázni, hogy miért te nem teljesen izgatott a munka a Google # xbb;.
Ezek megfizetni a legjobb alkalmazottak, így állítólag túl képzett
középszintű menedzsment hátborzongatóan átpolitizált
Egy névtelen alkalmazottja: #xAB; legnyilvánvalóbb mely területeken nyilvánul politizálása - a teljesítmény menedzsment és munkaerő-felvétel. A csalások száma és manipulációk, hogy a menedzser kellene kezelni a csapat a rendszeren belül, mint volt (tudom, hogy az utóbbi időben megváltoztak a dolgok), visszatartja. Hogy támogassák valaki a ranglétrán, meg kell írásához esetben körülbelül egy év, és mivel ez az időszak, ez azt jelenti, hogy nem igazán lehet bízni mások csapata # xbb;.
Vannak még hülye
Az egykori mérnök: #xAB, van egy csomó tehetséges ember, de a jelenléte a tehetség nem garantálja bekerülni a jó projektek, mert több ezer azonos okos, és nem hatékonyan betölteni az emberek előtted a sorban. De elég hülyék, így meg kell bizonyítani, hogy te nem egy közülük # xbb;.
Akkor ott dolgoznak nyolc éve, és nem kap egyetlen növekedés
A Google olyan nagy, hogy akkor is bérelhet hiba
Egy névtelen alkalmazottja: #xAB; megkerestek egy ajánlattal a Google, hogy egy ellenőrző helyzetben. Ugyanakkor, amikor felvették, elvitték a munkát egy másik személy az azonos nevet. Egy bizonyos ponton a HR osztály valami nagyon zavaros, és amikor elkezdtem dolgozni, vettem egy nagyon különböző, nagyon alacsony pozíció helyett az egyik, hogy jött egy másik jelöltet az azonos nevű, mint én. A munkaszerződésben nagyon bizonytalan, és a megfelelő személy a személyzeti osztály sokáig ment dolgozni egy másik cég, úgyhogy senki sem tudta tisztázni a szerződés feltételei. Mindennek tetejébe a Google fizetett szállítására háztartási cikkek szerte a világon, hogy nekem ugyanaz otthon nélkül eltérő okból #xAB, ez nem tartozik a számítási hiba, hiba, hiba # xbb;.
A cég csak törődik javulás mérhető
Katie Levinson: #xAB; Minden javulás, amely nem a kemény mérések úgy ítélték meg, tiszteletlen őszintén időpocsékolás. Egyszerű használat? Hibák száma? Minden egyébként. Ha ez nem mérhető, nem érdekes, hogy bárki # xbb;.
Sok induló ad a Google előnyt, mert sérti a törvényt
A projektek folyamatosan törlik véletlenszerűen
Egy névtelen alkalmazottja: #xAB; A legnagyobb hátránya abban a pillanatban, véleményem - ez önkényes törlését projektek. Tovább ront a helyzeten, akik dolgoztak a törölt projektek, alkalmazása során el egy másik helyzetbe megtagadva annak a ténynek köszönhető, hogy nem rendelkeznek elegendő hozzájárulás a munkát a társaság # xbb;.
A megélhetési költségek a Bay Area mesés
Adrian Carballo, a korábbi szoftver mérnök: #xAB; megélhetési költségek az Öböl-térségben az őrült, és ha a munka off-campus Mountain View, akkor nincs semmi különös, hogy nem, de a munka, vagy lógni a kollégákkal. Szar. Mindig van szabad hozzáférést az élelemhez és a különböző kávézókban, torna, mosókonyha, stb de idővel, amikor elkezdi élvezni ezeket az előnyöket (mert túl kényelmes), akkor több időt töltenek a nyaralás. Elkezdi választani ugyanezt nap nap után. Lógsz többet az emberekkel, akikkel dolgozik. Ennek eredményeként, úgy döntöttem, hogy itt az ideje nagyobb szabadságot ... még ha azt meg kell fizetni érte. És igen. Én hamarosan elmegy a terület az Öböl # xbb;.
Van egy réteg okos emberek, akik szörnyű menedzserek és vezetők
A korábbi vezetője a szakmai program: #xAB; emberek kinevezett vezetői pozíciók, nem azért, mert igazán tudják, hogyan kell egy vezető vagy menedzser, és azért, mert okos, vagy azért, mert sehol sem nő tovább. Ezért van egy réteg okos emberek, akik szörnyű menedzserek és vezetők # xbb;.
#xAB; Találkoztam egy száz triatlonos három év Google-nál. Csak néhány közülük érdekes embereket # xbb;
Egy névtelen alkalmazottja: #xAB; Ezek bérleti ugyanaz a személy újra és újra. Ugyanez életrajz, ugyanaz a tíz iskola, ugyanaz a kilátások, az azonos érdekek. Nem túlzás azt mondani, hogy találkoztam száz triatlonos három év Google-nál. Csak néhány közülük érdekes embereket # xbb;.
A legrosszabb a Google - úgy érzi, nem hatékony foglalkoztatás
John L. Miller, az egykori szoftver mérnök: #xAB; legrosszabb a Google számomra, mint sokan mások, nem hatékony érezni elfoglalt. Mivel az ember 25 éves tapasztalattal rendelkezik a programozás, irányítás és szoftver architektúra, nem tettem semmit, ami gyorsan és egyszerűen jó minőségű végzős főiskolai körülbelül két éves tapasztalattal. Ez lehangoló helyzet # xbb;.
Minden meg kell erősíteni írásban
#xAB, Ha a folyamat a foglalkoztatás a Google, Tárgyalás nehéz, legyen igényes, és biztosítják, hogy minden írásban megerősítik. Google ad sok nagylelkű ígéretekkel, és úgy tűnik, hogy nem végez # xbb;.
Ne higgyetek a hype
Jeff Nelson, aki megalkotta a Google Chrome-ot: #xAB; Sokat, hogy mit hallott a Google - csak értelmetlen. Gyakran ez a cucc terjed Google alkalmazottak, mert segít, hogy javítsa a cég hírnevét. Ha valaki feltalálja egy igazán jó kis cucc, akkor is keresni a feltüntetett egyéb Google mérnökei. Úgy véljük, hűvös beszélni a Google, mint egy kiváló munkaadó, akkor is, ha a történet maga nagyrészt találmánya # xbb;.
Nem működnek a központi irodában - ez karrier öngyilkosság
Egy névtelen alkalmazottja: #xAB; Nyilvánvaló, akkor mindig választhatják a távoli irodákban, de hosszú távon ez a karrier öngyilkosság # xbb;.
A munkahelyen is nagyon kicsi
Anne C. Holsoll, a termék tervezője: #xAB, Ha kell dolgozni az egyik négy fő épület a campus, a legvalószínűbb, akkor nagyon korlátozott. Elég gyakori helyzet - amikor a 3-4 munkavállaló ül egy fülkében, vagy ha több vezető elfoglalja az irodában. Az összes szabad területen az élelmiszer, játékok, TV, beszél a technológia elég nehéz megtalálni egy csendes, félreeső helyen gondolni # xbb;.
A Google olyan nagy, hogy nem tud semmilyen módon nem érinti
középszintű menedzsment középszerű
#xAB; megemlíteném a könyörtelen középszerűség középvezetők, akik teljesen összpontosított a számszerű adatok, és nem fizet a figyelmet az összes többi tényező. Nem akarják, hogy a rock a hajót, nem tudják, hogyan kell ösztönözni a beosztottak és túl támaszkodnak a márka és hírnév a Google, így # xbb;.
Vállalati kultúra infantilis
#xAB; Mintha egy sziget Gdetotam - az emberek soha nem nőnek fel. Isznak bármikor tartósan szocializálódnak, játszani, és szinte soha nem foglalkozó munka # xbb;.
Lehetetlen távmunkát
Dimitar Boyanchev, szabadúszóként: #xAB; Én leginkább megölt munkaképtelenség távolról, mint én sikeresen csinált az elmúlt 5-6 évben # xbb;.
Az alkalmazottak jutalmazzák feltalálásával új funkciók, akkor is, ha ezek az újítások nem szükségesek
Nathan Yospe, egykori mérnök: #xAB; Engineers, ami foglalkoztat a Google, megfelelnek a közhely tudós rendszerek gondolkodás. Ezek jó dolgozni algoritmusok, adatbázis fogalmak, tranzakció-feldolgozás, méretezés, stb Ezek általában nem rendelkeznek tapasztalattal az egyes termékeket. Ösztönzése érdekében a mérnökök, hogy megoldja a bonyolult technikai problémák, és maga mögött hagyni azokat, akik élvezik a bonyolultabb termékfejlesztési folyamatot, a termékfejlesztés verzióról 1 egy igazán cool változat 3, polírozás a durva éleket és a hozzá alkalmassága a felhasználói visszajelzések alapján és támogatja a termék és kijavítják a hibákat # xbb;.
Bad vezetők is, hogy a karrier itt
Nathan Yospe: #xAB; dolgoztam az egyik legnagyobb egyetemen kívüli Mountain View, és egyetlen értelmes szórakozás volt elérhető számomra az volt az interjú folyamatát. Nem mintha már találkozott sok ragyogó szakemberek - gyakran találkoztam szólva középszerű emberek, akik éltek azzal a meggyőződéssel, hogy a kizárólagosság, és láttam elég politikai lizoblyudstvo. Dolgoztam felügyelete alatt a csapat vezetője, aki nem ért hozzá a kód több mint két éve volt, amikor a programozó volt inkompetens, és a technikai igazgató, aki megértette a UX, de nem több # xbb;.