2018 Hogyan kell futtatni java-alkalmazás az Android

Androidok .help orosz Android-közösség.

Vajon lehetséges, hogy egy Java alkalmazás (JAR) az én alkalmazás az Android. Mert én létre kell hozni egy PDF, egy probléma, ha tudok generálni PDF Android, csak azt mutatják, egy kis kép, ha tartalmaz egy nagy képet sok oldalt, akkor hiba lenne. Szóval azt hiszem, képes generálni PDF Java, és így bekerültek a app az Android.

Top 5 Respuesta

Nem vagyok benne biztos, hogy működni fog, de csak próbáld meg.

Concernig a mentiones Jbed alkalmazás. Nos, hogy őszinte legyek, én nem találtam semmilyen megbízható forrás ezt az eszközt Jbed, úgyhogy tényleg nagyon óvatosan (pl aki yavlyaetsyarazrabotchikom.)

De togdaprilozhenie is naplózza egy esemény „android.intent.action.BOOT_COMPLETED” (azaz automatikus indítás után letölthető), és ez ellentétes lenne minden fajta eszköz.

Úgy vélem (és biztos vagyok benne) etoinstrument kém, de lehet, hogy tévedek. A (ritka) véleménye, hogy azt állítják, az eszköz simán futott valószínűleg ugyanaz a személy, aki írt az eszköz egy másik név alatt.

Megteheti ezt nagyon könnyen, hiszen számos módja van, hogy Java alkalmazások futtatására Androidon. Konkrét alkalmazás úgynevezett Java emulátorok tudja csinálni elég könnyen.

Ezek a négy legnépszerűbb Java emulátor android nevezetesen Jbed, fonémák, JBlend és Netmite. Ők vannak elrendezve, hogy preferálják. Használhatja a fonémák iránti gyökér a készülék, azonban, ha a készülék gyökerezik próbálkozzunk a másik három alkalmazásokat.

Legutóbbi kérdések

Kapcsolódó cikkek