2-én Klinikai Kórház - Kórházak - Szépség és egészség
Amikor felveszi a kapcsolatot, lásd, kérjük, hogy a portál Otzyvy.by
Ma adják át a vért a vénából a sürgősségi osztályon. Faragatlan hozzáállás terhes - ez szexuális gondok. Egyenes könnyek ő hozta fájdalmas vérvétel, amelyet azután tör megállás nélkül. Talán meg kellene figyelni, hogy az alkalmasságát Prof. dolgozók. A rémálom néhány sort.
Úgy döntött, hogy elhagyja a felülvizsgálat nem a kórházban is, és a személyzeti osztály a sürgősségi műtét, különösen az ápolók és a nővér. Köszönöm szépen a munka! Külön köszönet Szeretném elmondani, hogy a sebész működik Klyuykov Dmitrij Alekszandrovics és minden asszisztensek szakmai munkát.
Kezelték a gasztroenterológiai osztályán a második város klinikai kórházi Minszk. Elégedett voltam az orvosi személyzet és a fogékonyság a beteg!
Különösen szeretném megemlíteni érzékenység orvos Valkevich Maria Sergeyevna! Ő az Istennő. Adnék neki egy vese.
Szeretném megköszönni az egész egyetem munkatársai gennyes műtét, különösen a sebész Kruk Natalia érzékenységük és figyelem a betegek számára. apám kezelték az osztályon a diagnózis obleteriruyuschy atherosclerosis az alsó végtagok. A kezelés eredményeit, nagyon boldogok vagyunk. Azt akarom, hogy csak írok a feltételek az osztályon mindig tiszta és rendezett. Minden egyházközségben WC és zuhanyzó, ami nagyon fontos az idősek és a betegek séta. Köszönöm szépen a könnyű, és nem elég a fizetett munka. Bárcsak minden a személyzet a fejét a fej minden jót és jó egészséget!
Szeretném mondani egy nagy „köszönöm” Petrova Nina Fosdick (sebész sürgősségi osztályon) a minőségi sebészeti beavatkozáson esett át eltávolításához fibroadenoma. Varrás kicsi, semmi sem fáj. Általában OGOMNOE KÖSZÖNJÜK a munkát.
Szeretném megköszönni az összes személyzeti osztály sürgősségi műtét. Kaptam egy szörnyű fájdalmat érzett a gyomrában, előtte 2-szer, hogy hívja a mentőket, de vigyen el a kórházba visszautasította. Ennek eredményeként, a reggeli vált n-ku, és elküldte nekem a kórházba 2. A mentők vizsgált gyorsan küldeni a tanszék. 2 óra elteltével én a műtőben. Többször volt a kórházban, de ez a kapcsolat nem teljesül magad. A barátságos, figyelmes, mondja mindezt megmagyarázni. És a mesterek a kézműves, hogy aneszteziológus, sebész.
Bárcsak az egész osztály Sürgősségi Sebészeti, élükön a fejét a DV Dudarevym minden jót!
Hogy jöjjön a konzultáció 14.00 (a recepción kezdődik 14:00 órakor). House kisgyerek volt egy szomszéd. De senki sem sietett a recepción. Amíg én tényleg sírni (sürgős lépésekre van szükség). Aztán szaladt ki a levegőt orvost. Itt van, hogyan, de vannak rosszabb.
Kezelte a második kórházban visszerek bal lábát. A műtét nagyon jól elégedett az eredménnyel. Sok köszönet aneszteziológus hogy munkájukat gyorsan és hatékonyan, ugyanakkor ne felejtsük el, hogy szurkolnak a betegnek. Öröm, hogy ezekkel a fűszerekkel a maguk területén. Igen, az étel nem Gelendzhik, de az élelmiszer egészséges és hasznos anélkül, E és más sárban. Köszönet újra.
- Azt tervezi, hogy legyen a szülők? Új kutatások vitro labor az Ön számára! Tudjon meg többet invitro.by
- Folyamatosan fáradt? Jöjjön egy pihentető masszázs az egészségügyi központ „Hope”! Telefon: +375 (29) 333-20-20
- Szabad értékelést az ingatlan a cég „Avangard Real Estate”. Tudja meg a valós értéke a lakás, hívja: +375 29 374-3000!
a végrehajtás megtagadásának a dokumentum ebben az országban büntetik. úgyhogy az egészségügyi személyzet is kötődik jogszabályok .nado változtatni a törvényt regisztrációs értékpapírok vészhelyzetben állapotban van egy jól állapotban marad, amíg a népet, nem adszorbeált nem lehet segíteni.
Van egy barátom, itt működik, mint egy nővér -, mert a hajléktalanok télen itt nem szabad belélegezni - olyan sokan itt, mint bárhol máshol, azt hiszem. Tud-e a templom szomszédságában, és jönnek a fagyás büdös, tetves uzhzhas egyszerűen azt állapítják meg, a folyosókon, hogy az emberek a kórteremben nem panaszkodnak a bűz
felesége Vasey (férfi)
Beletelt anyám a kórházba érvényes 1 csoportban.
Szörnyű személyzet. szörnyű orvosok. nem ismerték medetsiny. nem képes létrehozni egy igazi teszt diagnózis időben ..
különösen a szétválás pulmanologii ..
ezen az osztályon kezelt egyik deagnoz kihagyva a betegségben szenvedő betegek ..
mint ahogy ebben az esetben ..
A kezelt vospalenie..i hiányzott a stroke !!
Most anyám nem somastyatelno peredvigatsya
A kórházban, így érhető el a kvalitatív felmérés. obraschatsya szüksége kicsit, ha nem is az egészségügyi miniszter.
Mit tehetnek tehát az, hogy a vér az ujját, és zdaval majdnem 2-szer egy nap onaliz vizelet ..
ez az intézmény létezik, mint a forgalmazó a temetőben.
fekvő tüdőgyógyászat egység (ek tüdőgyulladás). Hány hajléktalan. Csak nem hagyja el a termet. Nos, ez a szobámban ilyen nebylo, de hagyja, hogy nekem azonnal zaklatta bármilyen bomzhiha és kérte a cigarettát, majd kenyeret. Természetesen semmi ellen ez a „réteg” a társadalom, aki tudja, hogy az „ők” ott az életben történt. DE. Legyen melléjük nem a legkisebb vágy. ezek az emberek valószínűleg úgy is van, vagy el kell kijelölt területeken.
Tegnap duvushka kórházba akut hasi fájdalom, az első vizsgálat, ha annak lehet nevezni, azt mutatta, hogy ez egy egyszerű sérülés, megrepedt lép. Ma reggel úgy döntött, hogy valami hasznos, amely segíthet a diagnózis, nem ultrahang, kiderült, hogy ez valójában nem talált rvzryv petefészek (((Nem ochenhoroshaya alternatív.) De aztán valami senki sem volt a sietség, az egyetlen dolog, hogy ezek a „jó”, csinálja kivéreztetett irigylésre méltó egységesség))))
Mit mondhatunk a tartalom a beteg lélek az osztályon van, az étel szörnyű (ahogy nagyanyám mondta, hogy a háború alatt az étel sokkal jobb volt, mint a kórházban, és hogy csúnya íze a reggeli zabpehely állt a szája, amíg az este.), Valamint az alkalmazottak lechyaschego orvos, van nem találtunk, hogy megtudja, a diagnózis (a jó testvér kapott egy jövőbeli orvos és eredményei általában, hogy egy kép).
Tehát, hogy a következtetéseket, nem tartoznak ebbe a szörnyű helyen, ahol csak lehetséges.
Szörnyű kórházba.
Tettem barátja 2 nappal nazad.Ne tudta, hogy a gyomra fáj, és nem orvos tudja pochemu.V végül ott feküdt egy nap, ő adták, és nem találta ki, mi bylo.Seychas vizsgálni a tsentre.V fizetett a egy olyan országban, magasan képzett szakemberek nem tud diagnózist.
Tudom, hogy néha törölni a hozzászólásokat, mert a meg nem erősített - tanúk és dokumentációs nyilvántartást.
A hippokratészi eskü
Úgy döntött, hogy az utat,
Te magad fogadalmat tett, hogy
Azt ígérted, nem elaludni,
Amikor szolgálatban hajnalig.
. (Több sor hiányzik - nem fejezte be)
De sok év után
Meg van törve maga a szervezet:
Eltűnt a szent tűz és a fény,
A cinizmus és a hideg marad.
Az élet most látni,
Mivel a halom orvosi feljegyzések.
Elfelejtette, hogy még egy vadállat
Szeretni és élni joga van.
A memória bácsi Volodya
Bemutatás 1-30 30 | Oldalak: [1]
2. Klinikai Kórház - hagyja el véleményét:
Kérjük, ossza meg velünk óvatosan és egymáshoz képest.
Ne feledje, hogy a legrészletesebb visszajelzése segít a vállalatok javítják a teljesítményt, és a felhasználók a helyes döntéshez
10 350 fehérorosz cégek várják meg észrevételeit, mindig szívesen segít, tanácsot. Az Ön visszajelzése fontos vállalatok munkáját még jobb!
3.268.525 fogyasztók évente látogasson Otzyvy.by, keresse cégek, termékek, szolgáltatások, valós értékelés. Visszajelzése segít a fogyasztók megtalálják a cégek, termékek és szolgáltatások!
Köszönöm, hogy az alkalmazott a portál Otzyvy.by.