14. fejezet beszélt dühös - választottam a halál útját
A megbeszélt időben Nezhdanov beszélt kíséretében két testőr élén a „Adeline” étteremben. Így hívja az étteremben azt tanácsolta Markelov, aki azt mondta, hogy a régi német nyelvben a fordítása a „nemes”. Beszéltem a neve tetszett. Ez nagyon finom, és ha igen, a környező maga tekinthető nemes. De egy ilyen cím nem lehet megvásárolni, és megérdemelt minden élet. A maga módján az élet és a magatartási szabályok messze nem voltak nemes.
Ő étterme beszélt megállapodtak abban, hogy a neve „Adeline” több és mert a szó a pletyka volt élvezetes és rendkívül titokzatos.
Tekintettel arra, hogy a tű nem volt gazdasági oktatás, a rendező az étterem és a kaszinó vált barátja nevű Divulje Leaf, az egykori főkönyvelő nagyvállalat. Bűnösnek találták a sikkasztás egy nagyszabású, és büntetését tölti a börtönben együtt tűk, és most az ő bizalmasa. Beszéltem egy időben is akartak éttermi „Adeline” a lapon tulajdonosi senki fogott a szem, hanem poraskinuv agya, arra a következtetésre jutott, hogy ez lehetetlen megtenni, túl kockázatos neki. Elvégre, ha akkor, hogy a tulajdonos a „Adeline” Liszt, majd élete lenne nagyobb veszélyben, mint ha a díszített étterem rá. Mindenki, aki azt akarja, hogy igényt a birtokában egy étterem semmilyen körülmények között nem lehet megölni a host, mint a tulajdonjog, hogy még mindig nem fog menni. Mivel a tű nem volt családja, az étterem lesz az állami tulajdon, és az állam veszi, ez nem sikerült. Ha az étterem már díszített a levelek, hogy valaki hideg, gyilkos küllők ezután fenyegetéssel és zsarolással kényszeríteni, hogy hagyjon Leaf étterem a javára.
Természetesen beszélt értetődik, hogy ha a bűnüldöző szervek tisztviselői valaha is képes bizonyítani, hogy ő a vezetője egy bűnbanda, és ő lesz ítélve, akkor egyértelmű, minden vagyonát lesz vonva a bíróság az állam. A két rossz, úgy döntött, kevesebb - ez jobb, hogy olyan helyekre nem annyira távoli és megfosztott az ingatlanok, mint a fej. Annak érdekében, hogy ne maradjon pénz nélkül, a kapott tőke most kifizetett arany, vásárlás gyémánt. Mindez elbújt egy rejtekhelyet, mint a fedezeti jövőbeli kényelmes életet.
Beszélt az étterem nem akart egyedül lenni egy külön szobában, mert Shcherbaty jött elébe, és nem tudta megtalálni. Felszólal mondta a pincér az asztalt két nagytermében és neki ilyen táblázatot nem kell szégyenkeznie, hogy üljön. Amikor a pincér énekelt a rendelkezésére, Spitz azt mondta neki, és azt mondta neki, hogy adja át a készítményt másnak, a pincérek, úgy, hogy senki jobban illik rá.
Azonban mielőtt még egy cigarettát, ahogy jött lelenc tizenhárom. Beszéltem háborodva, hogy egy ilyen utcagyerek kimaradt a portás: hajléktalan az ő jelenléte az étteremben adta okkal feltételezhető látogatók intézmény átjárás. De az étterem tulajdonában volt küllők. Ki más, mint neki, hogy aggódni a jó név!
- Te, csipke, hogyan kerültem ide. - Próbáltam húzni Polkan küllő, bízik abban, hogy a testőrei most még egyértelműen tovább beszélni a fiút.
Azonban rongyos félelmetes bácsi félek. Anélkül, üdvözlő neki, szimatolás nélkül félénkség fordult Spice:
- Te talán lesz Szergej Trofimovich?
- És te átkozott üzleti mit Szergej Trofimovich?
- Ha nem, Szergej Trofimovich, én veletek vagyok trekat nem fog - nyugodtan csattant hajléktalan.
- Mi vagy te, egy bunkó, akkor pylish? - megragadta a hatalmas tini pyaternoy váll, morogta az egyik testőr Küllők. - Mit akar itt?
- Azt Sergei Trofimovich szükséges - visította a fiú, már kezdte elveszíteni a durva kezelés.
- Nos, Szergej Trofimovich, akkor mit mondasz? - leereszkedően mondta küllők.
- Van egy nagybátyám rendelt neked egy levelet, hogy adja át. - Ragamuffin vett elő a zsebéből egy lezárt borítékba, és odaadta a küllők.
Fogta borítékot, amelyen írták: „Core Szergej Trofimovich” küllős körülnézett a szobában, de egyik sem érdeke az emberek még nem láttam. Megtorpant láttán utcagyerekek, továbbra is állni az asztalra.
- Takarodj innen, úgyhogy nem látom többé.
- Ruddy adott volna a munka - a cigány arrogancia kezdett könyörögni a fiút.
- Már fizetett munkájuk, - jegyeztem okosság küllők.
- És ha fizet nekem is, nem obedneesh és árva éhségtől pár napig lesz mentve - nem térhetnek tinédzser.
Húz a zsebéből, és ötven rubelt egy számlát, Spitz odaadta a tinédzser és mosolygott, nyugodt viccelődött:
- Én nagyon szemtelen, de ez a pimasz látni először.
- Köszönöm, bácsi, hogy az ágyban volt, egy új baba-lány minden nap, - bujkál pénz a zsebében nem jár a rövid nadrág, a fiú énekelt, és elhagyta az éttermet.
A boríték kivont egy darab papírra Küllő látta a géppel. Ne kezdje el olvasni a levelet, ő önelégülten gondolta: „Annyira féltem Shcherbaty hogy félt engem, mint egy leprást. Miután Jurij Nyikolajevics biztosan adott neki a bizonyosság, hogy van több is nem nyúl, és ez még továbbra is félni tőlem, és nem akar találkozni. A pokolba vele, hadd félni. Nem kell a szerelem, nem vagyok nő. Ha csak jóhiszeműen dolgozni, én nem naglel, nem okos és nem tartotta magát túl szakszerű. Hat mindig tudják a helyüket, és nem mutogatni. Most olvastam, amit én nashlopal egy írógépet. "
Feltételezve, hogy az összes érdekes információkat megtanulta teljesen a levél, a küllők alacsonyabb figyelmet volt befejezni, amennyiben ez szükséges. Azonban a végső sorok újra riasztónak neki: „... Ezek a srácok nemrég ment szórakozni egy prostituált a” kolostor”. Pihenés után ott, magukkal vitték az egyik kedvenc lányok. Hat kibaszott bikák sportolók megpróbálta menő Trankvillinova büntették arcátlanság. De a bank alkalmazottai mindet kivágták, mint a kiscicák, és tegyük a dolgokat a biztonságos összerázódás Diana, figyelembe egészet, hogy szükség van. Ezután távolítsa el a haza. Üdvözlettel Shcherbaty”.
Beszéltem ösztönösen érezte, hogy a végső nyomtatott sorok betűk Shcherbaty nagy öröm. Tudta, hogy az utolsó hírek Shcherbaty hajtott fel a figyelmét, hogy nem csak ő nem tud dolgozni, de kiderül, és hozzávetőleges ideje a küllők nem színvonalas, és beismerni a hibákat és a hibák.
Frantic deformációja levél küllős akarta dobni, de eszébe jutott, amit az információ fontos neki, hogy található benne, elállt szándékától. Simítása kezét írni az asztalra, és összehajtogatva, mint régen halmoztak Shcherbatov beszélt betette a hátsó zsebébe.
- Ez Shcherbaty mindkét elkapott! - a kiadások kezét a torka, az őr szeme felrobbant küllők.
Felszólal megsértődött most nem közvetlenül Shcherbaty. Hála neki, Spitz megtudta, hogy sír, jelentés a rendkívüli állapot, egy földalatti bordélyház, elrejtette előle az a tény, dobogó testőrét Trankvillinova srácok. Ez a megtévesztés Graves és kiegyensúlyozatlan a küllők, aki megpróbált az elmúlt napokban, hogy tartsa vissza érzelmeit.
- Mi lehet megbüntetni - segítőkészen mondta az egyik testőr, nem veszik észre haladás Küllők gondolatokat.
Most küllők tele tudta megtörni a düh. „Ah, a Farkas, ó, élőlény trágya! - mérgesen gondolt a Tomb. - Én is találtam egy okos ember. Próbálom átverni, de nem felelt meg a szobában. Most megy a fiefdom, és létre kell hozni, hogy ott egy rajtaütés, hogy a többi az élet emlékezni fog, és átok a nap, amikor spodlichal előttem. "
A két testőr és a csótányok küllő egy személyes „Mercedes” Azért jöttem, hogy a föld alatt bordélyházakban. A bordélyház is, nem jött semmi egyszer azt, hogy nem vonzza a figyelmet a bűnüldöző szervek. Beszélt kíséretével elmentem a konditerembe. Ott csak egy sír két hatos.
Tomb kinyújtott kezét Spitz nem akart rázni. Limited megvető kifejezés:
- Sergei Trofimovich, mi ez? - Tomb megpróbálta kifejezni a zavarodottság az arca olyan tiszteletlen hozzáállás felé vezető.
- Emlékszel, hogy az epizód, amikor két shustryakov a bank elvette a mi horgonyzó Shmarev?
- Azt jelentették róla.
- Ön közölte velem ezt az epizódot, de nem mondom, hogy vannak az esti órákban a kibaszott izmochalili hat sportolók. Talán ez az epizód nem létezik? - kérdezte dühösen küllők.
- Én - depressziós kényszerítette a sír.
- Miért elrejteni előlem?
- Srácok rábeszélték, hogy én őket előtted nem szégyen.
- Zazhralis itt, büdös disznó, nem csinált semmit! Gyorsan a coop tuningolás! Ha van ideje, hogy észre, milyen meredek a két srác, az utolsó csoport Kosolapov - négy! - Nem szeretném, ha ült a padon. Ön a felelős azért, ami történt velük - üti Tomb az arcát, megvetéssel a hangjában sziszegte küllők.
- Te rongyos herélt, és az összes itt kell tudni az istállóba, és nem veszi a terhelést, mint te, hogy elvegye a ruha. Ha nem tudja megoldani a problémát akkor, akkor kellett jelenteni az egészet. Én egyedül eldönteni, hogy hol, mit, hogyan és miért, kinek megbocsátani, büntetni senkit. Te, sír, nem akarjuk, hogy a domb vált a bika, mint a leendő versenyzők. Mától, a banda vezet csótány. Megkérdezem, hogy engedelmeskedjenek, mint én. Te, Csótány, a sorrend: a sportolók, akik elvesztették formában, vagy nem akar dolgozni jóhiszeműen, hogy nekem a farkasoknak. Meg fogom találni nekik munkát, és megtanulhatják, hogyan kell csinálni. A megüresedett helyet kitöltheti a hűséges az életed. Szintjének növelése dandártábornok, Jurij, elégedett?
- Ez Sergei Trofimovich - inkább azt mondta Roach.
- Csak Yuri, ne feledd, én kereslet lesz veled kemény és szünet nélkül, anélkül, hogy kedvezmények a tapasztalatlanság és az ismeretek hiánya a helyzet. A társaság köteles megszakítás nélkül, és hogy nekünk nagymama. Minden rendben?
- Mindent! - siettem, hogy biztosítsa csótány.
- Számomra még kérdése?
Szembenézni a Tomb beszélt, ismét elveszíti a jó hangulat, dühösen kijelentette:
- Y, bögre protokoll lát akkor már nem. Köszönjük, hogy tudom, hogy hosszú ideig, a másik pedig a hely, ahol a varjú tenné a bűnös. - Megváltoztatta a sodrából igazságosság irgalom némi sajnálattal, hogy elvesztette egy ilyen társ.
Elhagyva az edzőteremben, majd mindenkinek, aki részt vett benne, a küllők fordult csótányok:
- Te, Jurij volt, a domb az új gazdaság, így marad itt, és találkozik vele. Ha ez nem egyértelmű, kérje a sírba, akkor adja meg szépen a hinta a dolgok.
Olyan gyorsan, késedelem nélkül és a bürokrácia, ez volt az állandó személyzet kérdés a „család” Küllők.
Miután küllő „adta a füle” a sír, és elhagyta a tornaterem, elrendelte, hogy a vezető a „Mercedes” elvitte egy ügyvédi iroda Markelovot.
Az üzenet fogadása után a Makhnovist Shcherbaty és Kapustin, rájött, hogy a pimaszság nem tudnak gyorsan leckéztetni, és úgy döntött, mielőtt elkezdi a harcot velük, hogy konzultáljon az agytröszt, hogy van, a Markelov.
Balra Markelov együtt az irodájában, Spitz megadta neki a lehetőséget, hogy olvassa el a levelet Shcherbaty. Látva, hogy Markelov olvasta a levelet, és tedd az asztalra beszélt, megkérdezte:
- Sergei Trofimovich, elismerem, hogy szeretne hallani tőlem, akkor én is válaszolni, pontosabban a kérdést.
- Gondolod, Mahno a Kapustin komoly fiúk?
- Amennyire megértettem a levelet, ők profi hentesek, igény esetén, ölni, lő, küzdelem, veszteség nélkül elhagyni a csatateret.
- Ez a levél nem írt - szükségesnek tartotta megjegyezni, hogy a küllők.
- De a levél jelezte, hogy mennyi mindegyikük katonai dekoráció. Hogyan sikerült összerakni hat vpoval a sportolók! Nyilvánvaló, hogy az egészségügyi Csecsenföldön, ezek nem vesznek el.
- Te, ha jól értem, hozzám tanácsért? Milyen problémák vannak akkor megkínozták?
- Problémák most rám, mint én szeretném, hogy - őszintén küllők. - Tudod, hogy van egy kötelezettség Nezhdanov ...
- Te szerződött, hogy segítsen neki megszüntesse Trankvillinova - megtörve a mondat közepén küllők, okosság javasolt Markelov.
- Ha nem tesz eleget annak érdekében, időben, akkor vissza kell térnie egy csomó kelkáposzta, amit ó, milyen nem akarok - mondta sóhajtva küllők.
- egy nehéz feladat, hogy volt megoldani. A Trankvillinova most már nem csak az új testőrök, hanem kiváló syskari. Miután Kostodinova csoport őrizetbe azok nem sok erőfeszítést, hogy megtudja, ki kétszer próbáltam, hogy megszüntesse a főnök.
- Bocsásson meg nekem, Valerij, én nem értek egyet az érvelés. Mi tudjuk, hogy nem vagyunk ismertek másoknak. Ezért a probléma Trankvillinovym - ez az egyik, és a konfliktus a bordélyban Mahno és Kapustin én fiúk - egészen más.
- Elméletileg, akkor beszélj az igaz, de a gyakorlatban kiderül, hogy Trankvillinova, egyrészt, és Mahno a Kapustin - másrészt, most van egy ellenfél az arcodon. Mi egy gondolat van, lehet, hogy nem gondol. Arról, hogy mi történik, nem a tiéd és az enyém, például, a kilátás, majd jön, és egy másik döntést.
- Mit jelent?
- Két lehetősége van arra, hogy nehéz. Az első lehetőség - vissza kell térni a pénzt, és Nezhdanov megtagadja megszüntetése Trankvillinova. Hadd pénzéért bérel más gyilkosok erre a célra. Ugyanakkor, hogy ne fájt a feje, és nem keresik kaland a segged rosszabb már megkapta Kostodinov egyedül Mahno és Kapustin, ne próbálja meg, hogy velük pontszámokat. A második lehetőség az alábbiak szerint. Ha még mindig úgy döntött, hogy a megrendelést Nezhdanov, majd mielőtt rá, akkor először meg kell szüntetni az őr Trankvillinova.
- Miért akarnám őket nedves az első helyen?
- Egyébként vannak rajtad hamarabb meg kell, el. Felajánlottam két lehetőséget. Melyikük lehet megállítani, úgy dönt.
- Megtenné az álláspontomat, amit abba?
- Azt már megállt az első opció, a legmegfelelőbb az Ön számára, - mondta határozottan Nezhdanov.
- Én is így gondoltam - bólintott feszülten küllők.
- Nos, mit akarsz csinálni?
- Ha én visszavonulni, mindent és mindenkit, hogy bocsásson meg, akkor ki a legény, mint ez gyáva főnök? Abbahagyom a második változat a konfliktuskezelés. Ha kell, én belemelegednének szarvak és védelme, valamint a Trankvillinovu.
- A tulajdonos - egy úriember, te jobban tudod. Kifejeztem szempontból a kérdésben az Ön számára.
- Azt látom, mintha megsértődött rám? - küllő kivédeni.
- Mi vagyok én megsértettem? Csak azt nem értem, hogy miért nem akar hallgatni a jó tanácsot.
- Van egy nagy „család”. Félnem bizonyos, bár okos, fronton harcosok. Pulyadura, nyír és fürge katonák, és gazdag bankárok, annak ellenére, hogy folyamatosan megy védelme alatt, és minden más halandó.
- Veled vagyok én nem vitatkozom most. A jövő fogja megmutatni, talán jobb lenne, hogy nem hallgatott rám.
Nem nagyon elégedett a beszélgetést, sajnálja, hogy Markelov volt lelki társa, Spitz elhagyta az ügyvédi iroda. Mivel a vita, tudta, hogy végre megtudhatjuk, hogy a következő lépéseket. Most beszéltem határozottan tudja, mit kell tennie.