10 dolog, amit soha nem látni a feltámadott - nőtt - a játék
Most minden aktívan írok, amely megtalálható a Risen. És szeretnék írni arról, hogy mi lehet ebben a játékban, de ez nem áll fenn.
10 dolog, hogy soha nem fogja látni a Risen
10 dolog, hogy soha nem fogja látni a RisenElvileg a vér jelen van a játékban, de nagyon kis mennyiségben, és szigorúan meghatározott területeken a fejlesztők. Amikor alkalmazott vér fröccsen nincs seb, a kard nem lesz piszkos és medencék mellett a holttesteket nem képződik.
Még az asszonyok haja gyűlt össze a nagy frizura, akkor tényleg ott beszélni skinhead HS.
3. A lófarok a főszereplő.
Levágta a főszereplő inkább a harmadik gótikus. Új főszereplő szerencsés, még kevésbé, hogy minden borotvált.
Igen, ezek mind használják, de ezek nem növekedett. Bár, ha megnézi sauriantsev fejét oldalra billentette oldalra, hunyorogva a bal szeme, és mutassa nélkül farok, akkor van egy homályos kétséges, hogy a fejlesztők kevés slukavili itt.
Paradoxon: a szex, és nem ágyban jelenetek. Minden öröm mögött egy fekete-fekete képernyő, és nem kíséri semmilyen ahami-oohs, vagy akár erotikus díjat kártyát. A kár.
6. küzdelem két kard.
Ninja-style annak ellenére, hogy népszerűsége a Risen nem rangsorolva a játékosok között. Valószínűleg azért, mert nem fér bele a fiktív Piranha harcrendszer.
A sziget kicsi, rajta az összes veszekedés, korovanam barangol bárhol. Rablás semmi volt. Kivéve persze, kivéve a rablás támadás korovanov titán hajó inkvizítor.
A víz lehet bejutni, de közvetlenül a ruhákat, de akkor nem kell úszni. Figl egyenruhában valahol evezni a szigeten?
Annál is inkább, mert ott él a szörnyű féreg, hogy mindig szívesen eszik meg.
Mellesleg a játék lehet fürödni. Az igazság az, túlságosan tele a ruhák és fegyverek O_o
Abszolút a teljes lakosság a sziget nagykorúvá vált, és az új gyerek, hogy valami születik. Azonban figyelembe véve nem túl nagy vonzereje a helyi nők, ez nem meglepő. A várható élettartam a szigeten Farang tűnik rossz. A legrégebbi kinézetű karakterek Don Esteban és ikvizitor Mendoza. De ezek néz ki, mint egy ember élete delén.
Sajnos, vagy szerencsére, de a zene ennek a csoportnak csak használt promotselyah, és nem kap a játék. Még egy lemezt a deluxe kiadás.
Ui Egyértelmű, hogy az egyik sorolhatnám még sok más dolog, hogy nem a feltámadott. De megpróbáltam felvenni azokat a dolgokat, amelyek a Feltámadott várnánk, de nem azok.
A lista nem egy mágikus kupolát, mert valójában a játék úgy néz ki, hogy ez. A Harbour Town alkonyatkor nekem egyszer messze kinn a tengeren találták irizáló kupola, ami sajnos eltűnt, amint húzza a karját. Ismételje hatás még soha eddig nem sikerült. Mi volt ez: én beteg képzelet, egy bogár, vagy a húsvéti tojás a fejlesztő még mindig nem tudom.