9. Miért duzzogott egeret a faron (Natalia Prokhorova)
N 9 MIÉRT MOUSE duzzogott a gabonafélék
Egy macska, fáradt az egér machinációk jött a lyuk, és az egerek javasolta halkan.
- Helló, az egér! És ha azt szeretnénk játszani az én kártyákat?
Ott és látni, aki okosabb.
- És ha a tervezett enni engem? - mondta az Egér. - Akarsz csalogat ki a lyuk?
- Mit! - mondta a macska. - Elegem Perez. Hallod te is, mert a hús szaga a házban, a háziasszony most táplált jóllakottság. Ha igen, és szeretnék, csak nem eszik meg, legalábbis egyelőre. Megkínálhatom egy tisztességes játék a bolond a kártyákat. Ha megvert, akkor lesz a mérete, mint én, és szeretlek nem tud enni, és nem fog fájni, és a család később. És ha veszít, akkor minden ugyanaz marad, és én továbbra is üldözik az egereket. Nos, ért egyet?
- Nos, - mondta az Egér - a végén, én semmit sem veszít.
Hozd a kártyákat.
Cat hozott egy pakli kártyát, és leült az egérrel a zöld gyep előtt saját otthonában. Azt kell mondanom, hogy a macska egy mohó játékos, és természetesen, hogy nem fog játszani a vészes lények, mint a
Egér, amely nem csak ugrált előtte, de a csipogó és sújtja az egész, nem is beszélve arról, hogy elrontotta étkezési gabona, pripasonnyh a mesterek a tél.
Az egér is a dob nem tartotta magát a bolond, mert oly sokszor fújt ez nagyképű Kota, és puffasztott.
„Tanultam csíkozott boob, ahol nem tűnik el” - gondolta. „Én is, vadászat lesz egy nagy macska, azt majd többet evett, és nem félt Kotov. Von Rat, a nővérem, nem sokkal több, mint én, és úgy viselkedik, függetlenül és az emberek nem félnek, nem olyasmi, amit minden ott Cat az ő kilóg minden irányban bajusz ".
Egér vette fel kártyát a pakliból, a karjaiban volt néhány adu kártya. Cat is megfogta a kezét, persze, ő is volt egy kártya adu öltönyt, tudta, hogy milyen lapjai vannak a kezében, az egér, és úgy döntött, hogy ez egy előnyt. Az első kártya, macska lefektetett a fűre, verték az egeret, akkor befelé örvendezett.
- Nos. - Cat színlelt ment -, hogy nem látsz, látod, a nyeremény.
Aztán ő is vette a kártyát, és amikor ezt megtette egyszer ő mozog, az egér is megvertem, és vette maga a kártya. A macska maradt a kezében komoly adu, de az egér nem tud róla. Côte hamarosan könnyen ki a játék, amely az egér öltöny és megszabadulni a kártyákat.
- Vesztettél, Egér! - diadalmasan mondta a macska, - ami azt jelenti, akkor marad az azonos méretű, mint volt, és én továbbra is vadásznak az Ön és családja. A játék egy játék.
Az egér nagyon mérges Kota, ő már úgy neki egy csaló és egy csaló, rájött, hogy a macska játszanak vele, mint macska az egérrel. Mivel Mouse duzzogás a far, és nem csak az ő, hanem más rendelkezéseket, valamint a feltörekvő nagy macska, hogy még ez a gazember, és egy csaló. De, persze, kiderül nem tette eddig. A Cat tartja a macska dolog, fogása egerek és a jogot, hogy szolgálják az embereket.