7 törvények a világegyetem

Az élet megy tovább, és egyre többen kezdenek csoda, mit jelent az életükben, hogy a hajtóerő a világ, amelyben élünk, és hogyan lehet használni ezt a tudást javára magukat és másokat.

Sok anyagunk támaszkodunk a törvények a világegyetem. Elmondjuk, hogyan befolyásolják az életünket, hogy a fontos döntések és választások.

Minden ember öntudatlanul használja az életben legalább egy ilyen törvényeket.

Azt javaslom, hogy megtudja, hogyan fonódik össze az életedben, és hogyan kell használni őket, akkor lesz sikeres, boldog és teli harmóniát.

A világegyetem uralja bizonyos törvényeket.

Miért vagyok olyan biztos?

Mivel a világegyetem közömbös, te jó ember vagy rossz. Eső önti egyformán mindkettő.

Universe felhatalmazza azokat, akik értik megfelelően és megfelel jogszabályainak.

Meg fogják érteni hogy amint elkezdi használni a törvények a világegyetem az életében.

Milyen törvények szabályozzák, hogy az emberek sorsát?

A törvény az energia csere

Minden készült energiát. Energia mindig mozgásban van.

Man folyamatosan cserél energiát másokkal. Küld valamit, hogy a külső és kap valamit vissza.

1. Az első elv a törvény - Az egyensúlyt kell tartani.

Ha valahol távozott, akkor valahol megérkezett. Az energia nem tűnik el.

Ha küld valamit a külső, akkor valamit vissza.

Ha az Ön által küldött negatív gondolatok, gyakran panaszkodnak az élet, akkor vissza formájában kellemetlen eseményeket, amelyek megerősítik a szavakat, hogy minden rossz.

Ha köszönöm a világegyetem, amit Ön most kapsz még több előnyt, úgy érzi, a hullám energia, öröm, békesség, és a biztonság.

Ha azt szeretnénk, hogy egyensúlyt mindenben, megtanulják, hogyan kell adni és venni egyaránt.

A tapasztalat azt mutatja, hogy ez nem mindig és nem mindenki tud. Egyesek adjon sokkal de kap kicsit vissza, mert nem tudják elfogadni.

Egyéb - sok keveset ad. Aztán ott van az egyensúly.

Az életben vannak olyan helyzetek, amelyek azt mutatják, hogy ez nem tesz eleget az egyensúlyt.

Ha okainak meghatározására dolgozott a probléma, akkor harmónia helyreáll.

1. A második elve - Ne vegye a könnyebbik utat, és nézzük nem tesz semmit sem.

Mit jelent ez. Ha valamit, ne köszönd válaszul e vagy sem, hogy a pénz, a jövőben van olyan helyzet, amikor valamit elveszíteni, vagy a jövedelem csökken.

Ha egy szolgáltatást, fizikailag és energetikailag rasstrachivayas, de ha azt szeretnénk, hogy köszönöm, válasz: „egyáltalán nem”, „nem”, akkor csökkenhet a munkát.

Később, akkor még inkább veszít: romlik az egészség, a jövedelem csökken, nem lesz egy érzés az elégedetlenség.

Így, ha kirabolni magát, mondja a világegyetem, hogy a kemény munka, idő, vagy nagyon alacsony költséggel.

Belül válaszra vár, de az oktatás, ítéletek nem teszik lehetővé, hogy elfogadja a fizetési az energiát, időt és fizikai erőfeszítést.

Ferde is előfordul, ha segít egy személy, aki nem kér segítséget.

Azt hiszed, csinálnak jó munkát, és ő nem így gondolja.

Energiát fordított vissza Önnek, mint a zavart az a tény, hogy az ember hálátlan.

Tied a csomót, ami aztán lesz megfejteni.

1. A harmadik alapelv a törvény - minél többet adsz, annál több többet.

Ez alkalmazandó az élet bármely területén. Ha küld több energiát a világegyetem, mint a tervezett, akkor minél több vissza.

Itt meg kell találni az egyensúlyt is. Adj többet, ha nem találja magát a veszteséget.

Ha szerződést írt alá az egyes szolgáltatások, akkor egy kicsit több, mint a megállapított összeget.

De ha arra kérik, hogy a hitel, és akkor szinte nulla, akkor nem szükséges, hogy az összes pénzt.

Létrehoz egy egyensúlytalanság fel a tetején egy másik személy a helyére.

Tehát csak akkor folytatja, ha 100% -os bizalmat az univerzumban, és tudom, hogy ez, hogy vigyázzon rád, és tudja, hogyan kell elegánsan elfogadni.

A törvény a szabad akarat és választás

Bolygónk a lelki irodalom, mint a bolygó szabad választás.

Ez azt jelenti, hogy minden egyes ember mindig egy választás. bármilyen helyzetben legyen is.

Bármilyen helyzetben kezdődik a kiválasztás. Te így másodpercenként.

Ha nem tetszik a helyzetet, amelyben találja magát, kijavítani ezt a pontot.

Ön kereszteződésénél számos út kezdődik, és hogy a választás, amelynek az egyik megy.

Minden, amit tettek a múltban, oda vezetett, hogy ez a pillanat.

De ha azt szeretné, hogy holnap különbözik a mai, hogy a választás, hogy menjen a másik irányba.

Nehéz, hogy egy más eredményt, ha minden nap megy a szokásos útvonal.

Változás irányát, kezdje az alapvető dolgokat.

Módosíthatja az útvonalat, vagy a munkából. Keressen egy új utat, legyen hosszabb, válassza ki önmagát hosszabbítás.

Szóval tanulni a további lehetőségek. Egy új utat, ha váratlanul találkozhatunk ilyen emberek, akik a jövőben lesz egy nagy segítség.

Ez nem történhet, ha mindig megy a szokásos módon és ismételjük meg a rutin intézkedéseket.

A törvény a bőség

Az univerzum bőséges mindenki számára. Ez tartalmazza az azonos mennyiségű források mindenki számára.

Valójában azonban csak 5-10% -át a lakosság virágzó, fürdeni luxus. A többi ember vagy szegénységben vagy a túlélésért küzd nap mint nap, hogy a pénz.

Mivel a legtöbb ember nem a tudat uralkodik - csak nem elég egyáltalán.

A tehetős emberek, egy ilyen létesítmény van. Olvassa el a életrajzát minden sikeres ember, és látni fogja, hogy ez a törvény ott dolgozik teljes erővel.

Mert ezek az emberek kezdetben hitt egyediségét és az a tény, hogy az univerzum bőséges.

Azt hitték, hogy van egy ajándék, tehetség vagy képesség, hogy tudnak adni a világnak, és ő lesz a kereslet.

A tudat a bőség - az a meggyőződés, hogy mindent, amit adtam, vissza fog térni hozzád. Még ha jelenleg alacsony arány, eljön az idő, amikor mindez megváltozik.

Mivel az állam Ön lakhelyéül most befolyásolja a jövőben.

Ha azt szeretnénk, hogy virágzó holnap, hogy a választás, hogy nem ma másképp.

A szegénység tudatosság - ez egy átmeneti jelenség. Abban a pillanatban, akkor nem lesz pénz, de ez nem jelenti azt, hogy rossz.

Van egy család, egy fedél a feje fölött, barátok, szerelem, család, munka. Ha van legalább valamit ez, akkor nem rossz.

Pénz - nem jelzi a fizetőképesség. Az élet tele van nem csak az anyagi dolgok, minden más nagyon fontos az emberek számára.

Ahelyett, panaszkodnak a kemény életet, hálás az előnyöket, hogy van most.

Fokozatosan szegénység tudatosság beleolvadnak a háttérbe, utat enged a tudat gazdagságát.

A vonzás törvénye

Az elv a törvény - hasonló hasonlót vonz. Neked ez vonzza mi van benne.

Ha boldog és harmonikus, akkor vonzani boldog és harmonikus ember.

Ha pesszimisták és a szkeptikusok úgy vélik, hogy minden rosszul a világban, akkor vonzza a hasonló emberek és a körülmények.

Megállítani vonzza a negatív események, abba maguk izzad a negatív gondolatok és érzelmek.

Ha a környezet egy csomó ember kritizálni, de akkor ezt önmagában nem vezet, akkor azt mondták, hogy mit akar.

Tegye fel magának a kérdést - mit vonzódik hozzá?

Ezek az emberek azt mutatják, hogy jelenleg nem veszik észre az esetleges hiányosságok, viselkedés - nem látja az árnyékát része.

Tanuld meg elfogadni magad, mint egész, nem csak érdemben. Árnyék nélkül része nem lesz teljes.

A törvény az evolúció

A fizikai test korlátozza az élettartam. De milyen korú valóra öregségi rajtad múlik, a vágy, hogy folyamatosan fejlődik.

Ha egy személy megszűnik fejlődni, hogy kezd öregedni. Ez az igazság mindenki által ismert, ezt bizonyítja a tudósok.

Öreg ember válhat az elmúlt 30 évben. Ha egy személy mozgathatja a járt útról, már nem érdekel, hogy mi folyik itt, kezd öregedni.

Bizonyára láttál 80 éves aktív, élettel teli, akik élveztem minden pillanatot.

Ezek még mindig azt mondják, „jött neki egy második fiatalok.”

Nem állt meg, még nem szűnik meg, az életet, továbbra is fejlődik, és folyamatosan találni valami újat.

Ha nem akarja, hogy „elakad”, és idő előtti elöregedését, próbálja keresni az új tevékenységi területeket, egy új környezetben, innovatív megközelítések megoldására rutin probléma, kifejezzék kreativitásukat.

A törvény az ok

Mi van abban a pillanatban - az eredmény a korábbi döntéseket és intézkedéseket.

Mindenesetre van egy oka - egy műveletet, amelyet tettél korábban.

Ha nem szeretné, hogy a jövőben, mi van ma, úgy dönt, hogy megy a másik irányba.

Vállalja a felelősséget mindenért, ami az életedben magad. Emlékszik pontosan milyen döntéseket vezetett, hogy ezt az eredményt, és elkezd másképp viselkednek.

Ha elégedett az életével, akkor sikeres, elérte, hogy a törekvés, vissza az események újra életet, és nyomon követheti, hogy milyen lépéseket vezet a sikerhez.

Ön határozza meg a maguk számára az egyedi algoritmust elérni a kitűzött célokat, és képes legyen továbbra is használhatja a már tudatosan.

törvény különbséget

Ez a törvény társul a kifejeződése igazság. Az emberek gyakran sértik meg, így jött mindenféle balesetek és konfliktusok.

Minden embernek megvan a saját igazság, saját elképzelés a világ.

Kezdve szerint élni ezt a törvényt, akkor veszi alapul, hogy van saját igazság, a saját és mások. Egy igazi barát nem rosszabb, mint a tiéd.

Ha biztosra venni, el fog tűnni a konfliktusok, összeütközések, viták, mert akkor megszűnik rákényszerítse szempontból, a világ képe.

Megfogalmazzuk elve e törvény:

Mindenkinek joga van kifejezni az igazságot.

Megtanulják, hogy ne elrejteni a igazság. Amikor egy személy nem veszi figyelembe azt a tényt, hogy az agyában, mert az illem, nem akarja bántani a másikat, akkor blokkolja az energia.

Ezt ki lehet fejezni a különböző betegségek a torok.

De nem megy a végletekig. Ismerje meg, hogy kifejezze az igazság óvatosan és magabiztosan, hogy megtalálja a megfelelő szavakat.

Fontos, hogy tartsa az egyensúlyt, így a határok nem érinti, és a személy nem sérti.

Ez a törvény előír bizonyos felelősséget rád.

Ha úgy dönt, hogy vigye magával az igazság, rájönnek, hogy mások tekintetében jogosult arra, hogy kifejezzék véleményüket, ami kellemetlen lehet az Ön számára.

Fontos minden ígéretet beszél az igazság. Ha a cél az, hogy megalázzák, megsérteni az embereket, akkor kap egy visszatérő vezetéken.

Ha szereted, hogy kifejezzék a szempontból, még a kellemetlen igazság, hogy nagyon is lehetséges, hogy az emberek hallgatni, akkor is, ha ez nem az első alkalom.

Mint látható, a törvényi összefonódik.

Lehetetlen, hogy dolgozzon egy vonal, ahol a cselekvés kezdődik és végződik egy törvényben megnyilvánulása a másik.

Remélem, hogy ezeknek a használata alapvető törvényei segít megváltoztatni az életfelfogás, és miután maga az élet.

Transzformációs Coach. Project Manager készségek Keys.

Kapcsolódó cikkek