3 olcsó kozmetikus, dolgozó
Beszélünk a három maszkot az arc, ami tetszik a bőrt és a tárca.
Minden Felismertük, hogy egy jó dekoratív kozmetika nem feltétlenül ér, mint egy öntöttvas híd, de az indulás nem annyira nyilvánvaló. Elena Loginova, Karina Tumanskaya Arina Esipova (igen, még mindig van egy gyakornok, elsősorban a részét a fotót, de a smink nagyon szereti, és semmi emberi nem idegen neki írásban) talált három maszkot, amelynek az ára nem haladja meg a 700 o. És azt találtuk, hogy működnek.
Freeman Avocado Zabliszt agyagpakolással
Elena Loginova „Néha csak azt, hogy tisztító agyagpakolással hogy nem szárad. Vannak, akik inkább Clinique és Rivage, és néhány rossz tanuló. Ez nekem. A kereső a maszk, amely megtisztítja az ember, nem a pénztárca rábukkantam Freeman avokádó Zabliszt Mask.
A gyártó azt ígéri, hogy radírozza a bőrt a zabliszt, mély tiszta a pórusokat útján kaolin és hidratálják rovására avokádó és E-vitamint és hidratáló valahol elveszett, de az ígéret tiszta Freeman Avocado Zabliszt Mask végez száz (vagyis kétszázötven o.). I megütötte után este mosás és mosás után 20 percig, látta, hogy egy nagyon jó eredmény: posvetlevshie fekete pöttyök, sima és matt bőrt és az emberi arcbőr. És mi kell egy agyag maszk? Ó, igen, vidám zöld színe miatt 20 percig érzem, mint egy ogre.
Megszabadulni a pattanások utáni, ráncok, húzza az arc kontúrjait
Keresünk önkénteseket a projekt egy lézeres Fractora. Szeretne megszabadulni a nyomait pattanások, javítja a bőr és húzza ovális arc? Kérjük, küldjön egy kérést!
Tudjon meg részleteket és kérelmet nyújt be részvételi +
Árnyoldala. megszállottság édeskés íze és kényelmetlen csőbe. De ezek a hiányosságok, ha megvan az esélye, hogy húsz percig kapcsolja Shrek Fiona hercegnő -?) "
Bark, krém maszk, hámlasztó gyümölcs sav
Karina Tumanskaya: „Alig tudom felfedezni America - hallott ez az eszköz sok. A krém-maszk gyümölcssavak az orosz gyártó „kéreg” alapvetően enyhe kémiai hámlasztás minden bőrtípusra. Meg kell állapotának javítására zsír, kisimítja a jelek akne, megújítja és hidratálja a száraz, felfrissítésére és megfiatalítani kor. Személy szerint én közel normál bőr nélkül hámlás és zsíros, de a tél inhomogén és néhány földes szín. A maszk használata ajánlott a kurzus, de azt látja a javulást az első használat után - úgy tűnik, egészséges ragyogást, sokkal könnyebb és csökkenti a pórusokat. De a kumulatív hatás is van, és ha nem lusta, akkor lehet elérni jelentős javulást. Az egyetlen kikötés - a maszk nagyon nem kívánatos használni jelenlétében rosacea, akkor provokál annak megerősítését. "
Tisztító maszk tisztító Neem Pack, Himalaya Herbals
Arina Esipova: „A maszk van elhelyezve, mint a túlzott szabályozási szétválasztása faggyú és tisztítja a pórusokat, ő is azt állította, a hatása, hogy javítják az arcszínt. Az ígéretek terén tisztítás és szárítás végez „és az”, de a kérdés, hogy javítsák a színét egy személy - egy vitás pont. Minél több, hogy van értelme, hogy azt az én kombinált bőr az arcon és az állon, nem látom, én általában csak a T-zónában. Rendszeres használata, a pórusok az orrát világosabb és kevésbé „szennyezett”. Árnyoldala - egy maszk nagyon „kemény”, nehéz lemosni, szárítás után (amelyhez természetesen jobb, ha nem vezet, de a sorozat mindig olyan érdekes), és úgy viselkedik, nagyon egyszerű. Valaki égő érzés, amikor alkalmazták, és néhány „bőr” a végén nem jön ízlés szerint.
A nyilvánvaló előnyök - ár (140 rubel egy „barátnője”, és körülbelül 200-250 más hálózatok) és a természetes összetételét. "
Ár: 200 dörzsölje.
Nagyon tisztességes költségvetést koreai maszk - Méregtelenítő Clay Játék therapy.Stoila mintegy 500 rubelt ebay .I során használta súlyosbodását akne kezelés alatt kislotami.Ona prekpasno tiszta arc és vysugivaet kemény bőr, milyen gyakran más agyag maski.Esche Cora hidratáló maszk - csak szuper, ez nem olyan, mint egy maszk mosás nélkül is, ez az egyetlen kivétel
Nagyon szeretem a koreai maszk (és nem utolsósorban a pénz értéke -)) ebben a bejegyzésben úgy döntöttünk, hogy nem tartalmaznak, mivel az árfolyam hirtelen megváltozik és a „költségvetési”, valamint az árrést orosz forgalmazók gyakran olyan, hogy a kéreg könnyebb vásárolni vagy Freeman
Orosz elosztók, általában a koreai és japán massza az ingatlan ára alakítható luxus 😀