Ez a közlemény a világranglistán a minőségi fejlesztés az internet és a kommunikációs technológiák, roskomsvoboda

Ez a közlemény a világranglistán a minőségi fejlesztés az internet és kommunikációs technológiák

A Nemzetközi Távközlési Unió (International Telecommunication Union, ITU) tette közzé éves globális adatok az index az információs és kommunikációs technológiák (IKT) a minősítés az ország erre a mutatóra.

Az országok rangsora az ICT Development Index kifejti, hogy a rések között a különböző országok a világ szerint a behatolást az internet és a technológia egyre ellenére a teljes növekedés.

Ezután szorosan követi Dánia és Izland, amelyek a második és harmadik helyen.

Közül az első 30 IDI országok európai országok és a magas jövedelmű országokban más régiókban, mint például Ausztrália, Bahrein, Barbados, Kanada, Hong Kong (Kína), Japán, Makaó (Kína), Új-Zélandon, Szingapúrban és az Egyesült Államokban.

A jelentés megállapította egy csoportja „a legdinamikusabb gazdasága”, ami a növekedés IDI rangsor az elmúlt öt évben, az átlagosnál magasabb. Ezek közé tartoznak (kezdve a legsikeresebb országok): Costa Rica, Bahrein, Libanon, Ghána, Thaiföld, Egyesült Arab Emírségek, Szaúd-Arábiában, Suriname, Kirgizisztán, Fehéroroszország és Omán.

Oroszországban összesen elterjedt mutatója ez a kutatás a felső harmadában a globális rangsorban, és úgy 45. helyen végzett a 167

Egy külön erre kijelölt „CIS” Oroszország veszi a második helyen:

Orosz kártya részletes paraméterei:

IDI ITU széles körben elismert a kormányok, az ENSZ-ügynökségek és az ipar, mint a forrás a legpontosabb és objektív adatok a teljes IKT fejlesztés országos szinten. Ez az index egyesíti 11 mutató egyetlen intézkedés mérési, hogy lehet használni, mint mutatók összehasonlító eszköz globális, regionális és nemzeti szinten, valamint járulni az IKT fejlődését az időben. Ezek a mutatók kapcsolódnak elérését, használatát és kapcsolódó készségek IKT, és ezek közé tartoznak a mobil cellás kommunikációs, a háztartások száma számítógépek; Az internet-felhasználók száma, a szerződések száma a helyhez kötött és a mobil internet és az alapvető olvasási mutatók.

FAQ:
A Nemzetközi Távközlési Unió (International Telecommunication Union, ITU) - egy nemzetközi szervezet, amely meghatározza az ajánlásokat a távközlés területén, és rádió, valamint a szabályozási kérdések nemzetközi rádiófrekvenciák használatának (rádiófrekvenciás eloszlása ​​a kinevezéseket és országonként). Alapított a Nemzetközi Telegraph Union 1865-ben, 1947-től az ENSZ szakosított intézménye. ITU tartalmaz 193 országban és több mint 700 tagja a szektorok és egyesületek (tudományos és ipari vállalatok, állami és magán üzemeltetők, a műsorszolgáltatók, a regionális és nemzetközi szervezetek). Szabványok (pontosabban az ITU terminológia -. Javaslatok angol ajánlás) nem kötelező, de széles körben támogatott közötti kommunikáció megkönnyítése kommunikációs hálózatok, és lehetővé teszi a szolgáltatók, hogy szolgáltatásokat szerte a világon (Wikipedia).