8 véleménye a DRA Moszkva, Izmailovo Park Street 7-én, 15,

Mindig félt fogorvosok, és igyekezett elkerülni látogató a fogorvoshoz. Ennek eredményeként, ezért indított kampányt, hogy nem volt egyszerűen elkerülhetetlen. Azért választottam a „DRA” ajánlása alapján egy kolléga. Itt van, hogy reményt adott a megoldást, hogy a problémáimat. Kiváló kórház, minden jó - kényelmes környezetben, korszerű berendezések, udvarias személyzet. A kemény munka eredménye az üzleti szakemberek nem kell sokáig várni. Segítettetek találni nem csak a szép fogak, hanem egy új életminőséget. Most. további ›

Soha nem gondoltam, hogy egyszer írok egy beszámolót, de annyira hálás vagyok, hogy az orvosok, akivel a klinikán DRA, hogy nem lehet néma. Először jött a klinikára egy évvel ezelőtt, amikor a duzzadt arcát, és meg kellett találni egy jó fogorvos. Meglátogattam több klinikán rendezni ezt. És nagyon-nagyon elégedett mindennel! Most az én utam a fogorvoshoz nem okoz álmatlanságot, mint korábban. És elfogadható áron, csak akkor fizet a tényleges eljárás, semmi több. Az összeg a kezelés kezdetén és. további ›

Értesült az ultrahangos tisztítás a fogak viszonylag friss (egyébként már megtette!). Azt észrevettem, hogy a front fogak, az íny belső alsó sötét kő. Először megpróbáltam tisztítani a kefe minden erejét, az ő otkovyrivala tű, de nem sok eredménnyel. Amikor eljött a klinikára rutinvizsgálat, megkérdezte a fogorvos segíthet nekem az ultrahangot. A válasz igen volt. Persze, megkérdeztem a fájdalmat. Az orvos azt mondta, hogy minden külön-külön, de a legtöbb beteg vannak iktatva. további ›

Ő kezelték Kyrylyuk Elena Anatolevny. Szakemberek és nagyon kedves ember. Most nagyon kevés orvos. Mielőtt ezt a klinikát kellett változtatni néhány fogorvosok, és jött a tanácsot a barátok és nem is csalódtam. Az én esetemben, én változott a korona (ami több mint 20 év), és unsealing gyökérkezelés, nagyon nehéz volt tartani a gyökereket minden elpusztult fogak. De Elena tudta csinálni, mert hogy nagyon hálás vagyok! Érzékeny és figyelmes. további ›

Nagyon jó klinika, kényelmes, minden orvos nagyon tapasztalt és kellemes, nem az, amit más klinikákon. És mi kezeljük fájdalommentesen és nagyon jó minőségű, és az árak meglehetősen kedvező. Általában nagyon örültem, és szeretném kifejezni hálámat a háziorvos. Kellemesen kezelhető az ilyen orvosok!

Kapcsolódó cikkek