5 Ways tanítani a gyermeket, hogy a bankot, a barátai Dr. Pope
5 módon, hogy tanítani a gyermeket, hogy a bankot
Tovább nagyapja, Freud észrevette, hogy az úton fut hozzászoktatni a babát, hogy a bankot, nagymértékben meghatározza a jellegét a „jövő” az ember (by the way, én mindig meglepett, hogy milyen sok szülő nem igazán hisz a gyerek egészen az ember most „dolgoznak a szebb jövő „-, de ez a téma egy külön beszélgetés).
A minőségi „WC-képzés” elválasztja tisztaság, a takarékosság és a kitartás pedantériájuk, a kapzsiság és ostoba makacssága.
Nem hiszek a pszichoanalízisben, annak rendelkezései nem támogatja a legújabb kutatások, de amennyire a problémát a „pot” - itt a régi Sieg kétségtelenül jobb.
Mi teszi a legtöbb szülő töltenek annyi energiát a megoldást a problémára a bankot? Néhány rajongó még felébred éjszaka az óra, hogy tartsa két hónapos babát a mosogató. De az igazán lenyűgöző méretei a „népi mozgalom” gyerekek szülei körében válik a harmadik életévben, amely még mindig felszállt őket bankot. Mitől?
Biztosíthatom Önöket, hogy a legtöbb esetben nem a banális kényelmetlenséget a „felszámolása a következményeket”, vagy a pénz hiánya a pelenkák (mosógép és újrahasználható pelenka nagyrészt megoldja a problémát). A fő ok az aggodalomra a szülők - a nyomás a rokonok és barátok. „Hogyan? Mostanáig?! „- hangzik mintha egy gyermek diagnosztizáltak a lemaradás a fejlesztési és a teljes kudarc a szülők nevelői. Néha olyan fiatal anya hallott róla anyós „de az én fiam 4 hónappal a pot ülés (bár év alatti gyermekek 6 hónapos nem ül nem csak a pot - nem ül)”, és most a fej mindenféle gondolatok, mint „nem vagyok rossz anya, én lemaradtam egy csomó - most már nem fog visszatérni.”
Barátaim, tegyük is hallgatni, hogy mit mondunk erről a modern pszichológiai tudomány. A modern pszichológiai tudomány azt mondja, a következő:
Szeretné, hogy tartsa a baba a mosogató fölött a szülés - megtartani. Nem probléma. De ne feledje, hogy nincs probléma, és azt is, hogy felejtse el a bankot, és fél év. Sok más méltó interakciók a gyermek - például képzés módszerei a korai fejlesztés és a zajos és szórakoztató játékok.
A fő szabály „WC-képzés” - nem okoz a gyermek negatív érzelmek és az ellenállás. Nyomás és türelmetlenség az Ön részéről megerősíti a negatív hozzáállást a gyermek az új eljárást, és akkor nehéz megbirkózni. Tudod, hogy sokkal könnyebb megtanulni, mint átképzését. Amint látták, hogy a gyerek azt mutatja, elégedetlenség - azonnal le kell állítani, felejtsd el egy pár napra, és módosítsa a módszert.
Mindannyian genetikailag meghatározott program másolás viselkedése jelentős emberek számunkra. A természetben ez a program szó szerint életeket ment kölykök. Tehát ne legyen félénk - hagyja, hogy gyermeke, hogyan csinálod. Óvatosan a program futtatásához. „Kell” nem használja a szót, és a „kell”, mint „Nézd ezt kell írni a nagy fiúk.” Ismétlődő és a gyermekek kíváncsiságát fogja ezt a munkát maguknak.
Próbálja társítani egy bankot fényes pozitív benyomásokat. Például, akkor először a legtöbb papír cél és dobja a labdát, és akkor teszik a cél a pot, tedd az alsó és kap a repülőgép központ a gyermekek több mint 2,5 éve. Ugyanígy lehet süllyedni papírhajókat. Nem ajánlom, hogy vásároljon cserepekbe vezetés és más „trükk” - ez elvonja a gyermeket a fő célja ennek az eszköznek.
Ha az ellenállás már beragadt egy két hetes szünet (nem emlékeztetnek a pot) egy alternatív módon: vesz egy bili szék, vagy próbálnak szerencsét a fürdőben. A gyermek lehet tartós negatív tekintetében a pot, de ez eltarthat kedvezően konkurens „folyamat” tárgyak.
A gyerekek imádni fogják a szokásos intézkedéseket. Meg kell ismernie: „Anya, jól, tedd (mondd, olvassa el) még egyszer” - ezredszerre ugyanaz. Két fiaim lehet végtelenül nézni a rajzfilm „film, film, film”, és felébredt boldog „indul az irodában” (WC), mint forgatókönyvíró és rendező - a főszereplők. Minden reggel.
e.Preimuschestva felnőtt viselkedés.
A gyerekek számára három év alatt kell leírni az előnyöket, amelyeket egy gyerek kap, ha úgy dönt, „az út egy felnőtt.” Például, akkor választhat egy kerékpár együtt, és összpontosítson egy szép helyet, amely nem akarja, hogy festett (ugyanaz - egy sor új bugyi lány). A legfontosabb dolog - bízza annak eldöntését, hogy a gyermek, nem erőltetni, hanem megmutatni a következményeket. „Azt akarod, hogy olyan kevés - az üzleti, és a nagyfiúk vár ez és ez”.
Ha ennek ellenére minden erőfeszítést, a gyermek nem a dolgok „a” nem szid, nem nyomja meg, és nem szégyellem. Csak mondd meg az utat a fürdőszobában, „semmi sem, hamar felnőnek, és írsz (kakaó) apám (anya) - a bankot.” Hagyja, hogy a gyermek „mentés arca”. Csitt az esetet.
Először is, a hangulat a gyermek, egy bankot. Építeni köré a „folyamat” légkörben könnyű és játszani.
Másodszor, írja le, és memorizálni a kifejezést, hogy mindig megmondja, ha a gyermek megy a WC „a maga módján.”
Barátom van egy probléma a lányával. A fiam 2 éves volt, és ők jöttek hozzánk, a lány kissé fiatalabb. Meg kellett mutatni, hogyan kell ezt csinálni, és úgy tűnt, miután egy párszor, hogy a. És írtam a fürdőszobában.
Azt hiszem, az én kisfiam 1év 10 hónap. Az első edény egy musical, ez az egész elrontott. Elkezdte írni, elkezdődött a zene, és megijedt. Attól a pillanattól kezdve félt a pot, mi változott az 5 cserépben. egyébként. Az igazság az, 1 év 8 hónap. hirtelen elkezdte írni (csak írni). Mi sikoltoztak éljenzés. után, de aztán nem volt érdekelt, és ismét leül a bili csak úgy, és kakaó és az írás megy csak egy pelenka, és már várja, mikor megyünk sétálni és ruhával pelenkák, toleo akkor fog írni, és ürít benne, és a otthoni fut rövidnadrágban és ez nem szép, hogy ott ...
Ha a tél - majd csendben várni a nyáron.
Nem vagyok szakértő, azt hiszem, akkor próbálja meg ezt.
Éva most 1,8 1,5 kezdődik ismerős a bankot. az elején nem volt elviselhetetlen, vagy ő vagy én))) majd kifejlesztett egy technikát nem bonyolult ...
1 mellé a wc pot (anya is ejti)
2Ha történt énekelni vele ta-da-da-DAM ... és végig az összes öntsük a WC
3Eva SAMA megnyomja a öblítésűek, és azonnal elhagyja (egyébként túlzott érdeklődést kiegészítők)
4. Ha szükséges, pisi, de nikak- korom egy cserépbe, és ad egy italra 99% (nem visszaélni, mert kialakulhat egy reflex)
kisfiú hamarosan egy éve, a közelmúltban vásárolta meg a pot, úgy döntött, hogy megpróbálja ... de néha kiderül valami probléma van, hogyan kell érteni, hogy a gyermek újra a pot? Nem bármilyen jelét észleli, és nincs azonosító nincs idő elkapni csak alvás után.
Saját mynu 2,8 év, a kakaó és a levelet, hogy hova megyünk. És írni a bankban, és tud néha igen. Ha tiltakozik, vagy szid konkrétan sehol pisilni, vagy ha hosszú foglalkoztak vele - ugyanaz a dolog. Így kell elviselni?
Julia, a fiam most 2,8g. A probléma már hasonlít a (csak itt Kaká nadrág, levelet csak a pot). Mondd el, hogy kezelni és úgy döntött, hogy van-e a probléma?
Én általában a kábulat, amikor nőtt a fiatalabb lánya. A baba nagyon érzelmes, így ismét, egyszerűen nem váltanak. Nem pot nem ismeri. Akár fél év, szeretek, és nem nagyon tapasztalt, de aztán megpróbált barátkozni egy bankot. De ez csak nem ül rajta, megmutatva mindent, még a szomszéd lány, semmi sem reaktsii.Potom olvastam, ha a gyerek nem hajlandó menni a bili, akkor overdid, de megpróbálom még el sem kezdődött. Pelenkák eltávolítjuk egyáltalán aludt, bement nélkülük. Gondolat felismeri, hogy a nedves kényelmetlen járni. De a látvány egy medence volt, nagyon szívesen neki. És kezek és lábak - ez így jó. A gyermek számára. És én nem igazán szomorú, csak mosott a padló, változtassa meg a ruhát. Egyszer, egy szép napon, csak tiszta a ház, mint egy pocsolya. És én csak a szívét, de kiabálás nélkül, azt mondta: „Nos, ha kért egy pot” Az én gyöngy, ami már 2 éves és 2 hónap ?. retorikailag kérdezte: „A pot” „Nos, ez azért van, mert a bankban, és itt meg kell írni, és a kakaó” Miután egy óra és másfél-két én pipsqueak suttogva, de azért elég hangosan azt mondta: „írni”, és azóta is, ha nedves a nadrágját ?! csak elfelejtettem. Ez ugyanazon a napon. Azt tanácsolom mindenkinek, ha a gyermek egészséges, ne aggódj, csak meg kell felnőni, mi lenne megérteni.
Alla köszönöm a hozzászólást, a második doche 1.5 (és az első docha Popras magát 1 év), és úgy viselkedik, mint a ... a szegmens nem hajlandó, de még soha nem kényszerített, és nem ragaszkodunk ... .de várni fogsz rám uspakoili nem aggodalom)))
Sonny ül a bankot, hogy 8 hónapos, és én mellette. Hogyan, hogy mit akar egy nagy, fekete. Először ellenállt, de leült. Öregedett, kezdett rájönni, hogy hogy esetükben annyira udobnee.Seychas ül, de elfelejti, hogy távolítsa el a nadrágot néha. Azonban most vált interisovalsya mi ez, és hol megy. Kell követni)
És miért tanítanak a harcot, és kiabált, az idegeket mindkét oldalon? Mindig lenyűgözött. mert az a tény, hogy a gyermek egy-két hónapig a korábbi vagy későbbi megtanulni járni a pot nem függ sem a fejlesztési, sem a jövő életben. Sokkal könnyebb megmagyarázni és megtanulják, hogy nem tudatosan. Emlékszem, hogy egy kis területen egy év alatt, talán egy kicsit, ahelyett, hogy a pot használt pelenkák - akarta üríteni / írási - jelet benyújtott minden olyan különálló vagy vettem észre - ruha pelenka - üzletet ott, és lő. Pot első játékban több teljesül, majd lassan és fokozatosan át magát - valahogy még speciális technikák nem emlékszem, csak rájöttem, az életkor)
Ez így van - a fő oka aggodalomra a szülők - a nyomás a rokonok és barátok. Élünk az Egyesült Államokban és a baba pelenka akár két évig, nem egy nem meglepő. Synulka 22 hónap, a munka, mint egy edény, de nyomás nélkül. Köszönöm a jó tanácsot.
Sok könyvet olvastam, hogy év a kritikus időszakban (abban az értelemben, a pot) három hónap - meg vannak győződve ennek a személyes tapasztalat. Most vagyunk egy év kilenc fia ül a bili önmagában rendkívül ritka, de Mama van ideje annak, hogy abban az időben, szinte mindig))) Azt hiszem, egész idő alatt! Ma beszél egy barát, és hallani, hogy a lánya (év és hét) kiáltja: „Ó,” mondtam, mit képvisel, az a baba, így mondja anyám, hogy ő pisilt, olyan vicces))) De a legérdekesebb dolog volt csiripelnek a minden, de azt akartam, hogy kifejezzék érzelmeiket így)))
És mindannyian üzletet 7,5 hónap volt a pot, de ha anya elkapja örülök, hogy Dotsya megérti, hogy feltétlenül a pot, hogy hagyja valamit, nem tudom, mi fog történni a következő - nem kényszeríti, csak az első sikeres volt reggeli szertartás - minden dolgot a bankban még nem kértek, de azt hiszem, hogy ez így nagyon korán, bár nővére nagynéni hozzászokott 2 hónap és egy kis 6 - már kérte. Azonban ha figyelembe vesszük, hogy egy lány a saját ült 2,5mesyatsa ... valószínűleg nem éri meg navigálni
A fiam 2,5 év a kertben megy a bankot is, tudja, hol áll, veszi és leül. A hazai pihenhet és bugyi. Negatív a potot. Ideje annak, hogy alvás után, vagy amikor a visszahívás, és ez ebben a pillanatban akarja használni a WC-vel.
és mindenki tudja, hogy a fiú szükséges egy bizonyos kor tanítani írni állva? És ők maguk nem akarnak írni is? És, hogy egy ilyen írás gyakorlása több izom, mint amikor írásban ülés?