1 republikánus Klinikai Kórház, orosz, Udmurt, Izhevsk, Votkinsk autópálya, a házban 17 -
Figyelem, a szülők a gyermekek, akik szembesülnek ilyen szörnyű betegség, mint elzáródásos hydrocephalus. Kedves szülők, ha megvan a lehetőség, hogy kapcsolatba egyeztetési idegsebész más nagyobb városokban elemzését követően visszajelzést a szakember. My baby eltűnt évesen 9 hónap. 6 hónapon belül, itt van ez a szörnyű betegség felismerése. Tanácsolták egy helyi idegsebész, műtét, már elhalasztották hat hónapig ezekkel a szavakkal. „Minden lehetséges önmagában megoldani! Nem baj, a hat hónap történik velünk biztosan nem.” Kellő gondossággal nem biztosít számunkra, a további vizsgálat a baba nem tesz, az irányt az agy MRI, már nem segített. Gonosz esélye ebben az időben MRI berendezésben RCH tört, a többi orvos kórház Izhevsk szabad és fizet nekünk az MRI nem vette, mert a baba kellett adni az általános érzéstelenítés, ami időveszteséget, katasztrofális. Ebben az időszakban a baba szenvedett szörnyű támadás. Ugyanebben fél órával személyesen telefonált
vivo Felvétel neyrogirurgicheskim osztály azzal a kéréssel, hogy minket - segítünk elutasították. Mi magunk vagyunk a város Votkinsk, a helyi intenzív osztályon, nem voltunk képesek biztosítani a megfelelő ellátást. 6 órával később a gyermek betöltött mély kómába, ahol volt egy 11 napos, nem lehetett menteni.
Tiszta, javítás, kényelem
nagyon csalódott az osztály a nőgyógyászat ilyen szívtelen orvosok, hogy nem érdekli, hogy gyorsabb lenne, csak hogy kibír egy papír aláírását vzyat.Nikakih kísérletek terhesség fenntartásához, abban az esetben is nehéz volt, de nem volt elég ideje, hogy megteremtse a varrások a CMM, de ez nem megcsináltuk. És ez lehet egy jó dolog, ha a nőgyógyászat orvos egy pillanatig gondolkodott, mint egy emberi lény, és hogy milyen nehéz volt adható terhes nőknek után megy oly sok év besplodiya.A nem úgy működik, mint egy gép -zhivoder. Orvosok név szerint nem sorolja, ez nem etikai, hanem mentem végig az orvos a nőgyógyászati osztály.
Elismerte, hogy a Department of Szájsebészeti 09/24/13 gyulladás foghúzás után ugyanabban mudrosti.operirovali den.razrez készült snaruzhi.perevyazki volt minden reggel 9.00.lechaschy orvos először a tanszékvezető Maltsev.Dalee kezelt valamilyen okból intern.kak e fordulóban reggel az irodában net.prihodilos orvos fogott a legrosszabb koridorah.no után kezdődött vypiski.rana kezd elmérgesedni első zashitiya.no vypisali.dalee vettem egy 2 hónapos gyötrelem diagnosztizálták a krónikus osteomielit.a --- IT n a sebből kezdte elhagyni a kötést. Szeretném felhívni a figyelmet az irányítás RKB1 ez kirívó tény.
Soha nem tapasztalt, mielőtt egy ilyen hozzáállás ebben a kórházban fekvő nőgyógyászat többször, de ezúttal - csak a negatív érzelmek az ürítés után. Nem tudom, hogy miért egy ilyen változás, talán a használati útmutatót. Nem tudom. De valahogy már egyre több szervezett, és most - egy orvos soha nem találják meg a tablettát a fej nem kérdőjelezte, az abszolút közöny pitsientu, kérdések konkrét válaszokat az orvos soha nem kapott. Amikor belép az egységet a diagnózis - kimaradt az abortusz, kifejeztem kétségeket (érthető okokból) a diagnózis, az orvos a recepción azt mondta, hogy menjen fel az amerikai tanulmány. Amikor elmentem a fej, ami az ultrahang, azt mondta nekem, mint „Miért lenne szükségem, hogy ezt az ultrahang, és általában, én már kétszer magában ultrahang készülék, és nem fog tenni, hogy újra láthatóvá, és Uzi ugye csak miután a „tisztogatás”. Amikor megkérdeztem, hogy a kérdést: „Mit nem tartja szükségesnek, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a terhesség leállt,
azt mondta, hogy „Én nem teszel ilyen diagnózist, és ha kell, menj a befizetés.” Mindez azt mondta egy faragatlan hang, nem csak én, és így az állam a diagnózis „nem olyan forró”, de még mindig nem számíthat ilyen hozzáállását az orvosok. Én biztosan nem várható, hogy nekem syuskatsya akarat, de nem várható, hogy kell kezelni, mint egy „következő hús”, megy a részleg. Egy évvel ezelőtt, feküdtem - valahogy ez volt humánusabb. Aztán jött a választások során a képviselők, mint mi kampányolnak, hogy szavazzanak glav.vrach állítólag minden lesz, ha sor kerül. Tény, hogy ez nem volt egy kannával egy zuhanyzó a fürdőszobában, és nem; mint a kagyló nem csatlakozik a falak a kamarák, és az is marad, az ablakok - a nyitva zárva van, a szél át a hatalmas különbség le fúj.