11 következtetései Pszichoszomatika, hólyaghurut, és okoz állandó érzelmi stressz

Ahogy azt kell foglalkozni pszichoszomatikus, hólyaghurut, és okoz állandó érzelmi stressz.

Kezdeni, sietek tájékoztatni arról, hogy én mindent annak érdekében. Azt lehet barátok, és ez teljesen biztonságos! Csak az emberek néha történnek elhúzódó betegség, amely nem vállal semmilyen gyógyszert. Ez történt velem. Hogy pontosabbak legyünk az én „kedvenc”, és egy hosszú távú betegség, az úgynevezett hólyaghurut.

Az elmúlt egy évtizedes tapasztalat, az, mondom, az élet. Az évek során már elment sok orvos egy időben: az urológusok, nőgyógyászok, gasztroenterológus, gyógynövény terapeuta, és még csontkovács. Némelyikük vitt a mentő. Sokat eljárások. Ittam minden lehetséges antibiotikumok és kész költözni erősebb anyagokat, de úgy döntött, hogy várjon egy kicsit, az érvelés, hogy ha a kezelés nem segít, akkor repül, vagy nem, vagy nem így van.

11 következtetései Pszichoszomatika, hólyaghurut, és okoz állandó érzelmi stressz

Keresve egy alapvetően új megoldásokat maguknak, mentem, ahol az oka cystitis vesznek részt egy másfajta orvosok. Ott, ahol úgy bánnak nemcsak a fizika, de a szövegek ... Pontosabban, Pszichoszomatika. Így voltam a klinikán neurózisok őket. Pavlov, 15 soros Vasilevsky Island.

A klinika a neurózisok nem szörnyű

Van elég csendes és nyugodt. Személy szerint én nyugodt ez gyakran nem elég. Ki lovagol a metró csúcsforgalomban heti öt alkalommal oda és vissza, értem. Hozzászólások „kellemetlen” és „felébredt” csak róla. Ami igazán ijesztő, így élni az életet megöli a test gyógyszerekkel, anélkül, hogy észrevennénk pszichoszomatikus okai hólyaghurut, gyomorhurut, pyelonephritis - ez nem számít.

Mert valaki neurózis tűnhet, mintha valami szörnyű és abnormális túl. De miután a nyáron, a képzési gyakorlat, meglátogattam a Psychiatric Hospital of St. Nicholas a csat és személyesen beszélt vele a betegek, rájöttem, hogy milyen széles a normál tartományba. Az akkori jelentősen bővült. Rájöttem, milyen bátor beteget kezelnek ott. Végtére is, hogy ismerje el a betegségek, különösen a mentális, és kérjen segítséget vesz igénybe sok bátorság.

Továbbá annak érdekében, hogy megy egy pszichológus nem szükséges várni a betegség maga. Néha, amikor azt mondom, hogy megy keresztül a személyes terápia, hallani riasztott, „Mi van? Mi a baj?”. És akkor még egyszer megismétlem, hogy a pszichológusok személyes terápia - a norma. Nem beszélve arról, hogy a Föld bolygó minden, amit a lelki növekedésben, illetve a tudás vagy a szenvedést. Mint bárki, de én személy szerint inkább az első lehetőséget.

Gyökeresedési nyereséges

A másik dolog az elmebetegség. Ott már a helyén van empátia is befut elutasítás és elítélését. Mert ellentétben a fizikai, nekik a közösség óvatos még. Még a pszichológusok, mi nem tetszik, hogy menjen, inkább túrázni a szakember konyha terápia egy pohár teát.

Kiváló minőségű orvoslás

Nem tudom, hogy az egész országot, és a szentpétervári minőségű szocializált orvostudomány is. Ingyenes, hogy ugyanezt tegyék. Őszintén szólva, nem is vártam. És úgy lett.

Általában a munka, amit tettem a pszichológus is megéri. Mégis örülök, hogy egyszer jött át a honlap Clinic neurózisok és a média magazin „Pszichoterápiás Oroszországban.” Számos kérdés a témában a pszichoszomatikus okai hólyaghurut nem csak, hanem a látás, hallás problémák, bőrbetegségek, légzési nehézség, gyakori megfázás, és így tovább. D.

Pszichoszomatika ott

És ez lehet a valódi oka a hólyaghurut nem csak, hanem sok más betegség akár az elhízás. Ezen a ponton fordult a könyvet Catherine Murashova „Treat vagy szerelem?”. általam korábban említettük. Sok gyermekkori betegségek alultápláltság mindenféle dermatitis járó helyzetekben a környezetünkben. Azonban egy pszichológus kezelt csak az összes lehetséges módszert kipróbált és gyógyszereket már részeg.

nem megy

Lehet akármilyen hosszú kell kezelni a gyermekkori trauma a húsz évvel ezelőtti, vagy menjen a család telepítést. de nem mindig megy eddig, és mély.

Az én esetemben, minden kiderült, csak a ragyogó és nehéz egyidejűleg. Egyszerű kérdés, hogy mi történik velem itt és most, az irodában, és a válaszokat maga segített megvalósítani az óriási fizikai és érzelmi feszültséget. Szorongás és aggódni és nem. A vágy, hogy ellenőrizzék a saját és mások. A beszélgetés során kezdett kialakulni negatív forgatókönyvek a jövő, nem pedig múltbeli eseményeket. Minden a felületen. Itt és most. Minden, amit gyakran tudatlanul végre egy mindennapi életben.

Betegségek mondjuk

Betegségek valóban sok mindent elárul rólunk. Néha suttognak, néha szívet tépő sírás. Másik kérdés, hogy akarunk hallani őket.

Könyvek hatástalanok

Néha időszakokban akut súlyosbodásának hólyaggyulladás segített foglalásában Tetszett? „A tested azt mondja, szeresd magad” (ingyenesen letölthető itt), de a probléma nem oldható meg a gyökér. Táblázat betegségek Louise Hay - informatív, de nem hatékony a számomra. Még ha van fekete-fehér ismertetjük pszichoszomatikus okait cystitis és más betegségek. Ez könnyű azt mondani, bízik a világ, szereted magad, és ne feszítse meg a férfi, aki élt a betegség évekig kevés tudatos és tudatalatti annak minden boldog, mert a rendszer működik folyamatosan. Nyikorog, szuszogva, de működik.

Van egy szervezet

Meglepő megkezdése előtt, ahol pszichológiát tanult, mennek a szakmai oktatás és képzés, éltem kizárólag az elme és a fej. Az a tény, hogy van, érzelmek és ők is, és figyelembe kell venni, meglepődtem, hogy megtanulják után húsz, és a test egyáltalán, és én csak ritkán figyelt. Nem tudtam nem észrevenni, huzat és általában sokáig azt gondolta, szeszélyeit, ha valaki állítólag hordó. Szóval egyszer megszerezte középfülgyulladás. Az a tény, hogy a hideg, tudod, amikor a remegés a hideg már. Az a tény, hogy a lábam a nedves, tanulni, ha vannak pincéjében. Az a tény, hogy én fújt, én tájékoztatta a barátom - cystitis.

És nem tudtam figyelmen kívül hagyni, hogy például során a hektikus tevékenység a test egy állandó feszültség a nap 24 órájában. A hét minden napján.

„John, te lány!” - kételkedett én csontkovács, elemzése és összegyűjtése rám részein. A hangja egy igazi meglepetés, mert lehetséges, hogy él ilyen feszültség a has.

„Mi ez?!” - kíváncsi voltam. Mert mindig éltem és az érzékelt, mint egy norma.

Az a tény, hogy ez az alhasi a nők élnek a unlived érzelmek, a harag, és dobpergés, állandó érzelmi stressz tanultam csak amikor elkezdtem mozogni a testben képzés és női gyakorlat és tanulni lépésről lépésre pihenni.

Az a tény, hogy mindez történik a test maga, végül rájöttem együtt pszichológus. Azt, hogy öntudatlanul, nem veszik észre, ebben a jelentésben. Az aggódó gondolatok és az ő bevallottan okos fejét. De tanultam, és a jó hír: ha tudok húzza, akkor tudok pihenni. Önmagát.

Érzelmi stressz

Azt már korábban is mondtam: „idegesít ez és ez”. Most - „feszült vagyok.” Egy szó - két nagy különbség. Az első esetben - me (tárgy), a második esetben - Magam (az alany).

És ez egy nagy lépés a módja annak, hogy a következő:

• Ismerd személyes hozzájárulása állandó érzelmi stressz;
  • Ismerd rejtett előnyeit érzelmi stressz, ami természetesen létezik. Egyébként én adom fel volt könnyű;
  • Annak tudatában, hogy az érzelmek, hogy hébe-hóba megy a háttérben. Amikor a kérdést: „Mi az érzés?” És azt akarom mondani, hogy ez alkalommal úgy gondolja.
  • Elválasztani a tényeket a fantáziák a jövő még nem történt meg, mert az érzelmi feszültséget, amely akkor folyamatosan.

És adja fel az illúziót, hogy egyszer feszült és egyszerre fog térni a normális kerékvágásba. A gép nem esik, turbulencia hal meg. A gép eléri biztonságosan, és hogyan közelítik meg mindent, amit kell. Csodák, és csak. Ez mindössze egy kis -, hogy húzza meg. Ezek elme játékok is játszott az évek során.

Győződjön meg valamit

Meglepő módon az idő megy az orvosok minden alkalommal jártam el, mint egy tárgy valaki másnak a munkáját. És én magam kinevezte magát a szerepet. Az iroda a következő szakértő, jöttem majdnem egy banner: „Legyen nekem valamit, jobban érzem magam.” Úgy tűnt nekem, eljövök, és egy idegen, hogy megtalálja az oka a hólyaghurut, és megmondja, hogyan kell élni a saját testem. Tény, hogy nem akartam, hogy befolyásolja a saját maga és hatáskörébe utalt, hogy idegenek.

Pszichoszomatikus spihotehnika ez nem működik - mondom ezt, mint az ügyfél. Pszichológia, ez a történet nem működik, túl - ez hogyan psihoterapet. Az orvos nem Isten. Pszichológus is. Nem ő volt az megoldó az egész világ kérdéseket. Nem szakértő idegen élet. Nem szakértője a testem. Szakértői csak én. Az ő saját testét. Az életemben. Az érzelmeit. A pszichológus így csak a karmester. Szerencsére az állásfoglalás az élet sok helyzeteket, ez elég.

Kontroll - ez csak illúzió

Azon a napon, amikor megtudtam, hogy kiderül, nem is tudom irányítani a saját légzés (alvás közben, például), nem is beszélve a munka a lépben és más belső szervek, van könnyek. Komolyan. Mert ha nem tudom irányítani, mi van, ha meg tudom csinálni ezt a kétértelmű és folyton változó világban? A lépe munkám, szerencsére, úgy döntött, egy pár hónapig. Az a tény, hogy nincs garancia végül lemondott körülbelül egy év.

ahelyett, hogy a következtetés

A jelölést „A betekintést a hónap” nyert pszichoszomatikus okai hólyaghurut és folyamatos érzelmi stressz. És bár az összes okot, hogy elbúcsúzzon véglegesen meghiúsult (mégis vannak objektív orvosi körülmények között), az élet könnyebb és egészségesebb. Nem utolsósorban azért, mert jött, hogy helyettesítsék az antibiotikum a gyógynövényeket. Korábban ezen én csak álmodni. Szorongás és állandó érzelmi feszültség csökken. A szervezet nem kell annyira, hogy fellebbezni oka, hogy ő hívta fel rá a figyelmet. Ez drága.

Mégis, azt mondják, a nemi betegségek és a pszichológus nem kellett volna az összes betegség a világon, hogy sikeresen betegek kezelésére. Azonban az én esetemben c pszichológia kiderült másképp. Betegség, az úgynevezett pszichoszomatikus orvoslás előkészítése során a második oktatás pszichológia, én beteg volt teljes. Ugyanakkor örömmel fogadja, hogy az elején én privát pszichológiai gyakorlatban már kifejlesztett egy erős immunitást.

Kapcsolódó cikkek