9 mondatok, hogy feldühít még a legtöbb beteg
Vannak mondatok, első pillantásra, elég ártatlan, de könnyen megsérteni néhány ember, vagy akár felbosszant. Talán azért, mert az a személy, aki kimondja őket, ha bizonyítja, hogy nem hall, nem értik, és általában mutat megbocsáthatatlan közöny?
AdMe.ru illusztrált önnek kifejezéseket, hogy vezethet egy igazi katasztrófát. Mondanom sem kell, hogy szeretteik.
„Megmondtam!” / „Tudtam!”
A férfi hibázott, és meg kell bizonyosodni arról, hogy piszkálni az orrát? Meg kell emlékeztetni rá, hogy ez a figyelmeztetés, és nem mert ellenkezni - és itt az eredmény? Most szétválasztani, és emlékszem, a jövőben, hogy te okos, és tudja, hogy mindent előre, igaz?
És ahelyett, hogy bátorító szavakat? Nem meglepő, hogy az emberek, hanem a tisztelet a zseni, eszeveszett dühében.
Ha bármilyen kérés, hogy bármit mondani, hogy „most” lenyűgöző
közömbös néző, ne lepődj meg, hogy ahelyett, hogy hála a szemét, hogy lássa a bizalmatlanság kérve. Végtére is, a „most” - nagyon „laza” fogalma - a „majd egyszer”, hogy „soha”.
„Te, persze, sajnálom, de. "
Miután ez a mondat elkerülhetetlenül valamilyen sárban. Mi most könyörtelenül hack színtiszta igazság, akkor kérek előre! Nagyon praktikus kifejezésre. Nem lehet gondolni az érzéseit a beszélgetőpartner. És miért csak ő megsértődött?!
„Nem lesz kíváncsi” / „Te nem érted”
Lehet-e valaki kíváncsi ugyanaz, mint te? Van valaki képes megérteni és felfogni? Alig. És haszontalan megmagyarázni - csak vesztegeti az idejét. És az a tény, hogy a beszélgetőpartner felkéri az érdekelt, úgyhogy csak naivan nem tudja, hogy milyen mély a probléma. Te, látni fogja, hogy nem érti. És általában nem érinti őt!
„Nem mondom!”
Te tényleg nem emlékszem, hogy mit kért. De miért kellene ezt el kell ismerni? A kifejezés: „Nem mondom (s)” - ez lehetséges, egyrészt, hogy világossá teszik, hogy a kérelmet nem csak akkor történik meg, hanem a lelkiismeret ebben a kérdésben csendes. Másrészt, hogy mutasd meg, hogy kétségei vannak a megfelelőségét a beszélgetőpartner.
„Hallottam, hogy” / „Megértem, hogy”
Az Ön partnere valami szenvedélyesen mondja, és valószínűleg vár rád választ. De botladozik száraz információ, hogy van füle. És nem több. Bármilyen következtetések, vélemények, támogatás - az összes alatta a méltóságát, és nem éri a második értékes időt. Hadd tudja.