33 Wheels a hazafi
Stepan Sandutsa, 32 éves
Vezetek UAZ Patriot
Nizhnevartovsk, Oroszország
Jó minden napszakban, volt egy kis szabad ideje, és azt akarom, hogy írja le a fejlesztéseket, hogy podvergnulis én Patriot normál funtsiklirovaniya „nagy” kerék. Az ötlet, hogy a nagy átmérőjű kerekek jött rögtön a döntést, hogy vásárolni ezt a csodálatos autót dobni egy 35 „papucs” kell „cut / szakács / fel / le / hajtogat / mindig ott bütyköl /” - ezek a gondolatok erősen meggyökerezett a fejemben, miután elolvasta az egész uymy cikkek, fórumok, stb Ezért úgy döntött, hogy a kerekek 285/75/16 (32,8 „- nos 33 lehet tekinteni” = F) velük sokkal kevesebb gond van, nekem úgy tűnt. Nos, kezdjük az elején - a gépkocsi megvásárlása után, várva PTS (ő volt a gyárban, és akkor küldték követő 10 napon belül a fizetés), egyetértettem urak ML és kedvesen beleegyezett, hogy jól, illetve, és hogy hajtsák végre a szükséges 33 a kereket (ezért mentem ki az utastérben, az Oise liftovanom elégedett orbánc), így az utastérben OD-ben alakult:
1. lengéscsillapítók 5 cm-es (hazai lengéscsillapítók „Plaza” 14t.km addig tart, amíg nincs panasz).
2. Megerősített tavasszal.
3. távtartók alatt a rugók.
A telepítés során a természeti képek nem történt meg, ezért a felvétel készítésének nonche az udvaron, hogy úgy mondjam, az egyértelműség kedvéért.
Egy kicsit több rugó lengéscsillapítóval
Fülbevaló és prstavka rugókkal
Tavaszi és ammortizator
Sticks a helyén.
Balra egy új ütőt
Csak állítható rúd volt telepítve egyszerre - Panhard, hogy a híd nem megy az oldalon. Golfütő volt, mint egy család, az egyetlen dolog, ami a remake / frissíteni a hegesztő - ez áthaladási „alamizsna”, a telepítés után a rúd, mert elkezdett fájni Kardántengely, a frissítés után minden rendben volt, még akkor is, ha az autó lóg. Korszerűsítése meglehetősen egyszerű, jelölt „zavaró” része a kereszttartó, a hegesztő és a vágás darab cső van hegesztve, az azonos falvastagsággal.
Korszerűsítése kereszttartó 2
Korszerűsítése 1 kereszttartó
Tovább de mivel a csapat egy kicsit szélesebb, mint a standard, hogy a létra rögzítő első stabilizátor őket, hogy ne viseljen, tettem nagyon egyszerűen - dobta a stabilizátor, akkor valószínűleg vegye fel a hegyre, fel a csonk és örülni, de én általában lovagol, és nélküle, de ez az, amikor nagy lógó, a kerék néha fáj lökhárító (mivel ő most egy vas).
Most ezeket a hiányosságokat (az első)
Nos, elvileg, és minden felfüggesztés amíg már nem csinál semmit, és nem is tervezem ... nem tervezik =).
Golfütő, bejárja, Panaro raktak maguk barátommal és lelki társ, azonos kalandor, mint én Oleg Panarin - rosich83, köszönöm neki nagyon.
Remélem, ez az információ hasznos, vár tanácsot és kritikát, „egy vitában született igazság”, a siker és egészség.