100 K 1
Tekintettel arra, hogy a kérdés magában foglalja a választott választ a játék „a 100-1”, akkor kitalálni a helyes választ kell szerezni körülbelül hat shtuk-). Tehát, próbáljuk elképzelni, hogyan lehetne válaszolni az emberek az utcán, vagy inkább a számítógépet kitalálni a legnépszerűbb választ:
Az első sor az én asszociatív sorozat vesz - egy majom. mert ez az állat nem csak tud menni, ugrani, és vágta át a fák között, és gyakran még élő them-)
A második helyen a népszerűsége, úgy tűnik számomra, azt állítva, a kedvenc meowing teremtés - egy macskát. mentőcsapatok, amelyeket időszakosan eltávolítjuk a magas derevev-)
Harmadik tipp lehet a legnépszerűbb - fehérje. fun ugrás az ágakat erdei fák és ligetek
Negyedik képviselői fára mászni - viseli. ügyetlen a tisztáson, de nagyon fürge az a vágy, hogy enni a mézet a vadon élő méhek üreges erdei fákkal)
Ötöde a népszerű állat ebben a kérdésben lehet, - kígyó. álcázott szalagot vagy fióktelep vadásznak madártojás
Nos, az utolsó sorban az én rangsor tartozik - koala. akik szeretnek aludni eukaliptusz levelek, punctuating, hogy szüksége van az élelmiszer édes álmok közepette ezek derevev-)
Sőt, azt véletlenül megüt a kérdésére, csak a játék iskolatársai kapott egy hasonló kérdés, ahol a választás között volt egy víziló és a krokodil. Így persze ott van a választás esett a krokodil, aki szintén szeret mászni a fák ágai. Meglepetésemre után kotorászni a mélyben az interneten, találtam visszaigazoló e választ. Valóban mászni, és a kisebb fajta alligátor, annál nagyobb az állat felmászik ágak trópusi derevev-)