10 jó ok, hogy egy macska, a hivatalos blog OLX

Még ha nem nevezhetem magam lelkes rajongója macskák, elismerem, hogy valószínűleg néha villant egy gondolat, hogy találja magát egy szőrös állat. Talán még mindig mérlegelni a „profik” és a „hátránya”? Aztán kínálunk 10 ok javára macskák, és úgy dönt, „vagy nem lehet!”

A legjobb orvosság álmatlanság - egy macska, hogy szeret aludni a bérbeadó. A hő az állatból származó, megnyugtatja és segít pihenni. Amikor egy férfi simogatta egy macskája, a paramétereket a szívverés és a légzés közel a mutatók, amelyek ünnepelte, miközben egy könyvet olvas nyugalomban.

Macskák is jár, mint a „akupunkturista”, amikor mászni a gazda és dorombolt, termel karom, hogy irritálja a reflex zónák, mint a jelen ülésén akupunktúra.

A macska is akadályozhatja a szívroham. Cat tulajdonosok tudják, hogy a háziállatok azonnal elkezdenek odabújik amikor uramat bosszantotta, vagy a feszültség.

A szín a macska is, befolyásolja a gyógyító képességeit. Fekete macska, hogy egy személy kétszer annyi negatív energiát, mint a macskák más színű. Vörös macska maguk ad pozitív energiát. Macskák krémszínű „hang up” az energia, és a szürke-kék - nyugodt. Fehér macska - felülmúlhatatlan gyógyítók minden tekintetben. Angliában, akkor is eladni speciális gyógyszertárakban!

Ha minden nap hallgatni egy macska dorombol, akkor pozitív hatással van az immunrendszerre. A tény az, hogy dorombol hasonló ultrahangos kezelés, amely gyorsítja a gyógyulást, a növekedés és erősítése a csontok. A Perzsa macskák is enyhíti az ízületi fájdalmakat és tünetei osteoarthritis.

Férfiak, akik tudják, hogyan kell kommunikálni macskák, jobb megértése a nők és több boldog az én magánéletem. Macskák - a legtisztábban az összes háziállat, azok mindig tiszta és mossa, megkönnyítve gondozó személy nekik.

És végül, a macska - kiváló barométerek: ha a macska hátán feküdt - várjon felmelegedés, cica, begurult egy labdát, figyelmeztetnek a hideg. És ha a kedvenc mosás - várja a vendégeket!

És mi a érvek mellett a macskák is viszi?

Kapcsolódó cikkek