9 érdekes tény a medvéket
Ezek medve gazdaságok szörnyű (
Bear és a kölykeit élt egy különleges farm egy távoli régió északnyugati Kína. Napi állat kivonat tartalmát az epehólyag.
Az epe - eszköz előállításához használt gyógyszerek hagyományos keleti orvoslás. Az ilyen eljárás nagyon fájdalmas és traumatikus barnamedve vezetik, amelyeket apró ketrecek, hogy nem teszi lehetővé számukra, hogy mozogni.
Szemtanúk az incidens során elmondta, hogy egy másik szúrás, hogy a mezőgazdasági munkások vették a medve, elkezdett üvölteni a fájdalomtól.
Az anyamedve, hallotta a baba sír, hihetetlen erőfeszítést megszökött ketrecéből, felszaladt a borjú, és megölelte.
- Született medve futott a kis medve, és megpróbálta elvenni tőle az egyik oldalon, - mondta a tanú az esemény. - De a borjú volt kötve lánc, így ő csak belekapaszkodott a markában. Nem vettük észre, hogy a lány végül megfojtotta fiát.
Ezután, az első elkábított emberek medve elmenekült, és küzdött a falfelületet, szétzúzva a fejét.
Felfedés 6 ága
nakama981 1496 napja
Csak azt akartam mondani róla. Gazdaságok pedvedey szörnyű!
Nyilvánosságra ág 3
Egyetértek minden szót
Nyilvánosságra ág 2
pedvedi rossz, és amikor leáll.
Kaytos 1496 napja
Felfedés ág 0
Felfedés ág 1
Hogy őszinte legyek, nem hiszem, hogy az állatok képesek öngyilkosságot, de csak nem hiszem, hogy elég ember tanult ebből a szempontból, mert úgy gondoljuk, hogy az állat nem tud sírni, és ismerős a vőlegény azt mondta, hogy sok időt nézi a lovakat sírt amikor bevezették a vágási
Felfedés ág 0
És rohangál és a támadás. Relatív örökletes tajga emberek, a rúd. Négy kilométerre lesújtott a háta mögött, közelebb hozott. A hó. Aztán kúszott fel hátulról, és átvette a fejbőrt. Még nem ettem. És dobtam az erdőbe.
A munka, futott mellettem, 10-12 méter. De nem volt érdekelt benne. Ő mögött a két „kaukázusi” futott (kutyafajta). ))))
Van egy másik medve a szomszédos ingatlan bement az ebédlőbe, és megtörte a szakács. Ő már kritikus napokban.
Általában egy nagyon trükkös vadállat. Ez képes meghatározni, hogy mi tushena bank, és néhány sűrített tej. És egy zárt üvegben. Megtanítja a kölykök, hogy válasszon egy édes és nyissa meg a karom, mint a nyitó. Igen, sok közülük, hogy lehet írni))))
Nyilvánosságra az ág 10
XuTcoHe 1496 napja
Igen, apám is működik az északi, mint a történelem azt mondja. Azt mondja, néha félek, hogy menjen az egyik cső, hogy ellenőrizze a Bears nem tud futni, és a medve egyedül nem tud megbirkózni.
Felfedés 5 ága
Gutskrecha 1496 napja
És együtt mind a Bears futni? Míg a gyenge láncszem eszik?
Nyilvánosságra ág 3
XuTcoHe 1496 napja
Mi a leggyengébb láncszem. D
Csak egy ember nem ugyanabban az időben, és fáradhatatlanul, hogy nézzen körül, és fordítva)
Felfedés ág 1
Gutskrecha 1496 napja
A leggyengébb láncszem az, aki nem fut el egy medve) én biztosan nem egy profi, de azt hiszem, ha Mike úgy dönt, hogy megtámadja - nem néz körül körülnézni, még mindig nem volt ideje, hogy.