20. fejezet új barátokat Dewey

Új barátok Dewey

- Vicki, viszont, kérjük, rádió. Nem fogod elhinni, a füle ...

Megfordultam, és hallottam:

„És most, hogy ... a történet vége.”

Minden hallgató ismeri a szót. „A történelem vége”, Paul Harvey volt az egyik legnépszerűbb program a történelem rádió. Valamennyi szállítási-, történetét írja le az élet egy jól ismert személy, aki nem mondta el, ki ő. A fogás volt, hogy nem tudta, akiről Paul Harvey azt mondja, amíg ő szállított a híres szavait.

„És ez a gyerek - azt mondhatta volna -, amelyet úgy akart törni a cseresznyefa növekedtek és nem más, mint George Washington, az apa a hazánk. És most már tudom a történet végét. "

Kit érdekel, ha nem egy, hanem Paul Harvey alkalmazottak, nem tudja ellenőrizni ezeket a tényeket? Kit érdekel, hogy mit nem tudnak, és tíz százalék a további történetét, azt a részt, Dewey tette? Ültem ott, amíg a végén a sebességváltó, és azt gondolta: „Így van ez. Dewey tényleg megcsinálta. " És akkor, mert már megszokta a váratlan Dewey, megpróbáltam elképzelni, mi fog történni.

Ezekben az években, szoktam menni az újságot, és a rádióban, hogy megtanulják híreket Dewey. Miután Paul Harvey úgy döntöttem ellene. Dewey és így a rajongók elég. A látogatók minden nap megkérdezte, mi újság Dewey. Gyermekek, betörni mosoly futott fel a könyvtárat keresési barátja. De úgy tűnt, hogy a hírek Dewey már nem tesz olyan benyomást a többi város. Sőt, elkezdtem aggódni, hogy esetleg elidegeníteni valakit. Gyanítom, hogy Dewey lesz túl sok, túl látható.

De csak Spencer. A világ többi része ez nyilvánvalóan nem elég. Amellett, hogy amit már megválasztották a táblák több állam, én voltam az egyik hat oktatók a könyvtári rendszerben az Iowa. Azt vezetett tanfolyamokat a kommunikációs hálózaton keresztül a Iowa, telekonferencia rendszer, amely kapcsolódik a könyvtárak, a katonai táborok, kórházak és iskolák az egész államban. És minden alkalommal, amikor beleül a rádiós szobában megkezdeni vagy folytatni a következő Természetesen, az első kérdés az volt:

- Igen, - egy kis hang azt kérdezi a másik könyvtáros - és látjuk meg?

Szerencsére, Dewey részt vett az összes ilyen rádió ülésein. Jobban kommunikálni az emberekkel hús-vér, hanem telefonkonferenciák is elfogadható. Tettem Dewey az asztalra, és megnyomta a gombot, úgy, hogy megjelent a képernyőn az egész államot. Talán, akkor lehetett hallani sóhajjal csodálat és Nebraska.

- Mit gondol, kap egy macska a saját könyvtárban?

- Csak akkor, ha ez a helyes macska - mindig válaszolt. - Nem lehet csak menni, és kap egy macska. Meg kell különleges.

- Nyugodt, türelmes, intelligens, egyfajta méltóság és mindenekelőtt barátságos. Könyvtár macska kell szeretni az embereket. Továbbá, nem zavarja fényes külseje és minden vele kapcsolatos emlékezetes történet. - Nem szeretném megemlíteni, hogy a könyvtár macska szív fel kell tölteni a szeretet. - Rendben - mondta végül nekik. - Elég, hogy szórakoztassák. Visszatérve a cenzúrázásával és expanziós egységet.

- Nos, még egy perc. Kérem. Azt akarom, hogy az alkalmazottakat, hogy Dewey.

Néztem a nagy vörös hajú barátja, aki ki van nyújtva a kedvenc helyéről az asztalra.

- Te, mint, hogy nem?

Ő ártatlanul nézett rám.

„Ki, én? Én csak a munkámat végzem. "

Dewey nem szeretné, hogy csak a könyvtárosok. Egy reggel, dolgoztam az irodámban, amikor Kay hívott az előfizetési asztalra. Volt egy család négy ember: a fiatal szülők és gyermekeik számára.

- Ez a szép család - alig leplezett csodálkozással mondta Kay - Rhode Island. Úgy jött, hogy Dewey.

Apa kinyújtotta a kezét:

- Mi volt a Minneapolis, ezért úgy döntött, hogy az autó és érkeznek. A gyerekek csak a szeretet Dewey.

Ő őrült? Minneapolis négy és fél óra van.

- Remek - mondtam, kezet velük. - Hogy hallani Dewey?

- Azt olvastam, hogy az a „Macskák” magazin. Szeretjük a macskákat.

- Oké - mondtam, mert semmi más nem jutott az eszembe. - Lássuk vele.

Hála Istennek, Dewey volt kegyes, mint mindig. Ő játszott a gyerekekkel. Beleegyezett, hogy jelentenek a képek. Megmutattam a kislány, hogyan kell viselni Dewey, és elment körül az egész könyvtárat, miközben neki a bal vállán (mindig csak a bal oldalon). Nem tudom, hogy szükséges-e, hogy ez zajlik az autóban kilenc, de a család hagyott ránk, túláradó boldogsággal.

- Furcsa volt, - mondta Kay, amikor a család elhagyta.

- Természetesen. De fogadok, hogy nem fog újra megtörténni.

Ismételjük meg. És újra. És újra. És ismét újra. Jöttek a Utah, Washington, Mississippi, Kalifornia és egyéb részeket, amelyeket csak meg kell találni a térképen. Idős pár, fiatal, az egész család. Sokan járta az országot, és hogy egy kis kitérőt, hogy száz vagy akár kétszáz mérföld egy napos tartózkodás Spencer. Az arcok sokan, emlékszem, de a nevek emlékszem csak Harry és Rita Fein New York, mert miután találkozott Dewey évente küldték ajándékot karácsonyra és születésnapi - huszonöt dollárt az élelmiszer-és szórakoztató. Szeretném felidézni, és írok a többiek, de eleinte féltem, hogy eljön a túl sok ember. De aggódni? Mire rájöttünk, a hatalom varázsa Dewey, a látogatók olyan általánossá váltak, hogy már nem úgy tűnt, hogy valami csodálatos.

Hogy mindezek a zarándokok remélte, hogy talál itt? Természetesen a csodálatos macska, de ugyanaz a csodálatos macska ül hajléktalanszállók egész Amerikában. Miért mindenki akar itt? Mi vonzza őket - a szeretet, a béke, kedvesség, egy emlékeztetőt az egyszerű élet örömei? Vagy csak azt, hogy időt tölteni a csillag?

Vagy azt remélik, hogy megtalálják a macska, könyvtár, Város, őszinte érzések, amelyek eltérnek a mindennapi életben, de valahogy szoros és ismerős? Van, hogy nem teljes a Iowa? Talán a szíve, az ország - nem csak egy hely a hatalmas országban; Lehet, hogy ez is egy hely a mellkasában.

Bármi legyen is az oka a látogatás, Dewey meg a vendégek előtt. Az újságcikkeket és programok érintse meg az emberek. Folyamatosan leveleket fogadni, hogy kezdődött, „Még soha nem írt egy levelet, hogy idegenek, de hallottam a történetet a Dewey és ...” A vendég, mindegyikük, érzés megérintett és bal szerelmes belé. Tudom, hogy ez nem csak azért, mert rám ismert, vagy azért, mert láttam a szemét, és egy mosollyal, de azért is, mert haza, azt mondták az emberek ezt a történetet. Mutatott képeket. Eleinte azt írta, hogy barátok és rokonok. Később, a technológiai fejlődés, küldtek e-maileket, amelyek nagyított kép az arcok Dewey, az ő története. Ő kapott egy levelet a tajvani, Hollandia, Dél-Afrika, Norvégia, Ausztrália. Penpal volt egy tucat országban. Középre az eltérő „tovagyűrűző” volt egy kis város északnyugati Iowa, ahol a hálózat az emberi kapcsolatok kifeszített szerte a világon.

- Egy kisváros Iowa, amelyek még soha nem hallottam.

- Soha ne zárja Spencer?

- Ez igaz - mondta meglepetten. - Spencer.

- Menj a könyvtárba?

- Rendszeresen. Ami azt illeti, bemegy a fórumon.

Bájos, jól öltözött nő a férjéhez fordult, és a nevetés a gyermekek felkiáltott:

- Ez egy apa, Dewey!

- Úgy hallom, Iowa. Tudod, hogy a Dewey a könyvtár macska?

Nincs okunk azt mondani, hogy minden közvélemény-kutatások tudta Dewey. Nem számít, milyen híres és népszerű válhat, mindig volt valaki, aki nem tudta, mit a Public Library Spencer él egy macska. Dewey eljött a család, még a Nebraska. Hoztak ajándékot neki, játszott vele, lefényképeztem, beszélt a személyzettel. Tíz perccel azután, hogy elhagyta, valaki megjelent a könyvtár került az asztalra, és suttogva azt írta:

- Nem akarom, hogy zavarlak, de most láttam egy macska a szobában.

- Igen, - súgtam minket cserébe. - Itt lakik. Ő a legismertebb a világon a könyvtár macskája.

- Ó, ez olyan, mintha - elénk mosolyogva -, és azt hiszem, róla.

A látogatók, akik valóban megérintett legtisztábban emlékszem egy fiatal pár a Texas és hat éves lánya. Amint belépett a könyvtárba, mivel világossá vált, hogy ők jönnek ide kifejezetten. A lány beteg volt? Szenvedett valamilyen sérülés? Nem tudom, mi volt, de úgy érezte, hogy a szülők énekelt vágya. A lány szerette volna látni Dewey. És azt vettem észre, hogy ő hozta ajándékba.

- Ez egy játék egér - mondta nekem az apja. Mosolygott, de érezte, hogy izgatott. Ez messze nem volt közönséges látogatás során fut be a percet.

Mosolyogtam vissza rá, de én tartott csak egy gondolat: „Remélem, hogy ez a játék egér legalább egy kis menta.” A Dewey voltak időszakok, amikor nem akart foglalkozni bármilyen játékot, ha nem volt menta. Sajnos, ő volt az egyik ilyen állapotok.

- Megyek Dewey -, és én csak azt mondta.

Dewey aludt az új kiságy készült műszőrme, amit tesz az ajtón az irodámból előtt egy melegítő. Dewey ébrenlét, én mentálisan próbálta csepegtetni neki: „Kérem, Dewey, könyörgöm. Ez nagyon fontos. " Olyan fáradt volt, hogy alig nyitotta ki a szemét.

Eleinte a lány, mint a sok gyerek, myalas úgy, hogy az első anya megsimogatta Dewey. Feküdt előttük, mint egy zsák krumpli. Végül a lány kinyújtotta a kedvtelésből tartott neki, és Dewey, felébred, kapaszkodott a kezét. Apa leült, és felvette a lánya, és Dewey az ölében. Dewey azonnal összegömbölyödött mellette.

Így ültek egy-két percig. Végül a lány megmutatta Dewey ajándék, gondosan kötött szalaggal és meghajolt. A macska kezdett, de láttam, hogy ő volt letargikus, és inkább reggel szunyókáló ölében a lány. „Gyerünk, Dewey, - gondoltam. - ugrik »Lány kicsomagolt ajándéka. Ez egy közönséges játék egér, menta természetesen nem volt kérdés. A szívem. Ez egy katasztrófa.

A lány megrázta a karját előtt álmos szemek Dewey, hogy felhívja magára a figyelmét. Ezután óvatosan tolta több lábon. Amint az egér érintette a padlót, mint Dewey ugrott rá. Ő vezette a játékszert, dobta a levegőbe, a lábak verte. A lány felvisított örömében. Dewey soha nem játszott ezzel a képre, de amíg a baba itt volt, ő adta neki megérteni, hogy a játék tetszik neki. Ő adta minden csepp energiát, hogy még mindig. A kislány ragyogott. Csak izzott. Ő vezette száz mérföld, hogy a macska - és nem csalódott. Miért kell aggódnia Dewey? Mindig készen áll a feladatra.

Ismertetése TANULMÁNYOK DYuIOtvet a kérdést: „Mi a felelősségét Dewey?” Gyakran felteszik, amikor a látogatók tudomására jut, hogy Dewey, valamint más alkalmazottak a könyvtár, a kényelem 15 százalékos kedvezmény az orvosnál Easterly

1. Vegye ki a stressz minden ember, aki figyel rá.

2. Minden reggel 9:00 ülni a bejárati ajtót, hogy megfeleljen mindenki, aki jön a könyvtárba.

3. Vizsgálja meg az összes cellát, hogy jön a könyvtárba, a szempontból biztonságot és kényelmet.

4. valamennyi ülésén részt vesz a kör alakú terem, mint a hivatalos képviselője a könyvtárban.

5. Rendezzük vicces lazítani az alkalmazottak és a látogatók.

6. mászni táska könyvek és mappák, amíg az olvasók tanulni, vagy próbálja megtalálni a szükséges papírokat.

7. Szervezzen nemzeti és világhírnevet Spencer Public Library. (Ez szükségessé teszi, hogy üljön mozdulatlanul előtt fotósok, mosolyogva a kamerába, és azt mutatják, hogy mit te aranyos.)

8. A munka a megerősítését állapotát a legigényesebb macska a világon, feladom a kínálatát, de a legdrágább és a különleges ételt.