13. fejezet házas egy sárkány - nem megy feleségül a sárkány

A Beast feje jelent meg.

- Van az jön, hogy mit lehet mondani?

- találkozunk velük most!

Welat rám nézett.

- Dragon, tudnod kell, hogyan találjuk meg a bejáratot. Itt voltál hosszú ideje, és minden bizonnyal már mindent megtanulni.

- Ha! Aztán ült egy csapda, akkor ügetett át a mágus futott.

- Tudom - MELF- halkan, anélkül, hogy felnézett.

Nem, csak nem ismerte el a lány. És, hogy milyen típusú az új, megváltozott, törött Melfi, szíve hevesen schemit.

Nem tiltakozott, nem lázadó, ment előttem. Azt utolérte, és megállt.

- MELF-, bocsáss meg!

- Mert mi van? - ő szórakozottan nézett valahol félre. - Ne aggódj, én döntöm el sorsát. És nem fogom terhelni.

- Igen, jól figyelj! - fordultam vele felé. - Elnézést kérek szót! Igazából nem hiszem, amit mond, és csak azt akartam, hogy boldog legyen!

MELF- mindig rám nézett.

- Kérem, higgyék el nekem! Sőt, én csak azt szeretném, hogy maradj velem!

- Rendben van. Mit tehetek, hogy higgy. Azt akarja, hogy valóban feleségül? -, hogy én vagyok? Ralph, aki elment utánunk, és véletlenül jelen volt a magyarázat, leesett az álla. MELF- is meglepett módon:

- Ez most komoly? De mi a helyzet a beszélni az a tény, hogy Ön egy sárkány, és én férfi vagyok, és köztünk nem lehet unió?

- Tévedtem. Nem tudok nélküled élni. Még akkor is, hogy különböző fajokhoz tartoznak, és eltekintve a lelki rokonságot köztünk semmi sem lehet. Ralph, segítsen nekünk megtalálni egy pap?

A fiatal férfi a falnak támaszkodott, kezében a szívét.

- Dragon, ha megtalálom, akkor alig tudok győzni.

- Hé, várj egy percet - a lány kezét a csípőjén, egyre egy kicsit, mint maga. - Priest keresnek! És kértelek? Talán nem akarja, hogy legyen ahhoz a sárkány felesége!

- MELF- Maga mondta akkor - megdöbbentett.

- De soha nem lehet tudni, akkor mit mondtam! Nem tudtam, hogy ilyen gazember!

Feldühödött, én ugrottam Melfi a karjaiban, megpróbált ellenállni, de nem figyel rá.

- Ralph, hogy a hátamon, repült egy papot!

A levegőben megpróbáltam, hogy elfogják Bestia, de én csak gyorsan integetett szárnyakat. Ahhoz, hogy beszélgetni bárkivel tőle törzs nem akarta őt.

- Ahogy a humán esküvő készül? - Megkérdeztem Ralph. - Mit kell más, mint egy papot?

- Ó, semmi. Ez egy kis áldozatot pénzt.

Tehát volt egy másik állomása az erdőben, hogy megtalálják a kincset. MELF-, amíg Ralph ásott mellkas, megszökött, és aligha találta meg az erdőben. Előzni a lány sikoltozva az egész erdő, amely el akarja lopni a sárkány, de a tömeg a lovagok, hogy mentse a szegény nem volt. Az egyetlen, aki jelen volt ott, segít megtartani a lányt.

Megnyugodott csak repültünk a templom rájött, hogy egyértelmű, hogy hová mennie, és talán, rájöttem, hogy nem megyek sehova belőle.

- Dragon - Ralph hívott.

- Azt már régóta kint várjon. A szent atyák nem azonnal menekülni.

Szorongatva a néma lány. Én lélegzetvisszafojtva figyelte, ahogy a lovag belép a magas, festett ajtók. Itt vannak becsukódott mögöttük. Ralph nem volt hosszú ideig, azt már kitaposott az egyház egy jó pálya, megijeszteni egy pár koldusok, és hogy a hiszti néhány idős hölgy, úgy döntött, hogy repültem át, és szépen elájult kiválasztása után puhább hó. De miután ott fekszik egy kicsit hideg, rájöttem, hogy én nem megyek érte, nyögött rózsa és köpött felém és bicegett haza.

- MELF- - végül nem tudtam elviselni.

- Mi az? - komoran mondta a lány.

- MELF-, nos, bocsáss meg!

- Azt hiszem, amit most csinálunk is, mert néhány célokat.

Nekem van olyan lába és elesett.

- Hey! Gyere ide! - a templom ajtaján less Ralph, intett a karját, kínál nekünk bemenni.

- Megtaláltam! Némi nehézséget, azonban minden elfutott, amikor látta a sárkány repült.

- És mit jelent ez, olyan bátor. - Meglepődtem.

- Nem. Egyszerűen nem tudta megúszni.

- Nyomorék, vagy valami? - Megkérdeztem részvéttel, és látta, hogy a pap. A legfinomabb fa egy vihar mozgassa kevesebb, mint a Szentatya.

- Ez a részeg lesz, hogy feleségül?

- Sajnos nem volt más.

- Nem részeges - rázta az ujját a pap, és majdnem elesett. - Ne hívj, hogy aljas démon!

- És ki vagy te, ha annyira részeg.

- Nem iszom! - Azt csuklotta pap.

Azt beleszagolt a levegőbe, hogy elkapjon egy személy egy hazugság. De tőle igazán szinte nem szaga az alkohol, kivéve, hogy egy kicsit. De jött a nagyvonalú aromák galagonya, berkenye és a málna.

- Hideg csak - mondta szerényen a Szentatya, mint egy fűszál imbolygott a szélben.

- Tehát nem vagyok gonosz démon.

- És ki? Ki vagy, ha nem egy démon?

- Yas. Hö? Tiszta. És mit akar tőlem Dragon, miért tört ki az Isten házába?

- Azt akarom, hogy feleségül az emberi hagyomány és nekem ez a nő.

- Ez. Hogy mered. Vile szörnyeteg! Mit jelent udumal átkozott. Elcsábítani egy ártatlan lány! Ránézek, és magad!

- Igen, ő beleegyezett.

- Ez. Gyermekem, kivel hozta fel, aki azt tanácsolta.

MELF- csendes, lehajtott fejjel.

- Apa, ez egy hosszú és bonyolult történet - Ralph közbe. - De a kettő csak örülni egymással.

- Ez. - dobta fel azt Melfi fordult a lovag.

A pap összeszorította a száját, és megrázta egy kicsit.

- Nos, ha így van, nem zavar engem. Szerelem ez mindig jó. Ki vagyok én, hogy zavarja az igazi szerelem. Vile démon akkor megkeresztelkedik?

- Nem - ráztam a fejem, hátrálni.

- Bocsánat. Nos, semmi, így jött le - a hideg több elszállított gyógyszerekkel. - térdel, gyermekeim!

Egy idő után már elhagyta a templomot a férj és feleség. Boldog kincs pap ült alszik az oltár mögött. MELF- levert csend, és aggódtam - nem tévedés, ha minden, ami történik, hogy én nem a helyes. Maid valójában nem is mondom, hogy ő még mindig azt akarja feleségül venni.

- Vissza? - mondta lovag, akik sajnos a lábához.

- Gyere vissza - én kitűzte az emberek hátán és mentünk vissza a menedéket Moria. És ott. Ahelyett, hogy egy csendes menedéket a káosz uralkodott: minden futottak, kiabálva. Elkaptam egy rohanó valahol nyaktörő sebességgel, és kidülledő szemek Sverkalku.

- Mi történt itt.

- Ez így van! - egyszarvú megpróbált lélegzethez jusson. - Morian megszökött!

- Ez. - dobtam a földre Sverkalku. - üzlet! Egy pillanatig sem nem távol maradnak!

Itt szarvas hunyorogva célzó rám vádlón pata.

- És mi megnősült Melfi.

- Ez. - elkábított Sverkalka ült a farok a kutya. Úgy tűnik, komolyan megzavarta a kérelmemet. Szegény srác megrázta a fejét, próbál megszabadulni a megszállottság. - Sárkány, hallom igaz? Te tényleg házasok?

- Az emberi szokásokat?

- A templom a pap?

- Igen. A templom a pap.

- Jaj! Ölelj, fogok őrülni! - Sverkalka paták szorította a halántékát. - És hogy van most?

- Nem tudom. Valahogy.

- Igen? Rendben. Gratulálok. „Keserű”, vagy mi van?

- Adok „Kiss”! Perverz!

- Ez még mindig egy közülünk, aki perverz! Nem vagyok házas ember nő.

- És nem egy kecske uhlestyval.

- Saját Lily, Daisy nem egy kecske! És általában! Foglalkozz a saját dolgoddal!

- Jó tanács. Nem akarom használni.

- Hey! Hey! - Ralph ugrott köztünk. - Most nincs itt az ideje a veszekedés és küzd! Meg kell gondolni, hogyan lehet elkapni Moria nem veszekszik egymással.

- Huh! Nemes lovag! Amennyiben ilyen szavakat! 'DAC'! - ráncos csodálatos állat még nem, hogy kifújja magát, és nem kész arra, hogy rendezze le.

- Tehát akik vezetnek.

- Tehát azt mondom - nem kell iszik mindenféle sárkányok!

- Ez. - úgy tűnik, hogy a veszekedés jött egy új kört.

- Mi folyik itt? - mellettünk landolt Bestia. - Hol voltál? Morian megszökött!

- Tudjuk - sóhajtottam, és nagyon rosszul érezte magát. Hirtelen drakonsha érzékeltem túl komolyan mindent, amit én mondtam neki. - Bestia, azt kell beszélni.

Unicorn kuncogott gúnyosan. Megfordult, és azt leütötte a farkával, és elment a menedék, nézi a fekete. Az érdekelt Bestia utánam.

- Beast. - haboztam, nem tudta, mit mondjon.

- Értem. Ya No, én nem hazudtam. De a körülmények. Változtak. Látod, köztünk nem lehet semmi.

A megjelenés nem változott drakonshi, majd elmosolyodott.

- Nem tudom, hogy ez a megközelítés akkor.

- Ez. - Egyszer mostanában gyakran vált kiejteni ezt a szót.

- Otthon a férjemnek, a család, a gyerekek.

- Tehát mit itt ül velünk?

- Nagyon akartam, hogy még Moriani. És ez szörnyű a gyermekek számára, míg egy ilyen gazember őrölt stomps.

- Ebben természetesen igazad van.

- Most már megszökött! - drakonshi hangja tele volt a kétségbeesés.

- Ne aggódjon - megöleltem legjobb szárny vállát. - Mi minden bizonnyal elkapni.

- Soooo! - a hang csendült a háta mögött, nem volt semmi, de a harag. - Csak megnősült és rögtön balra! - valaki kihúzta a farkamat, könnyezés le drakonshi. Meglepetésként megbotlottam, és elterült a földön, aztán húzta végig a földön, csak az álla alatt visszapattant ütésektől. A fején ütött egy csapásra zúzás erő, valami repedt úgy tűnik, a második kürt. Próbáltam, hogy fedezze a legértékesebb része a lábak a test. - akadályozza meg! És tudtam, hogy valami rossz fogant!

- Melfochka! én lányom! Jaj! Mit csinál.

- Figyelj, kedves lány! - Próbáltam kiállni a legjobb.

- Kifelé! Snarky! Egyébként én csak megtanulta, hogyan kell elvenni mások férjek!

Bátor fekete drakonsha, aki nem félt a fekete mágus és egy egyszarvú, úgy döntött, hogy elhagyja csendben.

MELF-, hogy továbbra is vent Skopje feszültséget. Ő rúgott a bordák.

- Elég! - Azt megragadta és megszorította a saját mancsát. - Nem értem!

- Csak annyit tudtam - lesütötte a szemét, és ernyedt, mint egy rongyot.

- My girl, mit. Mi csak azt mondta, viszlát! - de nem akartam hallgatni MELF-, bár harc megállt, újra beleesik levertség. Figyelembe felesége hóna alatt, hogy ne fuss el sehova, mentem a menedéket találni legalább valaki, aki tudott világosan elmagyarázni mi történt. Míg mi átkozottak, mindenki megállt hustling és összegyűjtötte a laboratóriumban. Zelian pacifikálták folios és most mohón lapozgatta őket. Grain méltóságteljesen ült egy széken, és a többi, akik kapcsolódnak ahol sikerült.

- Dragon, hol voltál? - kérdezte a herceg, a hozzánk forduló.

- Marry repülés - úgy tűnik, Ralph, és Sverkalka Bestia még mindig nem mondott semmit, úgyhogy volt körülöttünk sok-sok kerek szemek.

- Hol repülni? - Gabona kérték megbirkózni velük.

- Ez csúnya sárkány vezetett te! - harcos kész volt rohanás rám, és vágjuk darabokra, de MELF- megrázta a fejét, még mindig lóg a karom alatt.

- Nem, én mássalhangzó. És általában! Ne hullám a külföldi férjek mindenféle darab vas!

Riadtan harcos sietett térni.

- Ha hirtelen - ismét újjáéledt Grain.

- Miért húzza? Szóval, mi történt?

Duke egy sóhajjal vetette fel a kezét.

- Magician segítségével általános zűrzavar, elmenekült. Mindannyian keresett, de eltűnt.

- Igen, ez is - azt a fejét vakarta. - Mi a teendő?

- Semmi különös, most képes megtenni. Nem ismert, ahol Morian. Azt javaslom, hogy elvegye a mágikus mágus a dolgokat, és menjen haza. Anélkül, hogy a mágikus könyvek és egyéb dolgokat, akkor nem lesz olyan erős, és az esküvői ünnepelni.

Grain beszélt üzlet. És nem szeretem nézni az egyik, akkor esik valahol, és nem tud felkelni, legalább száz éve.

Beast, de nálunk viszlát, gratulálok még egyszer, és azt mondta, hogy menjen haza.

A vár Roulfingov éppen időben érkezett a következő napon délben. Riasztó- és fáradt, a várakozás Alija azonnal szervezett ünnep hallani az esküvőről. Még valahogy lett kényelmetlen.

Minden gratulált nekünk, és énekeltek a dicséret, felemelték a poharak a tiszteletünkre, de még mindig egy ünnep valahogy szomorú. Valaki egyszer úgynevezett „keserű”, így sziszegett. Valószínűleg minden olyan ideges menekülési Moria. Egy Zelian boldog. Varázslatos kötetek elismert gazdája és most állomány mindenütt mögötte futott, itt és most körül telepedett meg: valaki az asztal alatt, ijeszteni kutyák koldulás csontokat, hogy valaki felmászott a padra, csendesen ellopta ételt az asztalra, és a legboldogabb dönthető alkimista ölében dorombolt hangosan. Hirtelen a fiú ugrott, úgy tűnik, nem ez volt a helyzet, mielőtt a nyaralás, ha igen, milyen egyáltalán.

Ül mellette az alkimista unikornis megborzongott, megnézte a könyvet, hogy lássa, mi van odakint Zelian levonni, de biggyesztette könyvborító, zárás az oldalt.

- Mi ez? - Érdekelne.

- Wow! Vannak olyan sok dolog! És a főzetet, nem szabad aludni sok éjszakát, és az éjszakai látást, és a járatok és a puccsok.

- Mert előjelek? - Jet tisztázott.

- Nem a puccsok. Alakulni valaki mást.

A szívem hangosan kopogtatott, néztem a szomorú Melfi.

- És milyen bájitalt? - Szándékosan kérdezte közömbösen. Légy ember, hogy az én lány! Szem elborult az álmok, de volt, hogy magát a kezében.

- Prevorotnoe bájital - Alchemist olvasni az összetevők listáján. Semmi bonyolult, még nincs sárkány agyban. - Az egyik, hogy csak egy alkalomra érvényes, - tette hozzá.

I fonnyadt. Álmodom!

- Van még egy csomó dolgot! - Zelian boldogan átlapozta a könyvet, a másik féltékeny vakarta kötéssel a lábán.

Ben még szomorúbb, hogy valahogy emelje a szellemek, én töltött magának egy italt. Tehát egy kicsit, polbochonka, majd leöntjük a hordót, kihúzta a dugót a következő.

Kapcsolódó cikkek