4 vélemény mintegy száz chiptuning Krímben, g
Találtunk egy hibát a leírásban? Értesítés. helyes!
Válaszok Chip tuning Krím
Üdvözlet.
Általában habozott sokáig (egy év vagy még több).
De jelölők és úgy döntött, chipanul alatt Euro-2.
Miért hosszú Azt hittem nem találtam értelmes mester a Krímben.
De ha sokáig ütni (az Interneten), akkor feltétlenül meg kell felfedezni.
Így találtam egy varázsló. Szimferopol. (77 km).
És itt. 5 óra múlva a kezdetektől művek firmware állt az agyban (Denso).
Először is, az autó megy.
Másodszor, az autó megy.
Eredmény: A firmware az EURO-2. Letiltása lyabda második próbával.
Javított üzemanyag kártya! Removal zadushki 20% (a növény).
Stabil tétlen. Eltávolítása gondolta, hogy a gázpedált.
Az autó megy IGAZ. Ahogy kellene. Minden telepített aprólék.
Csak firmware ad jó eredményt.
Az én esetemben ez az én utolsó elváltozásokra kiáramló és beszívó. (Lásd BZ)
Így változtatja eltávolítása után a katalizátort.
Odahaza, az autó ment minden 100%. Tiltott A / T POWER gomb (opcionális vontató)
Nincs szükség többé-túrák jobb, mint korábban a firmware a gomb lenyomva.
Meg kell gyorsan menni - csak nyomni a pedált, és erőlködés nélkül 120-140 (bár étvágya)
Jelölők én rekomendE! Ha kimeríti-vágás megváltoztathatja az agy. Bár a korrigált tüzelőanyag-kártya és törölje zadushki már drága.
Akkor természetesen megy a meghajtó egy második lambda cinkféle (anya sdyrkoy)
De alapján én oschuscheniy- előtt és után villogó föld és az ég.
Ismét. A ménes nem jönnek fut. Az autó csak elkezd dolgozni rendesen.
Hatékonyabb, ha lesz. Mert minden mirigyek, amelyek hiánytalanul vagy fűrészelt előtt.
Üzemanyag-takarékosság lesz tized. De ez lesz. Ahogy zhmosh pedált és eszik. De a felperzselt benzin őszintén ad nyomatékot.
Kia Sorento - nem a fő gép, összesen 50 ezer lovagolt rajta 4 év, de ettől. Én vagyok híve chipovki - döntött a végén prochipovat neki. Már volt, hogy nem chip tuning KIA Ceed 1,6 MT és a Chevrolet Malibu 3.0 AT - mindkét esetben a motorok voltak a légköri, de ennek ellenére úgy érezte, elég jelentős növekedését (különösen növekvő nyomatékot az alján), a gépen dolgozni kezdett gyorsan Malibu doboz ( nélkül tupnyak), és az üzemanyag-fogyasztás csökkent 1-1,5 l / 100. Ugyanakkor chipovat már turbó motor eredetileg bejelentett kapacitás 197 LE és 445 Nm nyomatékot (thulite és így nem gyenge!). Figyeljük meg, hogy a gép a fékek nagyon Sorento kezdetben -, hogy eloszlassa „cipők a padlón” peregazovyvaet és belép a holt zóna után 4000 fordulat / perc. Elvégre ez jelentősen simított chipovki, doboz életre, és sokkal gyorsabban kapcsol; turbo-lyuk is kismértékben simított, de növeli az idő minden esetben préseljük az ülés :) Olyan, mint - a növekedés legalább 20-25% -át, milyen volt!
Az üzemanyag-fogyasztás még nem időzített, tudom értékelni, miután több ezer fut, nem előtte.
De általában - tuning chip egy téma! Megértettem sokáig, és a turbó motor csak megerősítette a hitemet! Azt tanácsolom mindenkinek, hogy nem kell félni! Vagyok on-chip motorok több mint egy éve járok - kizárólag pozitív gyorsulás és kevesebbet költenek benz!
Köszönjük tuning Kia Sorento mester Szergej!
Megtanultam a chip-tuning sokáig, de nem tudta rászánni magát, hogy csináld. De itt a minap fogott ezen az oldalon, és én ismét ellátogatott a gondolat, hogy a motor villogó. A teljes művelet körülbelül 15-20 percig, nagyon gyorsan, a legrosszabbra :) arra figyelmeztetett, hogy az új firmware „érzi” a 40-50 km-re, így kiderült. Hazafelé után egy firmware semmi új már úgy érezte, még egy kicsit ideges volt, de még hátra van. A következő napon, a kilépés a garázsban azt mondta, hogy a gázpedált lett sokkal érzékenyebb. Ugyanezen a napon mentem a tenger különösen a betörés, majd megnyitotta a szépség chip-tuning. Sea ment levegő nélkül 5 110-120 hajtómű (I ILAC), és minden alkalommal, be akarta vonni a nem létező második :) motor kezdett felvenni a 2000 és fonó 5000. Akár 70 mph külön új érzéseket nem lehet kimutatni, de a motor lassan eltűnik a régi firmware +/- 120kmch, és most a 120 csak a kezdet :))) Hazafelé a tengertől vezetés kondishn 110-130kmch újra át 5, de bármilyen „elhalványul” mi nem beszélünk, az autó gyorsan felgyorsult. Ennek örömére gondoltam, hogy én úgy döntött, hogy versenyautó versenyezni Tayota Highlander. majd miután világossá vált, hogy nemrég kapott egy új, 12 lóerős Nem 200 LE Összesen bal (80) 92 LE és (123) 140 nyomaték. Nagyon elégedett az eredménnyel. Chipuyte nyilatkozat motor soha megbánni :) Ui fogyasztásra az örömeit nem nézi, én 8,4-8,6 előtt a firmware. Érkezve egy garázs, bortovik megmutatta 8,7, de újra, hogy vezettem egészen vissza a légkondicionáló.
Soha nem voltam érdekelt a részleteket digitális töltés autók, bár természetesen gyanúja, hogy súlyos és nagyon zavaró.
Rhode munkám nem engedi meg, hogy elvonja a figyelmét a „magas” nekem az ügyet.
Azonban az egyszerű fogalmak, mint „üzemanyag-fogyasztás 100 kilométeren” és „run az autó,” Tudom, hogy nem hallomásból.
A lényeg az, hogy bármilyen jó autó, de (mint bármely más szervezet) működik, szükség van egy minimális élelmiszer, üzemanyag.
És az üzemanyag-költség arány.
Miután chiptuning, amit mellesleg, rábeszélte munkatárs történt elég érdekes változásokat.
Mik voltak: az üzemanyag-fogyasztás a városban 11-12,5 liter autópályán 7,5-8,5 litrovna 100 km, a kilométerek számát a tankolás előtt állandó azonos utak a város körül (home-munka-shop-ház), átlagban mintegy 20 liter hetente.
Mi volt: Az üzemanyag-fogyasztás a városban 9,5-11 liter autópályán 5,5-6,5 liter 100 km, a kilométerek számát a tankolás előtt állandó azonos utak a város körül (home-munka-shop-ház) átlagosan 20 liter másfél-két hét.
Természetesen ez nem a pontos számadatok a kiszámításához a pontos értéket, amire szükség van egy elég hosszú ideig (ami sajnos nincs)
Azonban még a szabad szemmel látható néhány ekomnomiya:
Hagyja, hogy a készülék fogyaszt átlagosan mondjuk 10 liter 100 kmputi.
Megtakarítások után chip-tuning legalább 1 liter 100 kilométeren.
Futott mashiny120 000 km, ha villant az autó azonnal mentésre by1200 liter. Szorozva az átlagos költsége 95-ös oktánszámú benzin (rajta valahogy mehetünk) 11 UAH 32 kopecks, akkor kap egy érdekes megtakarításokat - 13 584 UAH.
Kiderül, hogy senki burzhuiny prominens és a szükséges környezetvédelmi előírásokat kihúzta a zsebemből majdnem 1700 $.
dinamikája gépek jelentősen nőtt: egy kis nyomja meg a gázpedált, az autó csak „szünetek” előre, és valamivel korábban tupila.
Igen, és a légkondicionáló nem annyira befolyásolni kezdték a folyamat vezetés.
köszi a munkát.