9 módjai felbosszant a fogorvos

Sokan közülünk megy a fogorvoshoz tűnik szörnyű kínzás. Még meglepőbb, hogy a fogorvosok maguk nem lelkesednek látja, hogy néhány betegnél. Anews tanulmányozta a vélemények fogorvosok szakmai erőforrásokat, és megállapította, hogy azok a leginkább bosszantó beszélgetés betegek és hogyan lehet, hogy egy látogatás a hivatal még élvezetesebbé.

1. „veszek egy köteg vattát, és gyász munka”

„Ez sem olyan bosszantó, mint egy falat foglepedék, ami után a fogak nem láthatók! Még egy kő, ahonnan időnként elég, hogy felkavarják egy jó alapot, azaz a lepedéket. „Én tiszta!”. Igen, persze! Még ha egy-két alkalommal az ujjával járni, és ez lesz tisztább. Őszintén szólva, ez a helyzet, veszem a peroxid a vattát, csendben gyász a munkaerő, és úgy néz ki mint hab mászik mindenhol. "

„Arra kérem a beteg milyen gyakran fogat mos. A válasz egyszerű: „Nos élek a nyáron a ház, nem voltam egészen a fogakat.” De még ennél is megdöbbentett a könnyű és kényelmes, szorozva a megértés hiánya, amellyel a beteg kérte, azt mondják, van-e olyan bolond, aki a nyáron, az országban élő, képes fogmosás? "

„Egy másik bosszantó elszívott cigarettára előtt, hogy megnyugtatja az idegeket ... És. őszintén, nincs szaga több bosszantó, mint az illata a fokhagyma és az azonos maradék fogak között. "

„Nem kevésbé idegesítő túlzott használata parfüm! Van egy beteg, nagyon tiszta, de tíz éve már, amikor belépnek a feladat még az ajtó már tudom, hogy a klinikán. Önti maga valószínűleg egy üveg parfümöt (olyasmi, mint a „Red Moszkva”) minden nap. Fél óra múlva is, akkor szellőző a klinikán, de még mindig nem felel meg a szagát. "

Tanács. Alaposan mosson fogat, mielőtt megy a fogorvoshoz, ne dohányozzon a recepció előtt. Legalább egy nap a látogatás előtt elhagyják az erős illatú élelmiszerek: fokhagyma, hagyma és egyebek. Ne vigyük túlzásba a parfümöt.

2. „Lassan, apránként”

„Izgatja, ha a beteg jön, és azt mondja, hogy ő fogja kezelni altatás nélkül. OK. Csak elkezd azonnal oykanya, fidgeting start, és ez a mondat: „És akkor valahogy lassan, apránként, haladékot?” Megvan kibaszott vétel gumi? "

„Enrage, amikor a személy rögzített két munkaidő, és egy óra múlva kezd fészkelődni és nyafog. Valahogy ebben a helyzetben, hogy befejezze a munkát! "

Shot az / f "Marathon Man", 1976

3. „A száj gránát felrobbant”

„Enrage, amikor a száj emberben gránát elment, jött, hogy segítsen, fáj több foga. Megkérdeztem tőle: „Miért nem kezeltük korábban?”, És a beteg választ: „Igen, nem volt idő.” "

„Ez a rejtélyes helyzetet. A teljes rekord jön az „akut fájdalom” 20 percig zárás előtt. Az orvos rám fog egy évvel ezelőtt összeomlott. Hangok a fejemben a kérdés: „Hol voltál eddig?” "

Tanács. Ne késleltesse a kezelés. Rendszeresen keresse fel egy fogászati ​​annak érdekében, hogy megakadályozzák. Óvatosan értékeli erejüket lehetőségeiről elviselni a fájdalmat, igyon egy nyugtatót, mielőtt a klinikára.

4. „első lövés, és aztán majd meglátjuk”

„Vadul bosszantó fidgeting székében, nyöszörgő sóhajt, kiragadva eszköz az orvos kezét a kifejezést:” te első lövés, majd nézd! „”

„Irritáló amikor a beteg úgy viselkedik, mintha csinál egy szívességet az orvosnak. Vonakodva, mély sóhajjal kinyitotta a száját egy kicsit, ha kéri, hogy nyissa ki a szélesebb bágyadtan elfordítja a fejét, és vissza, amikor megkérdezte, hogy hány van már lehetőség van a fúró (ha az orvos is öröm, és ez kifejezetten fúrók ott minden, ami szükséges, és nem szükséges) " .

Tanács. Ha jön az orvos, bízom benne, nem zavarják vagy zavarhatja tippeket saját biztonsága érdekében, és mindig kövesse az orvos utasításait.

5. „A következő, és keresi az arcát”

„Szörnyen idegesítő, amikor a beteg követi az összes intézkedést, és fejét, miközben tekeredve, fordulva az asztalra mögötte.”

„Ez kellemetlen, ha a beteg néz az arcon. És mégis - behunyja a szemét, hogy lehet összetéveszteni ájulás. "

Tanács. Nyugodtan ülni egy székre, nem tesznek semmilyen hirtelen mozgás, és nem tesz eleget az orvost.

Még mindig a rövid film „fogorvos”, 1932

6. A „Che olyan drága?”

„Folyamatosan hallom a betegek, a” Che annyira drága, ez csak: csatornák tiszta, fog szakadás, plombochka, egy darab műanyag (körülbelül egy sztriptíz), és így tovább. "

Amit nem teszem meg, ha csak? "

„Nemrég hallottam ezt:” A Th olyan drága? Doktor úr, van valójában egy jelzálog! „”

„Izgatja ha munka után számlázott és a beteg hirtelen azt mondja:” Doktor úr, én nem, hogy minden pénzt, én nem tudom, hogy ma meg kell fizetni. " Lehetővé teszi, hogy azt akarjuk, hogy egy székre, és az összes ki! "

Tanács. Mérje fel a pénzügyi képességeit a kezelés megkezdése előtt. Ne kérdezze meg kezelőorvosát kérdése van a költség - nem meghatározott áron, a hatáskörébe nem tartalmaz magyarázatot az árképzési elvek a klinikán.

7. „Nem fáj”

„Szem-, amikor a baba az első alkalommal, és azt mondják neki, hogy” nem fáj ". A gyermek elkezd befogható intuitív ... Ez az oka annak, 4-szer ismétlődik? Valószínűleg nem ok nélkül. Valószínűleg még mindig fáj! "

„A munka során a gyerekek még mindig nem szeretem, ha egy gyerek sikoltozva vezet súlyos fájdalmat, és a szülők azt mondják neki:” A nagynéném csak nézd ALL ". Az orvos ezután a gyermek érzékelhető, mint a harcias Baba Jaga, ő is úgy véli, a szülők! "

„Nem szeretem, ha veszel egy gyermek és a szülő maga a száját, hogy felmászik, azt hiszem, ha az anya nem fog, én egy gyermek az ő kis darabokra ritkábban. "

Tanács. Nem irritálja a baba előtt, majd a fogorvos, nem megvigasztalni fölött, és nem zavarja az orvos munkája során a Tanács és a „less” mögül.

8. «Előző volt egy görény”

„Dühös, amikor azt mondják, hogy azt mondják, elment egy másik kórházba, és azt mondták. A kérdés azonnal felmerül, és nekem, akkor miért jött? "

„Mielőtt a horror nem szeretem, ha elkezd beszélni arról, hogy mi az előző orvos volt egy görény.”

Tanács. Ne beszélje meg orvosával más szakemberek, mivel ez teszi az orvos egy kényelmetlen helyzetbe. Ne adjon példát a kezelés más orvosok, mert minden egyes szakértő saját megjelenés és közelíti meg a problémát.

9. A "beteg-guru"

„Nagyon dühös, amikor az emberek között, akik összegyűltek a váróban, van néhány beteg guru, aki a legokosabb nézet kezd többiek oktatásában, és átgondolt ítéletet a fogorvos, orvos, deontológia, kezelési eljárásokat, diagnózis, apex lokátor, és így tovább.”

„Meglepő és bosszantó vágy, hogy magyarázza el nekem, hogy mit és hogyan kell csinálni. Melyik fog feltárás hová tegye a tömítést. Egyszer tettem a kezében egy tip-né, egy tükör a szájban slyunik, a tükör az arc a hagyományos tartásban, és azt mondják: „Úgy tűnik, hogy jobban tudod, mindent. Előre „Ahogy a fodrászatban - bumm ott, whisky ide, összeszedi a szemöldökét, de nem göndör, a fenébe.”

Tanács. Még ha olvastál egy csomó cikket az interneten arról, hogy hogyan kell kinéznie a fogászati ​​kezelés nem szükséges elmesélni az orvos, és kérje, hogy ugyanezt tegye: az a folyamat, hogy nem segít, de csak felbosszant az orvos és ragaszkodnak negatív módon.

Mivel foglalkozott fogorvosok, nem árt mindenképpen megtudja, pontosan mi nem éri meg egy fogadáson a háziorvosok.

Kapcsolódó cikkek