5 elvek, nem az életet hiába
Ma szeretném megosztani veletek öt alapelvet követi, hogy a végén a nap fogja garantálni, hogy úgy érzi sikeres ember, az élet élete nem volt hiábavaló.
belső szellem
Fürdőzés után néhány nappal, a Dominikai Köztársaságban, az egyik legfontosabb esemény az online vállalkozók, néztem sok sikeres ember az egész világon.
Ha látja a sikeres ember, akkor valószínűleg észre, hogy is néz ki valami mást. Ők maguk azt hiszik, hogy egy kicsit más, mint azok, akik úgy gondolják, hogy élni egy életet, de hiába. Gyakran az emberek szeretnének többet elérni az életben, a tervezés a nap túl sokat, és elvégzi csak egy része a tervnek. Belül van egy olyan érzésem, hogy megint el semmit.
Egy élet élt nem hiába
Azt akarom tudni, hogy meghatározzák él meg az élet hiába, akár nem, csak tudod. És, hogy segítsen az öt elveket.
1. A fő elv - reálisan felmérni képességeiket a nap, ne próbálja meg, hogy túl sok, mert a végén a nap meg fogod bánni. Ha nem éri el célját, akkor úgy gondolja, hogy életet él hiába.
2. előtérbe. Ne feledje, a Pareto-elv: 20%, 80% hoz eredményt. A sikeres emberek tudják, hogy nem ez az első, amely a legnagyobb hatással az eredményre.
3. terv egy nap nem több, mint 60% -a az idő, mert a nap folyamán lesz biztosan van valami váratlan, hogy pazarolja az idejét. Ha meg tudja tervezni több mint 60%, a terv a nap garantált, hogy nem hajtja végre.
Kis lépések a nagyobb siker
Az alábbi öt elvei és természetesen ne feledjük, hogy a nagy siker csak jön a kis egymást követő lépésben!
Többé nem fog össze magam másokkal, sikeresebb, és az emberek elkezdik összehasonlítani magam vele tegnap. Akkor minden bizonnyal felépíteni a szokás csak foglalkozik, mi a fontos, és minden nap úgy érzed élni az életet nem hiábavaló. Nagyon hamar, ez a belső állapot megnyilvánult külsőleg, és elkezdi vonzani minőségű új embereket az életedbe. Ennek megfelelően az eredmények a változás.
Arról, hogy milyen fontos ez: töltse az élet ... Mindig kérem Istent: „Adj egy munkát a nap 24 órájában, hogy az agy lett töltve!” Legfőképpen nem szeretem az állam raslablennosti és a foglalkoztatás. Amikor lefekszel, és lapozzunk nappal ezelőtt, és van valami poradovatsya- a boldogság! Mennyit nem fáradt, és miért is tennéd, ha ez nem látható stoilo- result- boldogság elnyomja te! És azt akarja, hogy gyorsan ébred fel reggel, és ismét vegye fel az ügyet. Ez csak tervei vannak velem holnap, nincs minden rendben. Valószínűleg azért, mert nem óravázlatok hiányzik: a családnak kell csinálni, és valamit tanulni, és valami dolgozni. Sosem értettem az elvet a szellemi munka, előtte dolgozott egész életében fizikailag. Most már látom a különbséget. De a lényeg az ebben és a többi esetekhez kreatív megközelítést. Még egyszer azt mondta, hogy nem tudok keresni agyukat solko Nem becsülöm alá ... És most már értem, hogy a fizikai munka nélkül szellemi elején nem lehet működtetni ktorga, és ha bekapcsolja az elme, akkor fizikailag dolgozni öröm ...
Köszönöm, Nicholas, az a tény, hogy minden nap ad nekünk motivációt, az egyszerű tipp izaryazhaete minket az energia! Minden jót neked és mindenkinek!
Köszönjük Nicholas pozitív és motivált.
Ne éljük az életünket hiába? Megítélni a környezet :)) Ha a tevékenységek a „hasznos” az emberek, és azt akarják, hogy velünk legyen, „egyre több” termékeink „kereslet”, és valóban javítja az emberek életét, és mi csak szeretem ... biztosan nem hiába ... vagyok az út, az eredményeket összehasonlították a szándék a nap és globális célok, az intézkedés a skála a „jó cselekedetek”, amely képes voltam felismerni ma
Nagyon helyes megközelítés az élet!